WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 selamlar... pati kardesler bi batak atak hep beraber ist anadoluda ortak bi yerde bulusup ihaleli falan yapak bisiler hazir bayram tatilindeyken,.....[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 öretirsen olur :)[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 biz her hafta çekişiyoruz hatta lig yaptık aramızda haberiniz yok (nası yani?)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 nasi yani ? yani yani ? lig batak ligi ha ? dalga geciyosdun yafs ?[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bittabiki varım. Nerde ne zaman?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hepsi gerçek bu da geçer gülcan üzülme[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 valla batarız alimallah.. titanicten beter oluruz.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 benim bildigim paticik tarihinde bütün turnuvalar yalan oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Valla biz son biriki aydır her haftasonu batak çeviriyoruz :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 netten sarmıo iskambil fazla.. masaya vurmak lazım o kagıtları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 haa, ama affetmem batakta falan, allah muhafaza yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 valla bilsem dükkan senin.. okey oynialım:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 cok gürültü oluyor okeyde, ses yapıo taşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bi kavede falan bulusak bugun 48 milyon hesap odedim :) 6 yanci vardi masada azcik kactii ama hic el gelmedi be kardesim olmazki boyle :) nese bi karara varalim isterseniz benim icqum 71743557 batak oynayalim bi yerde bulusalim ben kesin gelirim diyenler olursa icquma gelebilir[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kaç parti kaldı windshade:) sen bırak bence oynamayı don paça kalkarsın yoksa yakında masadan lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 orada durun bene üniden mezun olurken bana makine mühendisliği diplomasının yannında batak/ihale/king diploması da verecekler. Bu konuda rakip tanımam...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sen sadece kantinde oynuyosundur, bide kafelerde. Bizim evden dialoglar: -Baba sınava 15 saat kaldı, çalışsak biraz? -Tamam tamam bi saat daha oynayalım kalkarız... -Lan 9 saat kaldı sınava ben yatıyorum! -Üçlü mü çeviriyoruz?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 mandrake her türlü aklımızı alır diye anadolu yakasında yapıyosunuz kendinizi kandırmayın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 canastacı varsa canasta oynayak[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar