huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Hayır mekanları karıştırmadım. İzleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bu kadar uğraşıcaksa oranları biraz dah oturtsaymış bari, bida fakrlı noklara bakan 109345034757 tane fakrlı minicik spotla aydınlatılmış gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hmm wallpaper'ı varmı bunun xD çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 var orda sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 "hayvan gibi" olmuş. naptın huun abi sen. ciddi anlamda başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 benim yorumum : permission to say cock! sdf msnden arkadaşa yolladıımda karşılaştıım yorum : abi adam blizzard olmuş ehehe :D bunlar dışında adamı inanılmaz yapmışsın, uzay falan da güzel. ama adamın bastığı zemin çok basit kalmış sırıtıyo gibi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 rofl ne oluyor ya yanlış anlama olmuş ben yapmadım, sadece izleyin diye link verdim :D gerçi tırtlık bende olmuş, yazmazsam nerden bileceksiniz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 huun said: rofl ne oluyor ya yanlış anlama olmuş ben yapmadım, sadece izleyin diye link verdim :D gerçi tırtlık bende olmuş, yazmazsam nerden bileceksiniz di mi? rolling on floor n laughing. yerlerde yatarak gülmek gibin bişi. ayrıca süper olmuş bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Cuce said: fakrlı noklara bakan 109345034757 tane fakrlı minicik spotla aydınlatılmış gibi duruyo bence ışıklarda bi abzürdlük yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 "12515 minicik spottan gelen ışıklar" yıldızlar olsa mesela hayal etsek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 12515 yıldıza birbirine yakın uzaklıklarda duruyosa ok. yansımalar cok abartı daha kararlı bı ışıklandırmayla cok daha güzel bi etki yaratabilirmiş, oran konusnda ufak bacaklı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 PassivE_KesH said: huun said: rofl ne oluyor ya yanlış anlama olmuş ben yapmadım, sadece izleyin diye link verdim :D gerçi tırtlık bende olmuş, yazmazsam nerden bileceksiniz di mi? rolling on floor n laughing. yerlerde yatarak gülmek gibin bişi. ayrıca süper olmuş bence :D HHAHAHAHAHHAHAHAHAHA AHAHAHAHHAHAHAH OOOF... rofl, ne oluyor ya o cümle abi. ooooof hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 of yanlış anlaşılma topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 of iyidir ya sivaslılar beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ay hayvansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iletişimde ciddi sıkıntı olmuş. abi öttürmüş, fakat suratı neredeyse 8 kere yaptı baştan. kaç saat yazmıyor bir de, merak içindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Alexi_Septimus said: abi öttürmüş, fakat suratı neredeyse 8 kere yaptı baştan. kaç saat yazmıyor bir de, merak içindeyiz. bende onu merak ediyorum. o kadar başa dönmekten. bu arada FAIL topici olcakmış kötü olsaymış çizilen şey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yazıyor orda 15 saat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 işin kötü kısmı herifin benle yaşıt bir mühendis olması. eline sağlık walla tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar