CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bacak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ombak tr den oy atılmıyor ki zaten ? ha başka ülkedeysen bilemem onun dışında mvö imbaydı bence. 1.liğe oynuyorlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ssj4songoku said: Şarkı güzel de Türkçe olması çok kayıp aslında. Ne dediklerini anlamıyorlar sonuçta. Bosna&Herserk dediğinden birşey anlamadım ben örneğin. Diğerleri içinde Türkiye aynı. Yinede performances güzeldi. Ben ilk 10 bekliyorum. Bence bu sene kayıp o kadar da büyük olmaz o konuda, çünkü ingilizceyle katılan çok az ülke var zaten. Çoğu ülke kendi diliyle katılmış. Ben de finlandiyanın şarkısından bişey anlamadım ama güzeldiler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi harbiden finland dışında bir ülke yoktu yani şuana kadar türkiye süper kaldı diğerlerinin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 geçen seneki ukrayna bombaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Korsanlar fena değildi. Portekiz de fena değildi. MVÖ de iyyidi. Finlandiya ftw. Gerisi beş para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 danimarkanın klibini beğenmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu seneki örovizyon neden çirkin kadın ve gay dolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 danimarka da vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o değilde kazanırsak, kötü bir şarkıyla kazandık be helal olsun dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben o verecek olsam hırvatlara veririm. Yaşlı amca beni bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 acıma hacı acımak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mayhem said: o değilde kazanırsak, kötü bir şarkıyla kazandık be helal olsun dicem Yok be ya, şarkı aslında epey hoşuma gitti. Özellikle sözleri çok güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kingpin said: ombak tr den oy atılmıyor ki zaten ? ha başka ülkedeysen bilemem onun dışında mvö imbaydı bence. 1.liğe oynuyorlar hatta. ben atarım sen merak etme:D geçen seneki ukrayna tarihi bir video hakkaten. Onların hatrına bu senekine oy atalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 şarkı gayet güzel, nesini beğenemediniz ya klasik mvö şarkısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Gürcistan da güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ne klasiği abi, mvö türkiye piyasasında daha güzel şarkılar yapıyor emin ol. bence eurovision için çok süper harika diyebileceğim bir şarkı değil yani, kimse kusura bakmasın. tabiki bu benim düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Aha yenge çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Gürcistan iyiydi yalnız. Hatunu aksanı komikti ama sesi güzeldi, şarkı da fena değil, bi de illüzyon yaptılar kıyafeti değişti falan. İyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Aha bizimkiler çıktı. Anicim çıktı yirimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Diğer şarkıları dinlemedin heralde? btw: Ukrayna çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Türkiye'den 12 Puan Ukrayna'ya gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ukrayna hatununa annem bile uu bunun mihrabı yerinde dedi skjfldksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Oylar yengeye X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ukrayna süper hatun taş çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar