Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 selamlar, aranızda kalecgos kesen vardır düşüncesiyle açtım başlığı. bizimkiler bugun denedi (bende daha önce denedim ama %70 den öteye gidememiştik), ben olmadığım için taktik vs dinlemedim. taktikleri de okudum internetten ama daha çok denenerek öğrenilecek bir boss'a benziyor. bende denemiş olanlar varsa sorup bilgi almak istedim. bu realmlara giriş olayını nasıl yapıyoruz? bir de bugun oynayan arkadaşla konuştum, dedi normal boss %48, demon %40. bu nasıl oluyor? kesmiş olan varsa kaba taslak anlatırsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bizde %65 e getirebildik anca, demon ile dragon un ayrı ayrı hp'leri var çünkü sen dragon u tamamen öldürmeye değil demondan kurtarmaya uğraşıyorsun. Eğer demon world e geçtiğinizde demon, human'ı öldürürse otomatik savaşı kaybediyorsunuz. Boss direk resetleniyor yani =P Bütün taktikler için bu siteyi öneririm, çok yararlı =) http://www.bosskillers.com/cgi-bin/bbguild/index.cgi?action=view_guide&guide_id=341 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 3 Grup yapmanız lazım, Tank, Healer, Decurser olacak içinde. Tanklar Kalecgos(Dragon)'dan debuff yediğinde portala girecekler, partileri de onunla beraber. Sathavarr ile kapışırken decurse baya önemli yanlış hatırlamıyorsam. 3 Tank grubu sürekli rotation içinde olacak, Kalecgos(Dragon) üzerinde 2 tank olacak, debufflı olan Demon tanklicak. Rotationı beceremezseniz wipe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bosskillers'ın taktiği iyi bayağı. Npc ölmemeli. Bir de demona saldırmayı 15% te falan bırakıp iyi bir dps grubunun demon world e geçmesini beklemelisiniz. Yoksa saçma bir wipe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 3grup olmuyor ya, portala 1i tıklayınca 1.5saniye cooldown oluyor yani 8kişinin bi portaldan geçmesi çok zor. biz 4grup+bi random paladin kullanıyoruz 5rotation oluyor en güzeli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 portallarla hiç uğraşmama ihtimalim var mı bir hunter olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bizim setup el vermior acayip garip bi setup ı var guildin adamlar resto drod kullanmıor heaların coğunluk paladin mage maxi 1 tane alıolar oda arcane falan... bosslarda bize immo bile attırmıolar yok debuff slotları doluymus :P sb spamlamaktan bıktım :( setup biraz dps e dayalı o yüzden biz % 45 de fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Baalzebub said: portallarla hiç uğraşmama ihtimalim var mı bir hunter olarak? Raiddeki kimsenin "portalla uğraşmama" gibi bir ihtimali yok.Stacking debuff bırakıyor(en son 5k tickliyordu bana) herkesin üstüne boss ve sadece portaldan diğer tarafa geçtiğinde siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 G1: Warrior Warrior Warrior Hunter Druid G2: Mage Warlock Shadow-Priest Paladin Shaman G3: Warlock Mage Shadow-Priest Paladin Priest G4: Priest Druid Warlock Warlock Shadow-Priest G5: Shaman Druid Rogue Rogue Rogue en son kestiğimiz raid setup buydu. 1st portal (8 ppl in): 2nd portal (14 ppl in) 3rd portal (12 ppl in) 4th portal (11 ppl in) 5th portal (13 ppl in) 6th portal etc: continue from 2nd portal flm filan aynen c/p ettim g.forumdan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 soyle bir link verdi bizimkiler, buradan yararlanacakmisiz belli ki: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pJ2BI7cpchCfgJT2qtoWlfw raid baslamak uzere zaten, anlamis miyim anlamamis miyim gorecegiz bakalim. tesekkurler yardimlariniz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Biz 4 grp kullaniyoruz, tanklar ve healerlarin rotation'lari kendi aralarinda degisik. Random teleportlarda healerlar bir sekilde anlasiyor bilemiyourum onu. Kolay bir boss, cok zorlayacagini sanmiyorum. Su ana kadar ki en zor boss Twinz en kolayi da brutallus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yalnız o Kalecgos çizimide süpermiş ya :D gebeş dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 %40 a kadar indirebildik dün gece. portal olayı sandığım kadar zor değilmiş, çok kolay geldi bana boss. birkaç denemeden sonra keseriz sanıyorum. healerlar portal olayını tam çözemedi, arkada sürekli az healer kalınca main tank öldü her denemede. o sorunu atlatırsak kolay geçilecek bir boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Baalzebub said: %40 a kadar indirebildik dün gece. portal olayı sandığım kadar zor değilmiş, çok kolay geldi bana boss. birkaç denemeden sonra keseriz sanıyorum. healerlar portal olayını tam çözemedi, arkada sürekli az healer kalınca main tank öldü her denemede. o sorunu atlatırsak kolay geçilecek bir boss. Ya hacım moralini bozmak gibi olmasında, o kadar kolay değil o boss.%10 dan sonra enrage oluyor dragon.Tank SW açmazsa oneshot yiyor direk.Zor kısım %10 dan sonra anlıcağın.%1-%2 wipelerına hazır ol sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 melee leri ayri ayri iceri sokmak baya bi sacma olmus wf siz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Nit said: en kolayi da brutallus bence. Yandık o zaman sunwell'de xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 keldron said: Nit said: en kolayi da brutallus bence. Yandık o zaman sunwell'de xD Nefret ettirdi kalec cidden. Brutallus kolay değil ama sunwell'deki en zevkli boss gördüklerim kadarı ile. Buda benim geçen hafta çektiğim ilk video :) http://files.filefront.com/Doomed+Brutalluswmv/;10007626;/fileinfo.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 zaten rezil dps imiz bide herkese goster :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Darkthrone said: keldron said: Nit said: en kolayi da brutallus bence. Yandık o zaman sunwell'de xD Nefret ettirdi kalec cidden. Brutallus kolay değil ama sunwell'deki en zevkli boss gördüklerim kadarı ile. Buda benim geçen hafta çektiğim ilk video :) http://files.filefront.com/Doomed+Brutalluswmv/;10007626;/fileinfo.html en kolayı kalecgos bence. brutallus ondan daha zor. felmyst bela ama uzun zamandır ilk kez bir bossu kesince oh be falan dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 brutallus aKa Patchwerk vII :) Gear checkin yanı sıra raiddeki her dpsin, statslarının hakkını sonuna kadar vermesi gereken bir encounter, 1-2 dps slackliyorsa imkansız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Kalec çok güzel bir giriş bossu bence. İki ayrı realm falan olması çok hoş olmuş. Biraz cthun phase 2 yi hatırlattı bana iç dış muhabbeti. Brutallus rogue için en keyifli bosslardan biri. Uyuz blizzard bossun armorunu hyjal bossları gibi tutsaydı çok daha eğlenceli olucaktı ama. Healer'ların anası ağlıyordur ama kesin. Bir de millette ne dps var yahu. Biz ancak 6 dakikada zar zor keserken herifler 5.20 de kesiyorlar. Felmyst de heiganı hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 warglaive ile 2500'ün üstüne yardırıyorsundur sen (:P) elixir of demonslaying + twin blades of azzinoth = 465 more ap gife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 brut işkence ya healer icin full cani olan bi tank 1 sn de inebilior şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Miraul said: brut işkence ya healer icin full cani olan bi tank 1 sn de inebilior şaka gibi Loshka > miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar