Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamer Genç'e mecliste saldırı

Apache

Öne çıkan mesajlar

Evet..

AKP Milletvekillerinin yaptığı 2 terbiyesizlik var, Kamer Genç'inki 1 tane.

Bir grup AkParti Milletvekili
- Konuşmayı Bölmek
- Ortamı Şenlendirmek

Kamer Genç
- Verilmemesi gereken cevabı vermek.

Öyle olursa, adama böyle yaparlar diye bir şeyin söylenmesi saçmalık olur.
Öyle şey olur mu hiç ya..
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi,
karman çorman bi yapı. :D

Ama onların düşüncelerinin bi yapısı var mı ?

Bugün bir CHP halen eski ideolojilerine sahip mi ?

Bir AKP ideolojisi var mi ?

Ama tarafsız baktığım vakit olaya..

Arkadaş, milletvekili isen eğer, ağır olucaksın biraz..

Atatürk'e bakıyorsun,
gerçi bunları daha yakından biliyoruzdur ama..
Büyük adammış valla..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu başbakanın kalkıp, kınaması yerine verdiği cevaba bakın -_-
benim milletvekillerim şiddet uygulamaz, şiddet uygulayan o zat(kamer genç)'in kendisidir. diyecek bi kelime bulamıyorum, nasıl bir zihniyet bu ya, insanlar bu zihniyeti nasıl destekleyebilir?

sonra da efendim "onların yaptığı şey tüm partiye mal edilemez". yapma ya? lise sınıfı mı be bu, adamlar kendi partilerindeki adama dikkat etsin ozaman. hayır yani gitsin partiden çıkarsın, veya hadi kınasın en azından kınasın.

yuh!
Sosyal ağlarda paylaş

ıı-ııh..
Kınayamaz.
Yani bir başkan kendi partisinden birini kınayamaz.. Kınamamalı zaten, arkasında durucak..
Basına karşı bunu yapmalı.. Ha 4 duvar arasında canına okusun. Hak etti çünkü.
Ama basına karşı koruması bence yapılması gereken ve doğru olan bir şeydi.. Adam ister istemez, partisinin birliğini ve beraberliğini korumak zorunda..

Ki örnekleri de var..
2002-3 senesinden beridir baykal'ın takındığı tavır getirdi CHP'yi bugünkü konumuna..
Ama bakıyorsun Deniz Gezmişlerin zamanına, ne olursa olsun, arkasında her adamının..

Yapılması gerekeni yaptı R.T bence kendi partisi'nin iyiliği için.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bahsedilen o 20 kişi şiddet uygulasa kamer genç baya bir görünüm değiştirirdi
maçlarda kırmızı yiyen, rakip oyuncuya saldırmaya çalışan futbolcu nasıl engelleniyorsa o karmaşada saldırgan vekil ya da vekiller engelleniyor
321 kişiye linççi denilmesi anlamsız
bir vekil niye kavga yolunu seçer o daha da anlamsız
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
ıı-ııh..
Kınayamaz.
Yani bir başkan kendi partisinden birini kınayamaz.. Kınamamalı zaten, arkasında durucak..
Basına karşı bunu yapmalı.. Ha 4 duvar arasında canına okusun. Hak etti çünkü.
Ama basına karşı koruması bence yapılması gereken ve doğru olan bir şeydi.. Adam ister istemez, partisinin birliğini ve beraberliğini korumak zorunda..

Ki örnekleri de var..
2002-3 senesinden beridir baykal'ın takındığı tavır getirdi CHP'yi bugünkü konumuna..
Ama bakıyorsun Deniz Gezmişlerin zamanına, ne olursa olsun, arkasında her adamının..

Yapılması gerekeni yaptı R.T bence kendi partisi'nin iyiliği için.

basinin onunde Turkiye Cumhuriyetinin buyukelcisinin agzina sican RTE keske partisinin imaji kadar ulkeninde imajini dusunse
Sosyal ağlarda paylaş

E olayın tabi bir de o boyutu var.
O da RTE'nin bir ayıbıdır, protesto edilip, kınanmalıdır.
Bunu da yapmayanlar bizleriz..

Bizim yanlışımız, olaylara yanlış yaklaşmamız..
Polemikler oluşturarak, doğru ve yanlışı birbirine katmamız..
Bu da kaos ortamı doğurur ki ekonomi'nin en derinden zedelenmesine yol açar.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Hmm.. İlginç.. Gercekten ilginç..

Avrupa'da olsun, Amerika'da olsun.. Yatak odalarına kadar girenler.. Bakanları başbakanları eleştirenler medya benim canım kardeşim.. Bizimkiler de yapıyor.

Sen hiç, ABD Milli Savunma Bakanının, ABD Ekonomi bakanına sen git bush gelsin, sen benim muhatabım değilsin gibi bişi yaşandığını duydun mu ? gördün mü ? işittin mi ?

Saçmalamayın yani. Olur mu öyle bir şey..

Bak sen dersin, cahilsindir, bilgisizdirsin, medya doldurmustur, sinirlenmişsindir felan..

bakan, basbakana birsey demez. türkiyede de demez. bakan, basbakanin elinden cikiyor.

bak sen cahilsin, bilgisizsin, medya doldurmus, sinirlenmisin. sacmalamayin yani.

ustune, tayyip sen git anan gelsin gibi laflar ederken sorun yok, baskasi ayni kivama gelince dayagi hak ediyor.

nerde hosgoru? anasinin horekesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Hakan, Bugün said:
Tersine mücahit Kamer Genç

GEÇENLERDE, "Kamer Genç dendiğinde ağzımda kekremsi bir tat oluşur... Bu adamı ciddiye alamıyorum" falan diye birkaç cümle karalamıştım...

Bir de ne göreyim?

"Parolası vatan, işareti namus" olan bilcümle laik ulusalcımız, neredeyse "İlhan Abi"lerine sahip çıkarkenki cevvaliyetle Kamer Genç’e sahip çıkmıyor mu?

Aman Tanrım!

Bir okur tepkisi bombardımanı ki o kadar olur...

Her mesajda "Aslanımız, yiğidimiz, tek kişilik ordumuz, Kamer Genç’imiz" vurguları mebzul miktarda!

Meğer bizim kırk yıllık Kamer Genç, neredeyse bir "Tersine Mücahit" haline gelmiş de haberimiz olmamış...

Tayyip Erdoğan’a "Sahtekár, hırsız, ahlaksız" demenin yargı kararıyla, hakaret değil de "ağır siyasal eleştiri" kabul edildiği bir ortamda...

Benim Kamer Genç için yazdığım "sade suya tirit" hafif mi hafif siyasal eleştiri, neredeyse bir tür "kutsala saygısızlık" gibi algılanmıştı...

Hay bin kunduz!

* * *

Peki ne oldu da böyle oldu?

Ne oldu da...

"Kamer Genç" denildiğinde genç yaşlı hepimizde oluşan o meşhur "ironi" duygusu, yerini "Yine de şahlanıyor aman" duygusuna bıraktı...

Nasıl oldu da...

"Tansu Çiller’in kurşun askerliği"nden "çiçek sulama" eylemine kadar...

Ulusal hafızamızda ilkesizliğin ve gayri ciddiliğin bayraktarı olarak yer etmiş bu şahıs, bir yandan "mağdur" ve "mazlum" olurken, bir yandan da "kır atına binmiş kolbaşı" mertebesine yükseldi?

Cevap veriyorum:

Baykal’ın sol kolu Mustafa Özyürek hiç alınmasın ama bunun nedeni "muhalefet boşluğu"dur...

Şöyle ki:

"Anti-Tayyip" kampa mensup olanlar, o kadar bunalmış, o kadar bilenmiş, o kadar çaresiz kalmışlardır ki...

Kamer Genç’e sarılmaya bile razı hale gelmişlerdir...

Değil mi ki...

O Kamer Genç, kemiksiz diliyle Tayyip’i ifrit etmektedir...

Değil mi ki...

O Kamer Genç, adaba riayetsizlik konusunda sınır tanımayarak bilcümle AKP sempatizanını gıcık, sinir ve uyuz etme konusunda acayip mahirdir...

Değil mi ki...

O Kamer Genç, "nadan ile etme sohbet" deyimini haklı çıkararak AKP’lileri deli divane etmektedir...

O halde en büyük Kamer Genç’tir, başka büyük yoktur...

* * *

Tamam...

Kamer Genç’in Meclis’te AKP’liler tarafından ablukaya alınarak şiddete maruz kalmasını da, Tayyip Erdoğan’ın "Bana sağcılar suç işliyor dedirtemezsiniz" cümlesini anımsatırcasına, "AKP’li milletvekilleri şiddet uygulamaz" sözünü de şiddetle kınayalım...

Ama ne olur...

"Kamer Genç tek başına muhalefet odağı haline geldi", "Adam CHP ve MHP’nin yapamadığını yapıyor", "Tam Cumhurbaşkanı olacak adam" türünden cümleler kurmayalım...

Hatta olayı abartıp, "Kamer Genç solun başına geçsin" demeyelim...

Çünkü bu olay, "Bekri Mustafa’nın Sultanahmet’e hoca olması" gibi bir şeydir ki Allah muhafaza buyursun...
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

Kamer Genç
- Verilmemesi gereken cevabı vermek.

arkadaşım, sen ilginç misin ?

sözle söylenen bir şey kimsenin canını yakmaz. sözler düşüncelerin ifadesidir. sabahtan akşama özgürlük özgürlük diye yırtınıyorsun ama sen düşüncelesini ifade etmek için oraya seçilen yetkisi ve görevi bu olan adamın bile ifade özgürlüğüne karışmaya kalkıyorsun.

sen ne biçim demograt oluyorsun şini? nasıl özgürlükçü oluyorsun?

küfür var mı yok. hakaret var mı yok? sen şimdi yüceeee başbakanına yüceeee vekillerine laf soktu diye başka bir vekile şiddet uygulamaya kalkarsan.

olayın ifadesi şudur;

kamer genç;
-kendini ifade etti.

akpli vekiller
-ifade özgürlüğüne kabullenemediğinden toplaşıp linç etmeye kalktı.

bu kadar.

iki tarafın da bilmem nesi olmuş muş falan diye kıvırma. seninkisi tecavüz uğrayan kadına "o da kısa giymiş ama" demekten fazlası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

meclise seçilen milletvekillerinin hitabet ve karakter denen şeyden daha fazla haberdar olmasını çok isterdim ben de ama konu fiziksel şiddet olunca yukarda bahsettiğim eksiklerin girilmesinin bizim meclis için ancak lüks olduğu anlaşılıyor. Önce bi sokaktan toplayıp koydukları mahalle kabadayılarını meclisten çıkarsınlar sonra daha üst seviyede endişelerle ilgileniriz ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

işte akp'ye bu kadar yüklenilmesinin sebeplerinden biri de bu. toplumun tepkilerine kapalı davranıyorlar. hep aynı kapalı kutu hep aynı saçma mükemmeliyetçi tavır. hep böyle nası desem, yanlış yapmayacağını falan düşündüren peygamber-vari bi imaj. komik tabi.

insanın bazen kendinden yana da değil haklıdan yana olması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Niye kınasın bi çoban koyunlarını koyunları meraya bıkakmıs otlansınlar diye koyunlar otluyo diye çoban sizi kınıyorum dermi kaldırın toynak larınınzı diyince toynaklar havada indirin diyince eller altta mecliste bir milletvekili diyer milletvekillerinin saldırısına ugruyorsa sokakta neler yasanır yakın zaman da acaba yakında demokratik kongo cumhuriyetinden daha kötü hallere gireriz ellerinde palalar sokakta arap özentileri insanlara saldırırlar
Sosyal ağlarda paylaş

heh şurda 6 kişi birbirimize düzgün hitap edemiyoruz.
beşyüz küsür adamı bir araya koyarsan ne olur ortada işte..
Bence milletvekili sayısı en azından bi üçyüzlere düşmeli..
Çok fazla sandalye var, parti 47 oy alıyor, e haliyle o sandalyeleri doldurmak gerekiyor..
Türkiye'de cidden yetişmiş adam az, hal boyle olunca da sonuc boyle oluyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...