Nosfe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Kaç bölüm sürecek bilen var mı?Temposu,hikayesi 13 bölümlük gibime geldi ama 26lık olsa daha iyi olur.Bu arada 4.bölüm çıktı,gerçi haberiniz vardır baya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 26 bölümlük olacaktı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 23 bölümmüş toplam.5.bölüm 1 nisanda çıkıyormuş kafayı yiyecektim bi haftadır bulamıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben de başlayayım buna. hangi grubun release daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ben de indirmeye başladım ve 2. bölümü bulamadım. 1, 3 ve 4'ü bulabilmeme rağmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ben Ani-Kraze den indirdim. MKV formatında kalite gayet iyi. Japonca bilmediğimden çeviri hakkında yorum yapamayacağım ama gayet düzgün kalitede gibi geldi bana ingilizce anlamında. Fakat animede anlamadığım çok şey var. [spo]1) Monad ın olayı ? 2) Tamam madem lil ergo yu uyandırmak için yapıldı. Ergo nun içinden vincent nasıl çıktı? Ve neden Ergo nun orjinali nefret ediyor Vince den. 3) True battle begins derken arkadan gelen uçaklı gençlik kimdi? 4) Romedau yıkıldıysa insanoğlunun yaşayacağı yer kaldı mı ? 5) Bunlar şimdi doğurmayı mı öğrenecek?[/spo] Yani bu tarz sorular gidiyor. Birisi genel özet lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 seriyi ilk shinsen-subs mkv formatında çıkartırken 12. yada 14. bölümde durdurmuştu sublamayı daha sonra ani-kraze doldurdu boşluğu en az shinsen kadar kaliteli bir gruptur zaten gönül rahatlığı ile izlenebilir. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 01:14 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Benim sorularıma cevap yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya bu ani-kraze versiyonunun türkçe altyazısı var mı? ben bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bilmiyorum, varsa güzel olur. Ayrıcana lütfen sorularıma cevap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 @kerem divxplanet teki bazı altyazılar uyumlu bazıları uyumsuzdu diye hatırlıyorum ani-kraze sürümü için bir bak istersen. @dregoth ne yazıkki sorularına ben yanıt veremiyeceğim indireli bayağı oluyor ama izlemeye fırsatım olmadı daha doğrusu izlemeye kıyamadım seriyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Öf deli olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 divxplanet te yok ani-kraze:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Amy Lee'ye çok benzettim nedense ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 akşam 9'dan sabah 7'ye kadar bir seferde izlemelik bir anime.. ve bir kaç gün sonra dayanamayıp bir kere daha izlemelik bir anime... ikinci izlemede arada soru işareti olarak devam edip, en sonda anlaşılan kısımları zaten bilerek izleyince, çok daha zevk veriyor. Ama ikincide yine sonunu tam oturtamıyorsunuz. Üçüncü izlemede o da oturuyor ve "vatiz di metriks huleynnn" diye gaza geliyorsunuz, sıyırıyorsunuz. re-l mayer'e aşık oluyorsunuz, pino gibi bir kız evladınız olsun istiyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evet kesinllikle son iki cümleye katılıyorum pino çook şirin ve kessinlikel ideal çocuk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 İyi güzelde biri geçen attıgım spoiler içinde olan sorularıma cevap versin ağlayacağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 valla ben de kafamda pekçok soruya cevap bulamamış olarak bir kere izledim şimdiye kadar, belki ileride tekrar izlerim iyice anlamak için. ama özellikle çizim tarzı hayli hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 @Dregoth kaç kere izlersek izleyelim o sorular hep soru olarak kalıyor belki de =) Varsa bir kitabı veya mangası muhtemelen orda vardır bütün ayrıntılar. Ama [spo]animede bilinmeyen bir dünya yavaş yavaş izleyiciye aktarılıp, hep bir gizem havası ile izleyiciyi etkilemeye çalışma var olduğu için bazı yerler eksik kalıyor sanırım. [/spo] üç kere izledim, ama birisi basit bi şekilde sorsa bana "proxy ne oluyo şimdi ya?" diye, yine tatmin edici bir cevap veremem XD [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 18:29 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ] o sorular için özel olarak bi kere daha izlemek lazım belki de o noktalara dikkat ederek filan... [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 18:29 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 pek anime bilgim yoktur nadir izlerim, snek tv de rastladım nedir pek çözemedim izlemiş olanlar biraz bilgi verebilirler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Çok güzel bir seri. Yok bilgi milgi, indir izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Çok derin bir animeyim ben, atmosferiğim, sembolizm ile doluyum dizboyu. Herkes bir emo bir depresif, suratlar bir karış. En güzel bölümüm birinci bölümüm. Çok dandik bi sonum var. Uyunacak 20 bölümüm var. Acaba nedir benim adım ? Vaktine yazık, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 cok seviyoruz ukalaligi cok.birseyler anlatmaya calisan bi anime.anlatmaya calistiklari yeni seyler degil ama sunumu gayet guzel.vardi ergo ya ait baska bi topic ara istersen. edit : http://forum.paticik.com/read.php?10,1799269,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 güzeldi bence de izle şimdi aklıma geldi 1-2 tatak bölüm var gerçi arada ama genel olarak izlemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kingpin izle abicim hepsini sen, güzel animedir. Açıklama filan diye de kasma. Tadında bırak, gerekirse tekrar izlersin.Bu forumdaki bazı kişilerin dediğine göre hareket edersen ömür boyu Gundam'a takılırsın. Yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar