Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS başvurumu yapmayı unuttum, imdat.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:
bu sene daha az ögrenci giriyordu yazık olmuş.

herlesin ağzında aynı şeyde bu yıl öss kaydı 1 milyon 600 bin sanki bi bok yapabilecekler anasını satayım 3. sınıflar bırakıp geliyor sinir oluyprum onlara aranızda varsa küfü edeyim hemen :D
Mesaj tarihi:
PassivE_KesH said:
Masticore said:

herlesin ağzında aynı şeyde bu yıl öss kaydı 1 milyon 600 bin sanki bi bok yapabilecekler anasını satayım 3. sınıflar bırakıp geliyor sinir oluyprum onlara aranızda varsa küfü edeyim hemen :D

2. sınıffım ben oluyorsa et
Mesaj tarihi:
Son başvuru tarihinden 3-4 gün sonra(1 haftada olabilir) Ankaradaki öss merkezine gidip başvuru yapabiliyodun geçen senelerde,tam süreyi bilmiyorum türkiyedeki tüm başvuru formları ankaraya gelene kadar süren vardı işte,gerçi bu sene netten oluyo galiba başvurular,o yüzden gg olma ihtimalin yüksek.
Mesaj tarihi:
bizim arkadaşın dershanesinde de bir kız unutmuş başvurmayı,ailesi ankara'ya falan gidip ayarlamaya çalışacakmış vs.

İyi bir araştır ankara'ya sonra da diyemeden edemeyecem,abi naaptın sen cidden sdafsda
Mesaj tarihi:
Zheld said:
PassivE_KesH said:
Masticore said:

2. sınıffım ben oluyorsa et

yok abi ne haddime.
Mesaj tarihi:
benim de 4.30 ta mat finalim vardı. sabah 7ye kadar fm oynayıp film izledim, fm oynarken defteri açtım göz aşinalığı olsun diye. daha şimdi kalktım. bi bok bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
- ÖSS başvurumu yapmayı unuttum
+ o_O!
-...
+ boku yedin!
- ankara'ya gitsem
+ ı-ıh olmaz. almazlar
- belki dilekçe falan
+ sanmam. bi sene daha kasacan artık. aslında bu sene de az kişi girecekti
-...
+ kısaca boku yedin
- T_T
+ ouch?
Mesaj tarihi:
Selam. Salak değilim, sadece kendime ait başka bir alemde zaman mevhumunu yitirdim. ÖSS stresi olmuyor ki çalışmadan 95 netle. Sori.

Olucak bu arada galiba, şans dileyin sıpalar.
  • Yeni Oluştur...