S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 dreagloth said: D12 kadar da saçma bir tercih olamazmış yani, çocuk 6-7 blok yapsa dahi ne yardıma geliyor çoğu zaman ne de konsantrasyonunu canlı tutabiliyor. Ota köke dudak büzüp, daha da saçmalıyor savunma+hücumda.. katılıyorum ayrıca izlediğim her maçında inişe geçen topları dan dun bloklayarak olmayacak toplarıda sayıya çeviriyor
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Serinin ilk maçındaki Pistons'ın ardından 4-0 bekliyordum ama Billups şokuyla 3. maçı rahat verdik... Phily uyuyan devi uyandırdı resmen,eğer phily'i tahmin edildiği gibi 4-0 falan süpürseydik Orlando maçları daha zor geçecekti ünlü takım rehavetimiz yüzünden,iyi ki o 2 maçı verdik diyorum.
bya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 detroit hiç güven vermedi bana, konferans finalinde eleneceklerdir muhtemelen. ellerinde kalan tek avantajları tecrübesi artık bu takımın. orlando biraz daha şanslı olsa ya da maç sonunda bu kadar basit top kayıpları yapmasa rahatlıkla 7. maça gidecek bir seriydi bu. ha seri başlamadan desen kim geçer diye yine detroit derdim, detroit geçti yine ama hiiç düşündüğüm gibi değil. sen ki 4 kısayla oynayan, ligin en dominant en parlak center'ı dwight'ını neredeyse hiçbir zaman adam gibi kullanmayı beceremeyen bu kadar genç bir takım karşısında ancak başa baş oynayıp son dakikalardaki tecrübenle ancak geçebiliyorsun bu seriyi, o zman finalde hiç umudum yok demektir. utah'a da biraz saygı diliyorum hakemlerden artık. ne garezleri vardır bu takıma? anladık lakers-boston finali istiyo stern amca ama saygı biraz...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 utah - lakers serisinde lakers öne geçti. 3 ağır top oynayınca kazanmasını bilmiş. boston-cavs serisinde de boston 3-2 öne geçmiş. orda da garnett ve pierce eserken rondo da eşlik etmiş onlara ve lebron'un gayet iyi performansına kimse eşlik edemeyince mağlubiyet gelmiş. bunların hepsini boxscorelardan çıkarıyorum yalnız kjasdsa
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 BulletRide said: Serinin ilk maçındaki Pistons'ın ardından 4-0 bekliyordum ama Billups şokuyla 3. maçı rahat verdik... Phily uyuyan devi uyandırdı resmen,eğer phily'i tahmin edildiği gibi 4-0 falan süpürseydik Orlando maçları daha zor geçecekti ünlü takım rehavetimiz yüzünden,iyi ki o 2 maçı verdik diyorum. valla ben hic oyle uyanan bir dev fialan gormadim bu seride. daha cok hakem ve tecrube sayesinde zar zor kazanan bir takim vardi. orlando biraz sansi olsa alirdi bu seriyi. sansi yaratacak tecrubeden yoksundu sadece.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Yok biz farklı Pistons izliyoruz sanırım...Billups'suz bir 4-1 geçen seneki 4-0'dan bile daha büyük bir hezimettir...Yarı final serisinde 4-1 çok karşılaşılan bir skor olmaz,direk bir ovnaj var burda...Neyse bunu Magic düşünsün zaten beklenen bir galibiyetle bitirdik seriyi,Jameer Nelson'a falan kulp takacaklarına Lewis'ın Magic'in geleceğine balta vuran bol sıfırlı kontratını düşünsünler...Dediğim gibi Cavs gelirse çemkiririz ama Boston gelecek gibi duruyor Nba finaline çıktık gibi birşey... Pistons doğru zamanda doğru işler yaptı sadece,ama herkesi tatmin etmedi bu 5 yıldır da etmiyor ama üstüste doğu finaline kolay bir şekilde çıkıyoruz...Detroit Pistons'ın oyunda eksik bir yönünü söyleyin bana...Dış şut,pota altı,rebo,asist,adam adama savunma,hücum setleri,serbest atış;uzatın isterseniz bu listeyi...Bu kategorilerde hiçbir zayıf halkası yok bu takımın,Billups sakatlığında asist sayılarımız biraz düştü o kadar,play-off'ların en can yakıcı dakikalarında eli titremeden serbest atış ve orta mesafe şut kullanan bir guard ikilimiz,Cleveland'la beraber de reboundlarda her takıma üstünlük kuracak bir pota altımız var... Kendisi canımız ciğerimiz fakat Hedo sağolsun şut tercihleriyle de bize pek problem çıkarmadı clutch dakikalarda...Orta mesafe şut denese belki seri 1-2 maç uzardı ama MIP gazını alınca böyle Tayshaun mayshaun bakmadan potaya yükleniyor buzzer-beat ümidiyle fakat :
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Hido gerçekten canımızsın ama,karşındaki DHALSIIIIIM...
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Çok zevksiz yarı-final serileri..Detroit'in 1 adet Orlando galibiyeti dışında dış saha takımlarının 1 tane bile galibiyeti yok. İddaa olsa tüm maçları 1 işaretlemek gerek sanırım.Tüm takımlar evinde canavar kesiliyor,deplasmancılar siniyor...NBA'de saha avantajının tabii ki getirdiği avantajlar vardır ama tüm seriler 4-3'e fit resmen.
bya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 saha avantajı direk hakem avantajı olarak yansıyor bu sene
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 dreagloth said: Hido gerçekten canımızsın ama,karşındaki DHALSIIIIIM... hoş benzetme :) +rep.
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 detroit çok iyi takım ve oyunlarını en az hatayla oynamaya çalışıyorlar fakat detroitin maçlarını izlemek beni eğlendirmiyor. En kısa zamanda şu detroit ve spurs üstünlüğüne bi son verilmesi gerekiyor. yıllardır aynı yüzler yıllardır aynı oyun.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 boston iyi başladı. boston dan çok garnett iyi başladı. pierce, allen, rondo, perkins, ... dökülüyor yine. garnett 6-9 atarak 13 sayılık katkı yaptı. lebron bu serideki diğer maçlarda olduğu gibi yine şutları sokamıyor ama serbest atıştan bulduğu 9 sayıyla, 13 sayıya ulaştı. ayrıca lebron 5 top kaybı yaptı. ılgauskas cavaliers de devre itibariyle gayet iyi oynuyor. 7-7 lik katkı yaptı. boston 2.çeyreğin sonlarına kadar iyi götürdü ama sonda 10-0 lık feci bir seri yiyerek soyunma odasına 9 sayı geride gittiler. son olarak yukarıda garnett dışında oynayan olmadığını yazmıştım, eddie house geldi aklıma aldığı kısa sürede fena değildi.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ne iş anlamıyorum bu bostonun hali real madrid gibi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Sly-One said: ne iş anlamıyorum bu bostonun hali real madrid gibi ne biliyo musun? biri ray allen'ı pataklamalı kendine gel diye. adam oynamıyorki yani pes artık. garnett tek başına. diğerleri canları isteyince işte.. bu arada utah- lakers maçı bitti. utah evinde kaybetti ve 4-2 oldu seri. son 10 saniyede 2 kere 3lük atma şansı yakaladı önce memo sonra williams kaçırdı ve maçı uzatamadılar. 108-105 bitti. maçın en kritik anlarında memo gerçekten çok iyi 3lükler attı. zaten darren williams'a abskı gelince hemen memo'yu arıyorlar şut için. gurur duydum.
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bos-cle maçı 69-74 bitmiş. ilk yarısını izlemiştim aşırı sıkıcıydı, öyle de devam etmiş heralde. ayrıca kobe çok büyük oyuncu ya. yeteri kadar takdir edilmiyo malesef.
bya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 adamı mvp seçtiler bundan iyi takdir mi olur daha? utah yine savaşmayı bırakmadı ama gerek hakemlerin gerek kobe'nin performansını geçemedi bir türlü. memo da bi kere olsun gasol'un bi şutuna el göstermedi. kolunu bile kaldırmadı. bu takıma defansif uzun(lar)şart oldu artık, zaten hep şarttı da işte... neyse, diyorum ki noh gelirse lakers geçer, sas gelirse sas geçer.
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 iyi de bu adam senelerdir hakediyo mvp ödülünü. bu seneye kadar alamaması hata
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ilk basketbol ayakkabım ilk kb8 di.. adidas.. bi an aklıma geldi ne güzel ayakkabıdyı be
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 BiTcH_oFBaT said: ne biliyo musun? biri ray allen'ı pataklamalı kendine gel diye. adam oynamıyorki yani pes artık. Ray Allen sakat..
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 74-69 bitmiş Banvit-Kepez maşallah.
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Lakers'ın yenmesi çok iyi oldu. Lakers sayesinde 12 bira kazandım. ahaha çok mutluyum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dreagloth said: BiTcH_oFBaT said: ne biliyo musun? biri ray allen'ı pataklamalı kendine gel diye. adam oynamıyorki yani pes artık. Ray Allen sakat.. kafadan mı sakat? play-offlarda hiç bişey yapmadı. hatta koca bir sezon birşey yaptığını göremedim adam akıllı yani. kendini versin biraz sakat sakat silenlerde var. boston'a 5 tane garnett lazım bence
Öne çıkan mesajlar