Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Hiçbir şeye karşı içimde bir his oluşmaz oldu. Kocaman boş bir fanusun içinde yaşamak gibi bir şey bu. Üzüntü, nefret, acı, sevinç, mutluluk, aşk. Kocaman bir sıfırdan ibaret. Çok sıkıcı bir durum. Yeni yerlere gidiyorum, anında sıkılıyorum, yeni insanlarla tanışıyorum sarmıyor, benim için yeni ne varsa kısa bir sürede rutine dönüyor. Bir noktadan sonra kabulleniyorsun bu durumu ve ona göre yaşamaya başlıyorsun. En çok özlediğim duygu ise sevmek sanırım. Çok sıkıldım ben ya. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hitman sin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 başka yöne akıyosun futbol veya siyasi yönün ağır basıyor olabilir olmak için doğduğun kişi ol sana güveniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ben hitmanım oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ne Hitman'ı ya sdf. Politikacı oalyım haklısın, sürekli yeni bişiler gelio zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 matrix has you. içimizdeki şaman adlı kitabı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Antidepresan falan alıyorsan ondandır mrk etme uzun bi süre daha aşık olma yetini kazanamayacaksın eğer ki boyleyse onun dışında evet dediğin gibi rutin goruyorsan herşeyi biraz daha bekle başına bişiler gelir düzelirsin for exp. me , ondan sonra hayat daha bi manalı gelmeye başlar ot bocek çicek falan demeye başlarsın. Ha bunların dısında metabolik olarak mineral ve vitamin eksikliğin varsa bu da beyne dolaylı yoldan etki eder bunun içinde one a day veya pharmaton tarzı vitaminler kullan işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 15-17 yaş civarı olan bi hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gun gelir saglam uzerler, ondan sonra hissedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 dotada uzerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Fistan said: 15-17 yaş civarı olan bi hastalık oha ben de 20ye kadar sürdü. halen büyük bir hızla devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Benimki 11 de bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 valla benim ki 18'de başladı 10 sene geçti üzerinden halen his yok. Ama merak 3-5 sene sonra artık o kadar etkilemiyo seni o fanusun içinde olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Yaş 24 Fistan. Ergen dönemlerimde gayet hiperaktif bir adamdım yani. Sizi bilmem. Sağlam filan üzemezler, yok yani. Olmayan bişiyi var hale getiremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ergenlik sendromu falanda değil yaş 28 oldu, evlendim,iş güç sahibiyim kısaca eşşek kadar oldum :) Kendi adıma üzülmeyle de geçen bir sorun değil. Geçen sene doktor babamın kanser olduğunu 6 aylık ömrü kaldığını söyledi bana. Üzerinden 1 sene geçti ne babamda bir değişiklik var ne de benim hissetmediklerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 benimde yaş 24 aynı durum bendede var,kesin amerikanın işi bu sadsad. Benim durum biraz dah farklı yalnız,anlık sevinç üzüntü heycan vs. yaşıyorum,sonrasında tekrar aynı hissizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 o zaman kaç kurtar kendini :D İlk senelerde bende öyleydim, sonra işin tadı dahada kaçmaya başladı en sonunda işte his derecesini anlattım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben de öyleydim sonra öldüm :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 GEçmiş olsun searos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 depresyon hırkası giyip uyuyun, grunge sendromu yaşıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 benimde yaş 24 panik atak var anasını satiyim, bende sizin hissemediklerinizi çok fazla hissetmekten yakınıyorum, herşeye kafayı takıyorum, kız desen yaptıklarıyla hayatımın içine etti off off anlatsam anlatılmaz ne diyim, çok sıkılıyorum çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hımm demek ki evrendeki denge bu şekilde sağlanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hangi burç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Vandyke psikolojileri değişelim hacı 1 hafta. Valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 aynı sorun bendede var. geçen sene farkettim. fotoğraf makinam düştü parçalandı. hiç mi üzülmez insan ya. ben niye fotoğraf makinamın kırıldığına hiç üzülmedim diye soruyodum o gece kendime. zamanında büyük bi üzüntü geçirdiysen beyin bi daha o duyguyu yaşamamak için hissizleştirebiliyo insanı. üzücü olması gereken şeylere üzülmeye çalış. dışarıya yansıtmasanda kendi içinden yaşa duygularını, kendindende saklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar