toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 lebron'un blogu butun maca bedel. yuh diyoruh yuh ohaa.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Biraz önce Price Luke Walton'a arkadan öyle bir blok vurduki...Bill Walton bu maçı izliyorsa oğluna üzülmüştür,Price Turiaf'ın onu öldürmeye yönelik hareketine bir cevap olarak Los Lakers takımına Luke Walton aracılığıyla bloğu indirdi... Utah gerçekten iç sahada bu ligin en iyisi,şu an 4. çeyrek 10 sayı öndeler önümüzdeki maçlar süper geçeceğe benziyor bu seride. Bu arada Kobe beline rağmen savaşıyor zaten kaybedecekleri bir maç bu şu an itibariyle fazla zorlanmaması taraftarıyım ama benim bildiğim Zen Master Kobe'yi riske etmez,oynamak Kobe'nin tercihi gibi duruyor. MVP'ye saygı demek istiyorum ama serinin ve play-offların devamını düşünerek bu maçı riske edebilir sanırım üstad,ortada bitmiş bir durum yok sadece seri Lakers'ın saha avantajıyla yeniden başlayacak.
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bu maç Kobe'nin hakkı... amaa... Utah aldı. 2-2
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bugun aynı kalitede bi maç daha var. kendi seyircisi önünde mutlaka kazanması gerekiyor san antonio'nun. 10 dk sonra baslıyo, patlatın mısırları :)
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 St. Antuan totemleri bu sene fail olacak umarım Paul ve ekürisi karşısında...Lakers'ın belalısı olması açısından Sas'ın tur atlamasını istiyorum ama New Orleans'In da elenmesini istemiyorum.Arada kaldım o yüzden Noh geçsin turu Lakers karşısında görelim diyorum.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ben de noh bişeler yapsın iterim ama bi sas fanı olarak, cok havaya girmiş lakers'ı soyle evire cevire dovmek pek güzel olur bu sezon. gerci onların da turu gececeği garanti değil.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Utah bu seriyi geçer demiştim burada 2-0 iken seri. fikrim hiç değişmedi. UTAH seriyi ge-çe-cek.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 orlando'ya yazik oldu. utah alamaz bu seriyi. dunku mac cok iyiydi ama her mac boyle oynayamiyor utah.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 rahatsiz said: orlando'ya yazik oldu. utah alamaz bu seriyi. dunku mac cok iyiydi ama her mac boyle oynayamiyor utah. katılıyorum ayrıca lakersta pek iyi oynadı sayılmaz bu maçta
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 All Defensive-Team: Garnett Kobe Camby Bowen Duncan All 2nd Defensive-Team: Chris Paul Shane Battier D.Howard Tayshaun Raya Bell Ligin en iyi steal+blok kombosuna sahio Josh Smith bana göre çoğu oyuncudan çok haketti takımda olmayı illa pozisyon dolacak diye Duncan ve Howard tercihleri saçma geld...Duncan ve Howard zaten size ve fundamental olarak savunmaya da yatkın ama bana göre Josh Smith'in agresif oyunu en azından onu 2nd team'e sokmalıydı... Bu arada bu sene tüm seçici kurul birden Kobe'ci oluverdi başımızıa,üstad senelerdir ne MVP sezonlar geçirdi ne savunmalar yaptı da hakettiği ödülleri alamadı bu sezon MVP olmasının yanında yılın savunmacısı Garnett ile aynı oyu (52) alarak yılın savunma takımında zirve oyunu kırışmış.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ya kobe'nin hücumu konusunda ne deseler itiraz edemem de, defansın en önemli adamı haline getirilmesi, nasıl diyim komik?
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Şimdi illa 2 tane guard seçilecekse savunma 5'ine Kobe doğru bir tercih olabilir,bu tartışılır ama Bowen'dan Camby'den Battier'dan TayshauN'dan çok oy alarak yılın savunmacısı ile eşit oyla seçiliyorsa...Bence de komik. Benim 5'im; Raja Battier Camby Garnett Tayshaun şeklinde olurdu...
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Josh Smith'in savunma konusundaki blok zaafı yüzünden seçilemediğini düşünüyorum. Savunduğu oyuncu içeri penetre ederken hemen hemen her zaman önünü açıyor ve blok kovalıyor, bu yüzden basit sayı yemelerine sebep oluyor. Onun dışında bence de Kobe'nin yerinde Josh Smith daha şık durabilirdi.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 D12 kadar da saçma bir tercih olamazmış yani, çocuk 6-7 blok yapsa dahi ne yardıma geliyor çoğu zaman ne de konsantrasyonunu canlı tutabiliyor. Ota köke dudak büzüp, daha da saçmalıyor savunma+hücumda..
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Dun gece LeBron Kevin Garnett armutuna bir kapak taktiki of yani :) uzun zamandir gordugum en iyi dunkti.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Uth Lakers'dan sonra UMARIM NOH ile eşleşir. SAS bu haliyle de daha dişli görünüyor gözüme. Bu seride UTH elenirse kendime 1 hafta bu board'a yazı yazmama cezası vericem. AMa çok eminim. UTAH bu seriyi geçer.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 finale batı'dan sas geldi bile artık bana gore. ne sakat kobe, ne de tek basına cpaul kurtaramaz artık bu saatten sonra.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sas ve Detroit'te bu ligde hiçbir takımın sahip olmadığı bir tecrübe 1-0'ı var tüm serilerde,iç saha avantajıyla serilere başlamasa bile Sas tecrübe 1-0'ı ile durumu 2-2 yaptı ama şu an seri ortada...New Orleans'taki maçlarda Noh,St. Ant'daki maçlarda ise Sas rahat kazandı bence 5. maç çok kilit olacak tahminim Noh kazanacaktır ama Sas son ana kadar mücadeleci bir tavır sergilerse 4-3'e fit bir Sas serisi olabilir. Öte yandan Jazz dış sahada çok kötü Lakers serisinde,Boozer hiç kafasını veremedi 3. maç dışında serilere...O yüzden Jazz'ın en az 1 Los Angeles galibiyetine ihtiyacı var seri için otomatikman bu da çok zor duruyor. Final Lakers-Noh olacak gibi.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 BulletRide, yorumlarını oldum olası çok beğenirim ve dikkatli takip ederim. Genellikle de hak veririm. Ancak bu sefer sana katılamayacağım. NOH olmasını ben de çok istiyorum ancak mantığım SAS-UTA eşleşmesi görüyor ve (malesef) SAS geçer gibi geliyor. Çok sıradışı oynayan bir Lakers süpriz yapabilir o da anca boyalı alanda kuracakları disiplinli bir baskı ile mümkün olabilir, Bynum olsaydı bu da çok mümkündü ama şimdi... Bakalım, çok yakında göreceğiz.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sezonun sondan bir önceki maçları vardı hatırlar mısınız bilmem...Çok değil 1 ay öncesi...New Orleans Los Lakers deplaslasmanına Lakers'ın 0.5 galibiyet önünde çıkıp onlara yenilerek hem olası bir batı finali saha avantajından oldu,hem de Cp3 bana göre MVP'likten oldu...Bu yüzden Noh'ın gazı bana göre biraz alındı...Ama genç-kan olmak bu NBA'de çok önemli bir şeydir ve CP3'te o Dwayne Wade gazını fazlasıyla görüyorum,geri kalan takım ise çok yeterli...Jerry West kıyağıyla play-off 6. veua 7.liği ile yetinecek bir Lakers'ın batı şamp'ı en güçlü adayı olduğu ve dirty play Sas'ın saltanatının olduğu yerde New Orleans'ın Detroit'imin karşısına çıkmasını tercih ederim... Where surprise NBA finals happen, der susarım... Noh-Detroit izlemeyi çok istiyrm...
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bu arada Kobe'nin 4. maç sonrası basın toplantılarını izledim...her ne kadar pozitif demeçler vermeye çalışasa da basın toplantısını oturmayarak yapması ve maç içinde duyduğu acı beni endişelendirdi..Basketbol oynayanlarınız varsa bilir,beliniz hafif döndü mü otururken,afedersiniz s.çarken bile canınız yanar,umarım Kobe'yi riske etmezler,üstad çok ayrı bir oyuncu çünkü,Lakers şampiyonlupu şu 1-2 senede üstüste bile kazanabilir ama Kobe'yi zorlarlarsa T-Mac'e döner... Ciddi bşi de olmayabilir ama bu konuda hisliyimdir,genelde korktuğum gerçekleşir...
Öne çıkan mesajlar