Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 tr de tam olarak erken baslamak zaten mumkun deil. early access key alsaniz bile level 20 de tikanip kalirsiniz. anca ups le falan isticeksiniz + 1 oyun parasi falan daha verip. eger aral getirirse en erken ordan alinan oyunla baslanir gibime geliyor. belki dnrlara falan duser orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ağlayabilirim %29dayım lütfen biri çeksin bi dvd ye ödetmeli kargoyla göndersin ühüh rep veririm:( edit: sylian bi patcher verdi bakim onda nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 shewky dvd ye çekip göndereyim ama yarın pazar. pazartesi versem en erken salı geçer eline. :( sabah söleseydin ya. :( pazar günü açık kargo firması yok sanırım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kahretsin aklıma gelmedi nebilim ya :/ pzt olur nasıl olsa benim daha 1 haftam var bu gidişle sylian ın verdiğinde de şöyle bi hata verdi ama çözemedim: çok aydınlatıcı bi hata raporu verdi windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 yarın akşama doğru isteyip istemediği söylersin yollarım pazartesi. edit: yarın derken pazar olmuş bile. :) aoc da pvp yaparken zamanı unutmuşum. .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 of gönder tabi şu anda 1week 2days diyo olmadı sylian ın şeysi xD akşam şeyederiz hayırlı pazarlar eheh bu arada mutlu oldum AOC ye gelmene artık silah yaparsın bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 1000. postu, ilk üye olup ilk post attığım topice atarak fantezi yapmak istedim. kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 5000. postu, ilk ve 1000. postları attığım topice atarak ekstra fantezi yapmak istedim. kusura bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 paranoid şizofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bu da 10k postu. gelişimimi buradan takip ediyorum. artık sürecimi tamamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 araya pinkporing girmese efsane olacakmış. yine de saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 iyiymiş :P madalya için tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar