KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 en son gelen hemen hemen 5 Gb patch ile bütün sıkıntıları şuanda aştım client oldukça stabil ve hatalardan giderilmiş bunun da release client olmadığını daha güçlü daha iyi client ile çıkacağını söylediler şuan için herşey mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 oyundaki lag durumu filan nasıl ? wowda çektigimiz gazaplara benzer spikelar filan var mı? hoş betada serverlar o kadar kalabalık degildir ama yine de merak ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 şuan beta kalabalık lag sorunu özelliklede bu son büyük patch den sonra yaşamadım. ayrıca yeni abilityler eklenmiş daha öncesinde hd 3870 ekran kartımla bile grafik sorunu yaşıyordum şuanda sorunsuz diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 vay be adamlar çalışıyor hakkaten, şu an için aoc > warhammer gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 warhammer sux.. çünkü her ülkeye satış var türkiyeye yok o ne adamların artıkcısı gibiyiz. Diğer ülkeler sayılı sayıda basılı versiyonları alacak biz ise normalinin 2 katı ödeyecez gidip bir ihtimal ile isveç sitesinden alacağız vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Killerlord, ne saçmalıyorsun? Warhammer neye göre "suxx"? Bahsettiğin şey CE Preorder, bu yüzden daha pahalı ve Türkiye'ye sadece CE için dağıtım yok. Funcom'u tanıyor musun? İlk patch gününde saatli bomba gibi patlicak AoC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 benim oyunum senin oyununu döver muhabbetine cevirmişsiniz.bu ne fanatiklik yaw.iyi gangren sen git warhammer oyna, killerlord sende git aoc oyna.neden milletimiz her oyunda böyle yapıyorlar? sanki paralı çalışanı gibi oyunu böyle savunmak cok güzel yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 AoC güzel =p ama FC ye pek güvenemiyorum, birde zone değiştirme sistemi var AO daki gibi onuda sevmiyorum o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ne alakası var odiflame, ben şu an WoW oynuyorum, Warhammer'ı da yakında izliyorum, aynı AoC'yi izlediğim gibi. AoC sux, WaR rulez mantığı veya tam tersi büyük saçmalık. Bilip bilmeden konuşmakta öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Gangren said: Ne alakası var odiflame, ben şu an WoW oynuyorum, Warhammer'ı da yakında izliyorum, aynı AoC'yi izlediğim gibi. AoC sux, WaR rulez mantığı veya tam tersi büyük saçmalık. Bilip bilmeden konuşmakta öyle. Funcom'u tanıyor musun? İlk patch gününde saatli bomba gibi patlicak AoC. bu yorumu haşmet mahapları yazmış dimi? nereden biliyorsun patlayacağını? bu yazdığın AoC sux War hammer rulez mantığı değilmidir?bence sen wow oynadığın icin war hammerı kendine yakın buluyorsun ve warhammera etki yapacak her oyun senin için negatif etki yapar.ne yazıkki biliyorum. :) daha yazmadan wow oyuncusu olduğunu anlamıştım medyum olmadığıma göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 WoW oynayan, Warhammer'ı kendine yakın görür mü ya, roflmao. Neyse konuya gelelim; Funcom, Anarchy Online adlı MMO'nun yapımcısı aynı zamanda ve, AO oynayanlar bilirler, birçok patch gününde ciddi zorluklar yaşamışlardır. AO'yu geçtim, en azından AoC Beta yorumlarını okusaydınız bari.. Tech Beta'ların durumunu falan. Öyle boşa savurmuyoruz yani yorumları, ama kahretsin, sen bunları da biliyordun değil mi? ròffel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 wow,war sux aoc rulez gg. war fans go troll j00r 0wn forum. Killer neyle indirdi patchi ya bende 2 gündür hala indiriyor ):. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 odiflame said: bence sen wow oynadığın icin war hammerı kendine yakın buluyorsun ve warhammera etki yapacak her oyun senin için negatif etki yapar.ne yazıkki biliyorum. :) daha yazmadan wow oyuncusu olduğunu anlamıştım medyum olmadığıma göre :) Ya Wow ile WAR in alakasini kuramadim ? sadece grafik motorlari ayni diye birbirinden ap ayri 2 oyunu nasil benzetiyorsunuz anlamadim ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 * MMO piyasasındaki bir insanın wow oynadığını tahmin etmek çokta zor bişey değil çünkü WoW, varolan 2-3 milyonluk piyasayı 15 milyona yaklaştırdı yani piyasa onların :) * WAR sux demek biraz abartı olmuş bencede. * AOC çıkmayacak çıksada oynanamıyacak aylardır söylüom bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Uzun said: odiflame said: bence sen wow oynadığın icin war hammerı kendine yakın buluyorsun ve warhammera etki yapacak her oyun senin için negatif etki yapar.ne yazıkki biliyorum. :) daha yazmadan wow oyuncusu olduğunu anlamıştım medyum olmadığıma göre :) Ya Wow ile WAR in alakasini kuramadim ? sadece grafik motorlari ayni diye birbirinden ap ayri 2 oyunu nasil benzetiyorsunuz anlamadim ya .. grafik motorları bir birinin aynı ondan benziyor demedim.konsept aynı.anlata bildim mi? mesela command and conqueror ve dune conseptini takip eden modern silahların kullanıldığı rtslerdendi warcraft bu conseptten değildi mesela bu 2 oyun aynı conseptten değil, fakat wow ile guildwarsı aynı consept diyemem, wow ile lotro benzer consepti vardır diye bilirim.başka bir açıdan fantastik kurgu kitapları okudu isen forgatten realms ve dragonlance ikiside bir birine benzer dünyalar olsada kitaplarının konsepti farklıdır.örnek olarak dedim ister katılırsınız ister katılmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kardeşim türkiyeye oyunun CE sinin neden satılmadığını bana açıklarmısın ? Ben onu aoc veya warhammer savaşı için yazmadım funcom politikası SUX işte ben hiç bir oyunda CE versiyonu şu ülkelere satılsın bu ülkelere satılmasın diye bir olay görmedim. Bence bu bir ayıptır. Ayrıca benim idveçte tonlarca arkadaşım var bana bunu sipariş etmeleri zor değil. Demek istediğim böyle bir politika izlenmesi HATALI. Gangren said: Killerlord, ne saçmalıyorsun? Warhammer neye göre "suxx"? Bahsettiğin şey CE Preorder, bu yüzden daha pahalı ve Türkiye'ye sadece CE için dağıtım yok. Funcom'u tanıyor musun? İlk patch gününde saatli bomba gibi patlicak AoC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kevinromeo said: * MMO piyasasındaki bir insanın wow oynadığını tahmin etmek çokta zor bişey değil çünkü WoW, varolan 2-3 milyonluk piyasayı 15 milyona yaklaştırdı yani piyasa onların :) * WAR sux demek biraz abartı olmuş bencede. * AOC çıkmayacak çıksada oynanamıyacak aylardır söylüom bunu :) kevinromeo 5yıldır mmo oynarım.mmo piyasasında wowun lider olduğunu 2 milyonluk piyasayı 15 milyon yaptığını bilmiyordum teşekkürler iyiki söyledin. ne kadar dediğin gibi war sux demek abartı ise AOC çıkmayacak çıksada oynanamıyacak aylardır söylüom bunu :) lafında o kadar abartı olmuş.aoc de war da eğer pvp aşamasında türkiye şartlarında oynamak zor olacaktır.war daki pvpyi nasıl lagsız becerebileceksiniz göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 WAR'da lag ortamının diğer "target enemy / click spell" oyunlarından bi farkı olmayacak. Ekranda aynı anda çok fazla oyuncu dersen, bunun için 512kb veya üstü UL yeterli olur client için, kalanı server-side :) Asıl AOC'ta targeting farklı olduğu için zor olacak bence :) Neyse önce bir çıksında oyunlar. btw, aoc çıkmayacak eki eki eki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Guild Warsda clik and play idi fakat lag yaşıyordum kevin.hemde 8vs8 Guild Versus Guild savaşlarında.cins bir durum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 odiflame said: Guild Warsda clik and play idi fakat lag yaşıyordum kevin.hemde 8vs8 Guild Versus Guild savaşlarında.cins bir durum oluyor. Yaw o oyun F2P o yüzdendir diye avutam ben kendimi :) btw, alayı sux ben AION bekliyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 gelismeleri takip ediyorum iki oyun icinde.war betada oynadim 2 ay once kisa bi sureligine gayet "olucak bu oyun" yorumlari ile yaklasmisken aoc icin ayni seyi soyleyemiordum.an itibari ile aoc epey ilerledi ozellikle son patch den sonra.gorsel olarak war ile kiyaslanmasi ayip olur zaten , oynanabilirlik olarakta combat sistemi icimizde patlamassa harika gidiyor gibi.auto attack olmamasi , normalden biraz farkli bi targeting , collision detection getirileri , positional healing , binek uzerinde combat gibi oyuna cok iyi entegre edilmis , bir mmo icin gayet yenilik ve ilk diyebilecegimiz cok sukela seyler var.yanisira end game content sorunu var beta forumlarindan takip ettigim kadari ile.birde tech testleri baz alan arkadaslari anlamiyorum.tech(stress) testlerin amaci zaten belirlenmis kisa zaman zarfi icerisinde(3 saat) cok fazla sayida accountun tek bir servera baglanip onceden belirlenmis ve yapilmasinin istendigi bi eylemi gerceklestirme cabalari , kabaca serveri patlatma girisimi.mesela son stress testte takip edior iseniz gormussunuzdur 3 senelik bi db uzerinde oyuncularin trade postta cilginlar gibi item alip satmasi ve contanier lar arasinda drag-drop yapilmasi istendi ki tam olmaktan henuz uzak bi client ile bu sekildeki bi 3 saatten verim beklemek komik olur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kevinromeo said: odiflame said: Guild Warsda clik and play idi fakat lag yaşıyordum kevin.hemde 8vs8 Guild Versus Guild savaşlarında.cins bir durum oluyor. Yaw o oyun F2P o yüzdendir diye avutam ben kendimi :) btw, alayı sux ben AION bekliyorum zaten :) AION evet.bende bir gözüm onda.işallah F2P olmaz.oda güzel gibi geliyor en azından ncsoft ve lineage tadında :) ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 AION P2P olacağı açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 aion çıkış tarihi belirlendimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Q2 2008 diyorlar.koreada beta testleri yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar