DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Antrenmanları kaldıramama nedeniyle 1 ay önce şu nikotin sakızlarını kullanmaya başladım, canım sigara çektiğinde bi sakız attım ağzıma ve gayet de işe yaradı, 1 aydır falan içmiyorum ve artık canım sigara değil sakız istiyor. bırakmasam da olur hani pek bi zararı yok ama hem dişleri sarartıyor hem de artık tamamen kurtulmak istiyorum. sakızın bağımlısı olsun resmen bunu nasıl bırakabilirim bi fikri tecrübesi olan beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 çekirdek. daha sonra bunu bırakabilmen için bir yöntem düşünüyorum, bulabileceğime eminim sen hemen çekirdeğe başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Dandik tadı olanları dene, bir süre sonra canın istemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 DoruK said: Antrenmanları kaldıramama nedeniyle 1 ay önce şu nikotin sakızlarını kullanmaya başladım, canım sigara çektiğinde bi sakız attım ağzıma ve gayet de işe yaradı, 1 aydır falan içmiyorum ve artık canım sigara değil sakız istiyor. bırakmasam da olur hani pek bi zararı yok ama hem dişleri sarartıyor hem de artık tamamen kurtulmak istiyorum. sakızın bağımlısı olsun resmen bunu nasıl bırakabilirim bi fikri tecrübesi olan beri gelsin o nikotin sakızlarında sigaradan fazla nikotin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sigaraya geri başla .. gördünmü sakızdan dost olmaz sigaradan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 normal sakıza başla. alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 centre fresh fln çiğne bubble mıydı bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 A.G.A anonymous gum addicts gibi olmuş konu başlığına bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 elektronik sigara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 elektronik sigara=kaybeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 huun said: çekirdek. daha sonra bunu bırakabilmen için bir yöntem düşünüyorum, bulabileceğime eminim sen hemen çekirdeğe başlayabilirsin. kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 dün normal sakızla kendimi kandırarak 2 teke kadar düşürdüm hehe yakında bırakabilirim umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bende tam onu dicektim normal sakıza başla. benimde 2 hafta nikotin sakızı kullansam sonra normal sakıza geçsem diye düşüncem varda daha cesaret edemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 big bubbles dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 tak diye bırakın abi en kolayı. ben öyle yaptım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 sazı bırakamamak okudum.gözlük kullanmayı bırakmamalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hmm bugün 3. günüm, dolmak üzere. sigarayı baştan bırakıyormuş gibi oldum ama el alışkanlığım bi nebze kaybolduğu için krizleri atlatması daha kolay oluyor. cebime koydum yine nolur nolmaz çıldırırım belki diye ama çiğnemiyorum çiğnemem de artık oh be kurtuldum lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 o nikotin sakızları kac lira ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar