GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 şimdi fenomen yarışmasını izliyodum da.. çıkan adama hemen la ilahe vela kuvvet (falan tam söyleyemedim) dedirtmeye çalıştı 3-5 kere söyledi sonra fırsat bulduğunda her an söylemeye çalıştı şimdi.. yağcılık için mi yaptı hakkaten söylemek istediği için mi yaptı çok merak ediyorum çünkü feci yapmacıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Kendisinin de dediği gibi çok başarısız bi sunucu, saçmalıyo arada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Sinan <3 AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bence irticaya giren 10 kusurlu hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bu adam da çok yalan be, bir iki üç başla diyo saat çalışıyo. Tabiii :D Halkı kandırıp para kazanmak kolay iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mahuhaeh bi ara kayboldugunda mikrofonundan "nerede benim içkim ? " diye soruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 artik merhaba demekten korkar olduk nasil olsa oda arapca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mozambikde mi yaşıyosun ya la havle vela kuvvete diyince direk reklam olarak algılıyorsun. Allahım bana güç ver diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 o programım formatı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 AKP ile alaka kuramadım. Ne zamandır din=AKP oldu? Partiler tarafından sömürü amacı ile kullanılmış olabilir de her din eksenli şeye de AKP demek çok abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Dalga geçiyorum be hemen atladınız :D Format yarışma gibi birşey. Elemanlar çıkıp gösteri yapıyorlar, beğendiyseniz sms atın diyorlar, haftaya da görelim onları diyorlar. O tarz bişey işte. Net bir format bilemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 asinanyavuz said: AKP ile alaka kuramadım. Ne zamandır din=AKP oldu? Partiler tarafından sömürü amacı ile kullanılmış olabilir de her din eksenli şeye de AKP demek çok abes. Sinanın akpli olduğunu biliyoruz, iki dakikada bir arapça dualar edincede irticacı olduğundan şüpelendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bence çalışılmış bi hareket şeriat geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 asinanyavuz said: AKP ile alaka kuramadım. Ne zamandır din=AKP oldu? Partiler tarafından sömürü amacı ile kullanılmış olabilir de her din eksenli şeye de AKP demek çok abes. herkezle alakası yok sinanın kendi böyle ayrıca sence akp "ılımlı" islamik parti değil mi? her şeye deseydik.. (ayrıca din=akp oldu şu günlerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bunlar şimdi yarışıyormu olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ahahhaa çalışan saat görüntüsü koymuşlar bakın saat çalıştı oluyor. Ki sırtf saat gözüküyor. Dururken çalışmaya başlasa bile arkasındaki bir tuşa dokunmadığını nereden bileceğiz? Bu kadar kolpacı olunmaz ki be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Şu anda vtrsi yayınlanan adam da gay kokuyor biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 alttaki kağıda geçmezmi şimdi bunun korku diye yazdığı şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Geçebilir. Bir de bu numarada hiçbir olay yok ki birçok insanın korkusu ailesini kaybetmektir ve sorualr sorark teyid ediyor bunu. Korkuyu yok etme olayını nasıl kanıtlayacklar onu merak ediyorum ben. Yani kadın "rvrt artık korkmuyorum" diyecek de tamam geçirdi bravo mu diyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Of bardak kırıldı korku gitti, süper :D Yetenek Ayrıca Sinan Çetin: "Allah korkusu belirdi mi?" dedi seyircilere :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Çokakıllıadam said: Sinanın akpli olduğunu biliyoruz, iki dakikada bir arapça dualar edincede irticacı olduğundan şüpelendik. GwindonSurion said: herkezle alakası yok sinanın kendi böyle ayrıca sence akp "ılımlı" islamik parti değil mi? her şeye deseydik.. (ayrıca din=akp oldu şu günlerde) bi sinan karmaşası yaşıyorum, şu anda, başta oha ben mi dedim? sonra onun sinan çetin olduğunu düşündüm. yanlışım varsa düzeltin. ya akpnin kimliği değil benim meselem. dinin siyasete girmemesi gerekirken, siyaset dine girdi. gibi bişey işte. üf beynim pörsüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bende düşünüyorum. hiç bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 haha konu favorilerime eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bi ara o çökeleği söyleyen eleman sesiyle bardak kırmaya çalışıyodu kimdi la o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar