Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hissiyat yoksunluğu

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Hiçbir şeye karşı içimde bir his oluşmaz oldu. Kocaman boş bir fanusun içinde yaşamak gibi bir şey bu.
Üzüntü, nefret, acı, sevinç, mutluluk, aşk. Kocaman bir sıfırdan ibaret.

Çok sıkıcı bir durum. Yeni yerlere gidiyorum, anında sıkılıyorum, yeni insanlarla tanışıyorum sarmıyor, benim için yeni ne varsa kısa bir sürede rutine dönüyor. Bir noktadan sonra kabulleniyorsun bu durumu ve ona göre yaşamaya başlıyorsun. En çok özlediğim duygu ise sevmek sanırım.

Çok sıkıldım ben ya. offf
Sosyal ağlarda paylaş

Antidepresan falan alıyorsan ondandır mrk etme uzun bi süre daha aşık olma yetini kazanamayacaksın eğer ki boyleyse onun dışında evet dediğin gibi rutin goruyorsan herşeyi biraz daha bekle başına bişiler gelir düzelirsin for exp. me , ondan sonra hayat daha bi manalı gelmeye başlar ot bocek çicek falan demeye başlarsın. Ha bunların dısında metabolik olarak mineral ve vitamin eksikliğin varsa bu da beyne dolaylı yoldan etki eder bunun içinde one a day veya pharmaton tarzı vitaminler kullan işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ergenlik sendromu falanda değil yaş 28 oldu, evlendim,iş güç sahibiyim kısaca eşşek kadar oldum :)
Kendi adıma üzülmeyle de geçen bir sorun değil. Geçen sene doktor babamın kanser olduğunu 6 aylık ömrü kaldığını söyledi bana. Üzerinden 1 sene geçti ne babamda bir değişiklik var ne de benim hissetmediklerimde.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bendede var. geçen sene farkettim. fotoğraf makinam düştü parçalandı. hiç mi üzülmez insan ya. ben niye fotoğraf makinamın kırıldığına hiç üzülmedim diye soruyodum o gece kendime.

zamanında büyük bi üzüntü geçirdiysen beyin bi daha o duyguyu yaşamamak için hissizleştirebiliyo insanı. üzücü olması gereken şeylere üzülmeye çalış. dışarıya yansıtmasanda kendi içinden yaşa duygularını, kendindende saklama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...