Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunun Gidishati ..

Uzun

Öne çıkan mesajlar

scorch said:
oyunda pathing sistemi var 1 en büyük yanlış bu , yani dilediğince dağ bayır gezemiosun
aha sana yol cizdim efendi gibi burdan yürü diolar.

Guild wars yada Lotro gibi mi yani?

scorch said:
herşey instanced , girdiin her mekan , her harita ayrı bir loading istiyor yani serbestçe dolaşım yapamıyorsun bunlar en büyük zaafları

Peki bu instanced yerler size yada partinize özel mi? Yoksa bu yerlerde başkalarıyla karşılaşabiliyor musunuz? Wow yada UO'nun en sevdiğim tarafı gezerken devamlı etrafınızda birilerinin olması.

Ne bileyim ben gezerken bir düşman çıksın beni ezip geçsin isterim. Korkmak isterim, tedirgin olmak isterim. Ölmek üzere olan birine yardım etmek isterim. (Bakınız wow pvp sunucuları, level 20'de Ashenvale'de etrafa bakına bakına quest yapmak). Var mı böyle bir imkan? Yoksa pvp için illa belli bir yere mi gitmek gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

başkalarına rast geliyorsun , ancak dediim olay su wow üstünden örnek veriyorum

örneğin ironforge da atıyorum 200 kişi online olursa
iron forge a giren 201. kişiyi başka bir ironforge a gönderiyor..

bu kesin bi bilgi değil , betada oynayanların söylemiş olduğu bir iddia , confirm edilmedi yani

pathin olayıda cok tepki aldığı için sürekli olarak düzeltilio , suan ilk haline göre çok iyi

lotro gibi diyelim.. guild wars oynamadım bilemiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:
örneğin ironforge da atıyorum 200 kişi online olursa
iron forge a giren 201. kişiyi başka bir ironforge a gönderiyor..

Guild Wars'ta şehirlerde olan sistem bu. Çok da kötü bir şey değil aslında. Yeterki limitleri düzgün ayarlasınlar. Ne çok kalabalık olması iyi ne boş olması.

Ama Guild Wars'ta bu sistem şehirlerde olduğu için isteyen sonradan istediği instance'a geçebiliyordu. Yukarda bir menü oluyordu, kaç instance olduğunu ve numaralarını görüyordunuz. Ordan seçerek bir arkadaşınızla buluşuyordunuz mesela. Ama AoC'da bu sistem şehir dışında da olursa instance seçme olayı nasıl olacak? Ancak belli noktalarda instance değiştirmek falan lazım. Yoksa quest'lerde falan dengesizlik olur gibi. Ama bakalım meraklandım şimdi. =)
Sosyal ağlarda paylaş

guild wars ile alakasi yok, guild warsda gorevlere ciktiginizda size ozel zone acilir sehirler haric pek insan goremessiniz, conan o sekilde degil, eq2, Dnd,lotr veya eq1 seklinde. oyun sistem ihtiyaclari ve sundugu yeni teknoloji nedeni ile wow tarzi olmayan zonlar seklinde. zona girince arkadasinizda o zonda ise bulusursunuz, eger zone mirroring gelirse, bu sefer (eq2 deki sistem) zonea girmeden once bir secenek kutusunda bu zonun hangi mirroruna girmek istersiniz diye sorar siz ve arkadaslariniz ayni secenegi secerseniz o zoneda takilirsiniz. cok aman aman bir sorun degildir ama sistem farkliliklarindan dolayi yukleme farkli surer vs.

conani su anda bu grafikleri ile zonsuz olarak oynamak ya da yaratmak mumkun degildi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...