Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Eskiden Marvel çizgi romanlarını okumayı çok severdim. Herkes günlük hayatını yaşardı. Örümcek Adam hayatını organize etmeye çalışır, Wolverine yalnız kovboyculuk oynar, Magneto ise sürekli X-Men'le çatışırdı. Ancak son zamanlarda iş iyice çığrından çıktı. http://en.wikipedia.org/wiki/Major_events_of_the_Marvel_Universe Şurda da görüldüğü gibi 2000'li yıllarda bir sürü olay meydana geldi. Avengers Dissassembled ile başlıyan olaylar zinciri, Secret War, House Of M, Decimation, Planet Hulk, Civil War, World War Hulk ile devam etti. Şimdi Secret Invasion ile boğuşuyorlar. Kimse günlük hayatını yaşayamıyor. Sürekli yeni bir "devasa savaş" yaşanıyor. Bir de Omega-Level mutant diye birşey çıkardılar. Thor gibi tanrıların bile yapamadıklarını yapıyorlar. Sözde Thor'a tanrı diyoruz, ama onun uzun uzun savaştığı adamları, omega level mutantlar tek ateşle öldürebiliyor. Gerçi Scarlet Witch de tek düşünceyle tüm dünyayı tamamen değiştirebilmişti. Yani ne biliyim, Thor gibi tanrıların bile gücünü kısıyorlardı, "bir ağızları burunları kırılsın da dövüşler daha heyecanlı olsun" felan diye. Ama şimdi Ultron gibi, Hulk gibi, Scarlet Witch gibi, Vulcan gibi, Tanrıların bile dövemiyeceği karakterler, hikayeyi biraz sıkıcı yapıyor. İnsan biraz didişme istiyor yav, vuruyorsun vuruyorsun ölmüyor, e ne anladım bu işten. Gerçi 2000'de çıkan tüm bu serileri okuma fırsatım olmadı ama, sanki eski tüm karakterleri yokedip, Marvel dünyasına sil baştan başlamaya çalışıyorlarmış, yeni bir "The New Gods" senaryosu oturtmaya çalışıyorlarmış gibi geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hulk hep hulktu yahu her zaman yenilmezdi, ama anladım ne demek isteidğini, artık coook büyük şeylerle uğraşıyolar fazla büyük, mahallenizin kahmranı örümcek adam değil o benıde üzüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 e oldugu gibi kalicak degil ya, ille gelisicekler, tuketici toplum, yeni nesil falan filan. -thank you spiderman +everybody gets one! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 "cizgi roman" cizen istese orucmek adami venom un fahisesi yapar mantik aramak sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Viktor said: "cizgi roman" cizen istese orucmek adami venom un fahisesi yapar teşekkürler. uzun zaman olmuştu böyle güleli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar