Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Rica etsem şöyle oynayıpta unutamadığınız PS2 oyunlarını söyler misiniz? Son jenerasyon olursa harika olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 metal gear solid 2-sons of liberty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 mgs3 snake eater psi-ops pes serileri tekken god of war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bi sürü varda, şu en sonlardan persona 3 baya güzel.şimdi genişletilmiş hali persona 3 fes çıkıyor.date-simlere aşina,jrpg lerden hoşlanan biriysen tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 God of War 1'i oynadım bitirdim, bayıldım. Benzeri oyunlar harika olurdu :) Mesela Mortal Kombat Shaolin Monks gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Manhunt 1-2 Tekken Silent Hill Soul Calibur Fight Night Round 3 Ace Combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 aksiyon olarak zone of enders 2 ve final fight streetwise çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mercenaries 2: World in Flames. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun bence ve söylediğin gibi tam bir yeni jenerasyon oyundur. PS2 ile birlikte PS3, XBOX 360 ve PC'ye de çıkıyor. PS2'nin son demlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 god of war 1 e bayıldıysan 2 si zevkten öldürür seni. 1 e göre hem çok uzun hem de resmen tv başında ....ı ....cem zeus diye savaş çığlıkları atıyorsun. Onun dışında değişik bi adventure istersen fahrenheit oynayabilirsin. Dağ taş bayır manyak gibi at koşturup sadece 10 15 tane apartman gibi boss kestiğin shadow of collossus u oynayabilirsin. vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ilk mercs cok tirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Oha ilk mercenaries hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biridir. Muhteşem bir oyundu bence mutlaka oyna. İkiyi de oyna üstüne. Pes oyna. God Of War 1-2 oyna. Scarface oyna. Bulabilirsen Katamari Damacy mutlaka ama mutlaka oyna! Burnout Dominator oyna yeni istiyorsan illa. Yeni olması şart değil dersen Burnout Takedown daha bi güzeldi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Soul Calibur 3 GTA: San Andreas (hala oynamadıysan) PES God of War The Bard's Tale (gülersin) Guitar Hero serisi (hele ki orijinal olarak gitarıyla beraber Sendit'ten falan getirirsen) ve evet Katamari Damacy (yok böyle oyun yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 nileppezdel said: Scarface oyna Scarface'i hiç beğenmemiştim ben nedense. hali hazırda GTA: Vice City mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 San Andreas oynamadım daha, grafikleri nasıldır PS2'de? WoW'da raidden arta kalan boş zamanlarımda oynamak için oyun gerek işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 @xo: Valla Vice City'den üstün yönleri de vardı düşük yönleri de ama onun kadar güzeldi bence. Bi kere karizması yeter adamın :) Müzikleri falan da Vice City gibi hoştu. Araba çeşitliliği olmasa da kasıp uyuşturucu ticareti yapıp araba alman ve şöförün sana getirmesi güzeldi. Ay garaja gideyim de alayım olayı yoktu, arabalarımız ikidebir patlamıyordu :) Sevmiştim kısaca :D @gangren: Bence GTA bilgisayarda oynanmaz. O tarz bi oyunu oynamak için gamepad çok büyük bir konfor. Bilgisayarda uçmak falan eziyetti, PS2'de çocuk oyuncağı. Grafikler de oynatmayacak kadar kötü değil, zaten başla eğlencesinden bırakamazsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 evet ps2 de oynaması daha zevkli ama pc deki gibi yükleyemediğimiz için yavaşlıktan bıktırabiliyor san andreas bully gibi eşşek gibi haritası olup sürekli disk ten yüklemeye çalışan oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar