Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Var mı böyle güzel para getiren bişi engineringde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 malesef yok. sırf tanklarımıza gun craft etmek ve raidlerde lazım olur diye repair bot için kastım, binlerce gold harcadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Evet para kazanmak için yapılıcak meslek değil engineering.Tam pvp mesleği ama.Reflect trinketlerini tek geçerim (tu). Bide roflcopteri var orası ayrı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 mote extractors ile mote of air/shadow falan farmlayabiliyorsun. ozellikle nagrand da air farm etmek çok kolay ve hızlı. 10dk da 5 primal air topladıgımı biliyorum arkadasımın karakteriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mote extractor var hali hazırda ama henuz kullanamadım yani yapalı 2-3 dakika oldu daha :) birde tabi o gasleri gosteren gozlukten yapmak lazımki tam verimli olsun mote extraxtor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Primal olayı gerçekten güzel yaw, primal toplamanın en zevkli yolu =D Onun yanında bir ihtimal de olsa resurrect yapabilmeni sağlayan kablolar, teleporterlar, portatif mail kutusu, paraşüt pelerin, sualtı şapkası, potion enjektörler, helikopter, kilitli chestleri falan patlatabilmek ve daha birçok zımbırtısı sana karakterini özel hissetiriyor :P Yine de para getirmez, yani primallar dışında engineeringle elde edip satılabilcek pek bişey yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 valla mote harici yapsan yapsan hunterlara scope yaparsin belki ordan bisiyler gelir. t5 ayarindaki helm i yap kesin guzeldir, ilerde upgrade etme sansin da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 engineer yanına jewelcraft kas bence. engineer ile pvpni yaparsın, jewelcraft ile paranı kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 konu başlıı ayrıca topikin main sorusu: engineer para kazandırırmı cevap: hayır asla imkansız dramatizasyon: içimiz kan ağlıyo, give engineers money =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kazanılıyor, adamantite tubeler vs. deli paraya gidiyor, ben 1 koyup 3 alıyorum onlardan. Ama gun satmak vs. eskisi gibi para getirmiyor, millet matleri getirene 5 gold feeyle yapıyor. Zamanında 1.5-2kya gidiyordu o gunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bahsettiginiz hangi gun? T5 ayarı head hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 T5 ayarı olan headleri train olarak alıyorsun =) her class için mevcut bildiğim kadarı ile, matleri biraz tuzlu ancak :) edit: Rogue helm: http://thottbot.com/i32478 Caster dps helm: http://thottbot.com/i32476 gibi. bu da tanking gun; http://thottbot.com/i32756 sanırım BT'ye kadar tanklar için en iyi range slot item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kazanılmaz. engineerim her türlü rare recipe var bi halt kazanamazsın. engineer eglence icin pvp de kafalara dinamit atmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 engineering le para kazanilmaz diyenlere gulup geciyorum sadece. benim bildigim butun engineerlar mote extractor ile nagrandta air farmlayip saatte 250-300g yapabiliyolar ki baska farmlayan yoksa daha da artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 evet orası doğru primal airlar para ediyor.. ama farm bayıyor adamı ben nagrandda daily varken topluyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mote extractor oyundaki en sağlam para getiren şeylerden biri. Yalnız saatte 250-300g'nin mümkün olduğunu sanmıyorum, en azından benim sunucumda. Mining ile birlikte saatte 100+ diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 BloodBane said: engineering le para kazanilmaz diyenlere gulup geciyorum sadece. benim bildigim butun engineerlar mote extractor ile nagrandta air farmlayip saatte 250-300g yapabiliyolar ki baska farmlayan yoksa daha da artar. bizim realmde 3-4 kişi sürekli onların peşinde koşturuyor. 25 daily questi hızlı hızlı yapıp, parasıyla ihtiyacı olunan şeyi almak daha mantıklı geliyor bana farmingden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben de dailyleri yapıyorum sadece gas olan yerlerde helmi takıp önüme cıkanları topluyorum.. vaktinin bol olması lazım mote pesinde kosmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Xo said: bizim realmde 3-4 kişi sürekli onların peşinde koşturuyor. 25 daily questi hızlı hızlı yapıp, parasıyla ihtiyacı olunan şeyi almak daha mantıklı geliyor bana farmingden Katılıyorum. O gazların peişnden koşturacağınıza daily yapmak çok daha mantıklı. Üstelik yeni daily questler de aşırı derecede kolay. Gerçi yenilerin epic binek isteyip istemediğini bilemiyorum. Buarada para kazandıran meslek arıyorsanız, benim gördüklerim şunlar; alchemy+herb, herb+skining veya mining+skining. Engineering pek para getiren bir meslek değil. İyi itemlar var gibi gözüküyor ama onlar da okadar iyi veya kullanışlı değil. Trinketlerin hemen hemen hepsinin elinizde patlama olasığığı yüksek. WoW pvp'si(bence) dandik olduğu için pvp desteklediği söylenen bu mesleğin itemları da dandik. Tabi illa ben mühendis olacam diyorsan gnomeu pek tavsiye etmem. Goblin ol itemları daha avantajlı. TBC öncesinde gnome birazdaha iyi gözüküyordu ama şimdi pek iyi değil. En azından hunter için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 arcane said: Mote extractor oyundaki en sağlam para getiren şeylerden biri. Yalnız saatte 250-300g'nin mümkün olduğunu sanmıyorum, en azından benim sunucumda. Mining ile birlikte saatte 100+ diyelim. valla servera gore degisir. saatte 10 primal toparlaniyo genelde ve bizim serverda min 30g ye satiliyo bi primal air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 BloodBane said: arcane said: Mote extractor oyundaki en sağlam para getiren şeylerden biri. Yalnız saatte 250-300g'nin mümkün olduğunu sanmıyorum, en azından benim sunucumda. Mining ile birlikte saatte 100+ diyelim. valla servera gore degisir. saatte 10 primal toparlaniyo genelde ve bizim serverda min 30g ye satiliyo bi primal air. Oha :D Hangi realmde oynuyosun X( Free server, fake realm? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Rikkie said: BloodBane said: arcane said: Mote extractor oyundaki en sağlam para getiren şeylerden biri. Yalnız saatte 250-300g'nin mümkün olduğunu sanmıyorum, en azından benim sunucumda. Mining ile birlikte saatte 100+ diyelim. valla servera gore degisir. saatte 10 primal toparlaniyo genelde ve bizim serverda min 30g ye satiliyo bi primal air. Oha :D Hangi realmde oynuyosun X( Free server, fake realm? :p Hangi realm'da oynuyosun diyince aklıma geldi .. BG'lerde cross server olayı ilk çıktığında trade fln açıktı .. gidiyodum o server'larda acıyodum orc orgrimmar ah'ye yardırıyodum .. fiyatları bizim serverla karşılaştırıp mal satıyodum bg'lerde :D Fazla uzun sürmedi gerçi bu sevdam trade'i kapattılar bi fix'le ama ii para götürmüştüm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Engineer-Rogue isen paraya para demezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Engineer roguem para para dememek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 aynısını yazıcaktım dsfbdfbdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar