Luriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bu nadide parçayı sizinle paylaşmak istedim. Böyle bir başyapıt daha yok dünya üzerinde. mp3 olarak istersenizBurdan
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 sözleride gece tabuttan çıkarsın dişlerini fırçalarsın old spaysını sıkarsın dracula memo dracula memo dracula memo sabah yumurta içiyem sesime de çok bakıyem do-re-mı basiyem zannedersem lo’dan da okıyem siverek nire istanbul nere bi yumrukda yapıştın yere hepsini döverdin ama dişim kırıldı söyleyin ilkyardım nire dracula memo dracula memo dracula memo jazzcı oldun sazcı oldun stüdyoda çaycı oldun bir kavgada gazi oldun dracula memo dracula memo dracula memo elma kemigim kırildi teklif gelmez ben mort oldi (sanırım) kimse bana kaset yapmıyor solistlik mazide kaldı kaşın güzel gözün güzel sesin güzel saçın kıvırcık bana hiç darılma memo ingilizcen biraz bozuk thank u very much burdan sonrasını pek anlamadım. :P
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bu da kral bi intro http://www.youtube.com/watch?v=fV0wo_OP6Ds
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 şu herifler de para kazanıyor ya deli gibi..
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 oha inanilmaz... ilk sarkisi falan mi bu... kiti aldim.
Öne çıkan mesajlar