Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakızı bırakmak

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Antrenmanları kaldıramama nedeniyle 1 ay önce şu nikotin sakızlarını kullanmaya başladım, canım sigara çektiğinde bi sakız attım ağzıma ve gayet de işe yaradı, 1 aydır falan içmiyorum ve artık canım sigara değil sakız istiyor. bırakmasam da olur hani pek bi zararı yok ama hem dişleri sarartıyor hem de artık tamamen kurtulmak istiyorum. sakızın bağımlısı olsun resmen bunu nasıl bırakabilirim bi fikri tecrübesi olan beri gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
Antrenmanları kaldıramama nedeniyle 1 ay önce şu nikotin sakızlarını kullanmaya başladım, canım sigara çektiğinde bi sakız attım ağzıma ve gayet de işe yaradı, 1 aydır falan içmiyorum ve artık canım sigara değil sakız istiyor. bırakmasam da olur hani pek bi zararı yok ama hem dişleri sarartıyor hem de artık tamamen kurtulmak istiyorum. sakızın bağımlısı olsun resmen bunu nasıl bırakabilirim bi fikri tecrübesi olan beri gelsin

o nikotin sakızlarında sigaradan fazla nikotin var.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bugün 3. günüm, dolmak üzere. sigarayı baştan bırakıyormuş gibi oldum ama el alışkanlığım bi nebze kaybolduğu için krizleri atlatması daha kolay oluyor. cebime koydum yine nolur nolmaz çıldırırım belki diye ama çiğnemiyorum çiğnemem de artık oh be kurtuldum lan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...