Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
6 ay wing tsun çalıştıktan sonra
This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings.
Cette vidéo a été supprimée ou Facebook ou ne peuvent pas être affichés en raison des paramètres de confidentialité.
- 4 ay sonra ...
bu paticiğin veri tabanı nerdeyse benim bunları bulup bir şekilde imha etmem gerekiyor. neler yazmışım öyle ben yaa..
servera hızlı hızlı vursan olur
diğerlerini bilemiycem de FUİ SİN TEKMESİ topiği tarihi eser olarak alınıp korunmalı kesinlikle.
- 4 hafta sonra ...
merhaba paticik üyeleri mesajımı yazmadan önce forum paticik e bu kadar geniş kapsamlı konular içerdiği için teşekkür ediyorum . ben 14 yaşındayım wt eğitimi almaya başlıycam istanbul anadolu yakasında oturuyorum bu yaka için size haldun alagaş spor kompleksini öneriyorum google a yazarsanız çıkar
ilk öncelikle şunu söyliyimki arkadaşlarında dediği gibi 2 sene wt eğitimi alan bir kişiyle 2 sene boks eğitimi alan birinmi karşılaştırmak ayıp wt bol egzersizle ve çalışmayla gelişir fakat boks direk adamın belli noktalarına farklı yumruk stilleriyle abanmaktır boks ta olay şudur bol bol ip atlanma şınav çekme gibi egzersizlerle kaslar geliştirilir vücut sağlam vuruşlara hazır ol hale getirilir ve kum torbasına vurulan yumruklarla eliniz tam bir taş olur buna örnek olarak boks a giden bir çok kişi şu ifadeyi kullanır (kum torbasında vurduğum süreç içinde elim çatladıda kırıldıda ama sonunda acı hissetmez oldu)ve boks çok hareketlidir wtye hareket olanı vermeden durmadan oturtmaya başladığı an wt de guard mard block stili fln hiç bişey kalmaz tabi bu 2 senelik wt ci için yalnız durum şöyle olursa 6 sene wt (8.seviye 6 yada 7) 6sene boks yapan bir adam karşılaşırsa işte ozaman durum değişir çünkü başta dediğim gibi wt bol çalışmayla gelişir. bu sefer durum değişir çünkü wt cinin yumrukları hızlanır güçlenir tekmeleri güçlenir hızlanır ve farklı stiller öğrenilir ve size şunuda söyliyimki aikido.boks.kickboks.muaythai vs... eğer wt ci gerçek bir usta yada sifuysa karşısındaki adam hangi seviyede olursa olsun hepsi wt yanında fasa fiso kalır. bu mesajıma negatif vereceklere şunu söylüyorum eğer wt (kung-fu)en iyi olmasaydı o zaman herkes onu öğrenmek için çırpınmazdı araştırma yapmazdı çalışmazdı...
ayrıca wt wing chun : bruce lee nin stilidir.. onun sifusu Ip man (yip man ) çok yetenekli gerçek bir sifudur. fakat bruce lee nin önemi şudur ondan önce wt wing chun sadece beyinsel tepkimeye bağlıydı yani fiziksel özelliklerin geliştirilmeye önem verilmezdi bruce lee bunu değiştirip içine vücut yapısını (kas geliştirmeyi) koyunca işte o zaman yenilmezdi. fakat şunu söyliyim bizler insanız unutmayın biri silah çekip vurursa işimiz biter bıçaklarsa işimiz biter benim size tavsiyem bunu spor olarak ve sadece istediğiniz için yapın ve kavgadan uzak durun !
Sizlere youtubedan iki tane vide o linki vercem birinde wing chun cu 2 senelik karşısında tahi boxcu (2 senelik )
diğerindeyse wing chuncu (8senelik) kick boxcu 9 senelik
sonuçla ilgili bir bilgi vermiyorum sadece izleyin gerisini anlarsınız
şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim sorularınız özel mesaj atabilirsiniz
1.video :
http://www.youtube.com/watch?v=RXg0FFREzcg
2.video :
http://www.youtube.com/watch?v=4yyZGwOzWXI
teşekkürler(tu)
ilk öncelikle şunu söyliyimki arkadaşlarında dediği gibi 2 sene wt eğitimi alan bir kişiyle 2 sene boks eğitimi alan birinmi karşılaştırmak ayıp wt bol egzersizle ve çalışmayla gelişir fakat boks direk adamın belli noktalarına farklı yumruk stilleriyle abanmaktır boks ta olay şudur bol bol ip atlanma şınav çekme gibi egzersizlerle kaslar geliştirilir vücut sağlam vuruşlara hazır ol hale getirilir ve kum torbasına vurulan yumruklarla eliniz tam bir taş olur buna örnek olarak boks a giden bir çok kişi şu ifadeyi kullanır (kum torbasında vurduğum süreç içinde elim çatladıda kırıldıda ama sonunda acı hissetmez oldu)ve boks çok hareketlidir wtye hareket olanı vermeden durmadan oturtmaya başladığı an wt de guard mard block stili fln hiç bişey kalmaz tabi bu 2 senelik wt ci için yalnız durum şöyle olursa 6 sene wt (8.seviye 6 yada 7) 6sene boks yapan bir adam karşılaşırsa işte ozaman durum değişir çünkü başta dediğim gibi wt bol çalışmayla gelişir. bu sefer durum değişir çünkü wt cinin yumrukları hızlanır güçlenir tekmeleri güçlenir hızlanır ve farklı stiller öğrenilir ve size şunuda söyliyimki aikido.boks.kickboks.muaythai vs... eğer wt ci gerçek bir usta yada sifuysa karşısındaki adam hangi seviyede olursa olsun hepsi wt yanında fasa fiso kalır. bu mesajıma negatif vereceklere şunu söylüyorum eğer wt (kung-fu)en iyi olmasaydı o zaman herkes onu öğrenmek için çırpınmazdı araştırma yapmazdı çalışmazdı...
ayrıca wt wing chun : bruce lee nin stilidir.. onun sifusu Ip man (yip man ) çok yetenekli gerçek bir sifudur. fakat bruce lee nin önemi şudur ondan önce wt wing chun sadece beyinsel tepkimeye bağlıydı yani fiziksel özelliklerin geliştirilmeye önem verilmezdi bruce lee bunu değiştirip içine vücut yapısını (kas geliştirmeyi) koyunca işte o zaman yenilmezdi. fakat şunu söyliyim bizler insanız unutmayın biri silah çekip vurursa işimiz biter bıçaklarsa işimiz biter benim size tavsiyem bunu spor olarak ve sadece istediğiniz için yapın ve kavgadan uzak durun !
Sizlere youtubedan iki tane vide o linki vercem birinde wing chun cu 2 senelik karşısında tahi boxcu (2 senelik )
diğerindeyse wing chuncu (8senelik) kick boxcu 9 senelik
sonuçla ilgili bir bilgi vermiyorum sadece izleyin gerisini anlarsınız
şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim sorularınız özel mesaj atabilirsiniz
1.video :
http://www.youtube.com/watch?v=RXg0FFREzcg
2.video :
http://www.youtube.com/watch?v=4yyZGwOzWXI
teşekkürler(tu)
Birinci videodaki 2 senelik TW'ci 2. videodaki 8 senelik WT'ciden daha iyi teknik kullaniyo. Durusundan bile belli oluyo.
Bu iki video ile ne anlatmak istedigini pek cikartamadim.
2. video komedi zaten. Türk mü onlar?
edit: ikinci videonun sonunda sevistiler yani o nedir abi. Adam 1 haftalik WT'ci gibi.
Bu iki video ile ne anlatmak istedigini pek cikartamadim.
2. video komedi zaten. Türk mü onlar?
edit: ikinci videonun sonunda sevistiler yani o nedir abi. Adam 1 haftalik WT'ci gibi.
2. videoda adamın ayağında spor ayakkabıya takıldım ben?
1. Videodaki WT eger cidden 2 senelikse iyi calismis tebrikler.
2. Videodaki WT eger cidden 8 senelikse bi zahmet baleye baslasin.
2. Videodaki WT eger cidden 8 senelikse bi zahmet baleye baslasin.
beyler biri özürlü olabilir burda önemli olan durumu anlayabilmek ve birde aranızda istanbulda anadolu yakasında oturan varsa özel mesaj atsın buluşup çalışabiliriz
Sözlerine dikkat et, balonlar hassastir.
Öne çıkan mesajlar