arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 http://votf.duckandcover.net/en/quiz.php Çok kasış ama iyi sorular kolay gelsin :D[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
SolidSnake Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 KOPYA CEKEBILIRMIIM?falloutu yükliip[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake.
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 oeh bea 5 i gecemedim tabi 5 yildir elimi surmedim F2 cdsine[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Cok zormus yahu bunlar.Ilk 7 sonra 9 yaptim.Cat`s Paw SE`nin sayisi kacti?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 lol kac kere bitirdim 2 falloutu da ama sorularin hicbirini hatirlamiyorum :) nese sozluden 100 alirsam gecerim herhalde :P[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 oha bu arada her açışta sorular değişiyor hehe[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 45 soru var, rastgele 15 tanesini seçiyor. Yanlız kazıkmış baya 7 yaptım ilkinde anca. Hydroelectric Magnetosphere Regulator(aka hy-mag, bi yere bakmadan yazdım ama emin diilim valla doğruluğundan:)) install edilirken sondan ikinci şey nedir bea. Bi kez bile kendim kurmadım o zamazingoyu
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 4 yaptım sorular amma kazıkmış be:-)
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hicbirini bilmiodum full salladım 7 yaptım[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 sanırım bu quiz fallout fansite sahibi insanlar için hehe oyunu iyi bilmek yetmiyor[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: SilphatosIce_, 01 February 2004 12:03 tarihinde demiş ki: Cok zormus yahu bunlar.Ilk 7 sonra 9 yaptim.Cat`s Paw SE`nin sayisi kacti? 5 olmasi lazım
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Çok zor ya. 2 kere bitirdim her karesini ezberlemiştim.Ama yıllar önce.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 6 yaptım ama yuh yani kabul ediyorum salladıklarım tuttu :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yuh baya zormuş,şöyle bir baktım kapadım explorerı :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Öne çıkan mesajlar