ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Nedir bu 2yuz.com olayı. Bir süredir duyuyorum ama anlayamadım tam. İçerdeki sistem tam olarak nasıl? Nedir, nasıl girilir, nerden davetiye bulunur? Aranızda üye olup yorumları olanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 http://2yuz.com/2yuz.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yani nasil uye olucağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yanlış anlaşıldı herhalde ne demek istediğim. Tabii ki aranızda davetiye gönderebilecek olan varsa görüp deneyebilirsem çok iyi olur ama yine de önceden bilen üye olan birilerinden bilgi alırsam sevinirim. Yukarıda linkte yazan şeyler çok havada şeyler ve daha detaylı bir şeyler iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bende merak ettim şimdi içeriğinde fln neler var acaba yok mu aramızda üye olan buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 üye oldum ben .. çağla şikelle sohbet ediyos tarkan zırt pırt msn isteyip duruyo engelledim lavuğu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 giriş sayfasını açtım, İbo tatlısesin fotosu çıktı zönk diye, alt+f4 e basıp ölüm hareketi yaptım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ben üye olup bi göz atmak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 orc_lord said: ben üye olup bi göz atmak isterim.. Merakımı bu gidişle ancak üye olarak giderebilicem herhalde Baksana hiç üye pati yokmuş bilgi de alamıyoruz. Bir yerlerden davetiye bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 * Ayni sekilde uyelik sistemiyle calisan siteler hakkinda davetiye vermek veya istemek yasaktir. (orn: torrent) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 PZero said: üye oldum ben .. çağla şikelle sohbet ediyos tarkan zırt pırt msn isteyip duruyo engelledim lavuğu!! off süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar