Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 of feci olmus umarım bi sekilde ankara'da hallolur :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Masticore said: bu sene daha az ögrenci giriyordu yazık olmuş. herlesin ağzında aynı şeyde bu yıl öss kaydı 1 milyon 600 bin sanki bi bok yapabilecekler anasını satayım 3. sınıflar bırakıp geliyor sinir oluyprum onlara aranızda varsa küfü edeyim hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 dayanamadım.. http://img409.imageshack.us/img409/5851/shipmentxq8.jpg naptın sen yeğen yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 PassivE_KesH said: Masticore said: bu sene daha az ögrenci giriyordu yazık olmuş. herlesin ağzında aynı şeyde bu yıl öss kaydı 1 milyon 600 bin sanki bi bok yapabilecekler anasını satayım 3. sınıflar bırakıp geliyor sinir oluyprum onlara aranızda varsa küfü edeyim hemen :D 2. sınıffım ben oluyorsa et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Son başvuru tarihinden 3-4 gün sonra(1 haftada olabilir) Ankaradaki öss merkezine gidip başvuru yapabiliyodun geçen senelerde,tam süreyi bilmiyorum türkiyedeki tüm başvuru formları ankaraya gelene kadar süren vardı işte,gerçi bu sene netten oluyo galiba başvurular,o yüzden gg olma ihtimalin yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bizim arkadaşın dershanesinde de bir kız unutmuş başvurmayı,ailesi ankara'ya falan gidip ayarlamaya çalışacakmış vs. İyi bir araştır ankara'ya sonra da diyemeden edemeyecem,abi naaptın sen cidden sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 FAIL resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Zheld said: PassivE_KesH said: Masticore said: bu sene daha az ögrenci giriyordu yazık olmuş. herlesin ağzında aynı şeyde bu yıl öss kaydı 1 milyon 600 bin sanki bi bok yapabilecekler anasını satayım 3. sınıflar bırakıp geliyor sinir oluyprum onlara aranızda varsa küfü edeyim hemen :D 2. sınıffım ben oluyorsa et yok abi ne haddime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Bir sorumlu ariyosan wow. Sil pc den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 adamlardan haber yok, hala ankaradalar galiba İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 oha ya, sorumsuz insan gordum de bu kadarını gormedim. 1 yil boyunca calistigin seye kayıt yaptirmayı nasil unutursun bre cocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu konuda azar işitmek; mortal kombatın gizli kalmış ölüm vuruşlarını tersten görmek gibi bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 benim de 4.30 ta mat finalim vardı. sabah 7ye kadar fm oynayıp film izledim, fm oynarken defteri açtım göz aşinalığı olsun diye. daha şimdi kalktım. bi bok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 http://www.aksamcayi.com/yigitozgur/img.php?id=53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ayıp oldu biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yok sen 2. veya 1 sıradaki adamı temsil edebilirsin en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 forgiver said: http://www.aksamcayi.com/yigitozgur/img.php?id=53 sadasfsd tam yerine gitmiş artı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 abi ahah diye gülünür sadece bu olaya. çırpın bi ihtimaldir tabim , bizleri de haber et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 - ÖSS başvurumu yapmayı unuttum + o_O! -... + boku yedin! - ankara'ya gitsem + ı-ıh olmaz. almazlar - belki dilekçe falan + sanmam. bi sene daha kasacan artık. aslında bu sene de az kişi girecekti -... + kısaca boku yedin - T_T + ouch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 şaka falan heralde, öös ye çalışan stresini yaşayan biri asla böle bişey yapmaz, yapamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Sonuç nedir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bizim dershanede de öyle bir insan var ve puanları gayet iyiymiş. ankaraya gitmişleri sanırım. ı ıh. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bence zunu ankarada dövcekler sen ne biçim bi insansın diye heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 unuttum demeyecek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Selam. Salak değilim, sadece kendime ait başka bir alemde zaman mevhumunu yitirdim. ÖSS stresi olmuyor ki çalışmadan 95 netle. Sori. Olucak bu arada galiba, şans dileyin sıpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar