la_bombonera Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Evet başlık bu... Haberin kaynağı tabiki yine Habertürk. tık Haberin içeriğinde yine her zamanki gibi kocaman puntolarla "FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN" yazısı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 haber türk cidden türkiye için gerekli Ciddiyim! ironi fln değil çok güldürüyor beni. ama biliyorumki beni buı kadar güldüren siteye hergün çeşit çeşit inasn girip yeni şeyler öğrenmek,ülke gidişatını incelemek için giiriyor,bi o kadar insanda "resimleri görmek için tıklıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 RTE nin kankasi tencere kapak iliskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 "tayyip'i başüstünde tutun" diyecektim tam ama viktor hemen kancayı atmış. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 baş derken? yok yanlış anlaşılma olmasın, siteyi kapatırlar sonra. tayyip'i abant'ta tatile alalım biz en iyisi. olmadı termal kaplıcalar falan. diğer yandan, kadrolaşmanın kralını gördüğümüz türkiye'de bu gibi olaylara alışığız biz. hem güzel bir kadının meclise girdiğini dahi görmedim! kadrolaşma ile ilgili haber dün vardı tv'lerde.. onun arkadaşı şurada müsteşar, bunun dostu burada müdür, öteki müdür yardımcısı.. bi arkadaşımız milletvekili olsa da ilk icraat olarak bizi de görse.. oh cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 dasaaa said: hem güzel bir kadının meclise girdiğini dahi görmedim! tansu çiller'in duru bir güzelliği vardı, meral akşener'in de değişik bir havası. nimet çubukçu'da hoş hatun gibi. bakın bunlar hep sağ cenahtan kadınlar, sol cenahtan göze hoş gelen birisini görmedim. Hem zaten sol cenahtan hatun kişiler iyi sevişemiyormuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 +rep verdimmala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Niye dünyada kalitesiz başkanlar artıyor ? Bush,sarkozy,tayip, bide bu eklendi aralarına..... Dünya toplumu gitgide aptallaşıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 meral aksener zeyna direk her an habababababab diye savas cigligi aticakmis gibi duruyor aysunu meclise alalim ama cok seviyorum kendisini <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 hatun iyiymiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar