Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bak şimdi düşündükçe aklıma geliyo böyle saçma yarışma olmaz. 3 kuruşluk ülke var bir sürü bizim kozyatağı kadar.adamların oy hakkı nasıl eşit olur ya? onları hiç katmıcan bence zaten. maltaymış,san marinoymuş estonyaymış, montenegroymuş, andorraymıl.. geçiniz. hele hele montenegro nedir kardeşim. 3 gün önce sırplardan ayrıldılar şimdi gelip oy veriyorlar. hangi akla hizmet izin verirsin böyle birşeye. hey allahım. yanlış anlaşılmasın tr kazanamadı diye demiyorum.tamamen objektif izledim ve eurovision standartlarında 1.nin yunanistan 1.nin ermenistan 3.ukrayna 4.nün izlanda 5.nin de türkiye olmasını bekliyordum. hani oy vermeyin diyorum ama şarkıları iyiydi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ya şu puan dağıtılırkenki görüntüleri nereden bulabilirim? Azerbaycan bize 12 puan verdiğinde bizimkiler hiç böyle istiflerini bozmadan ağır abi modelinde takılıp kameraya "tikerim lan politik yarışmanızı" bakışı atıyolardı ya, onun resmi lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: Mayhem said: DİKKATİNİZİ CEKERİM TÜRKİYE TANGAYA OY VERDİ BENİ DİNLEDİNİZ TŞK EDERİM BAP Ben sen dedin diye attıp zaten.. 20 Yazdık yolladım, gerçi tangayı bile görmedim ama olsun. vardı hacı, tanga olmasa 12 puan çıkmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ehuehe hatta orda harun gülüodu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ShadowFury said: Ya şu puan dağıtılırkenki görüntüleri nereden bulabilirim? Azerbaycan bize 12 puan verdiğinde bizimkiler hiç böyle istiflerini bozmadan ağır abi modelinde takılıp kameraya "tikerim lan politik yarışmanızı" bakışı atıyolardı ya, onun resmi lazım:) ahahaha evet. sadece alkışladılar. bulmak lazım o görüntüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yarışmanın tamamı eurovision.tv adresinde olacak yarın yüklerler herhalde. oradan çek fotoyu al :D Rusya gay kartını çok feci oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bidaha tanga olmassa izlemem zaten bu yarışmayı, olmas böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kamera da en az o görüntüyü çekti. Herhalde sevinmediler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 HAYIR AGATÖR SEVMİYORLAR BİZİ, DÜŞMAN HERKEŞ BİSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Neyse arkadaşlar, hem süper post kastık; hem birinciyi önceden tahmin eden tek kişi oldum herhalde. Hepinize iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nereye gidiyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mvö portekize gitmişti deli şarkısının tanıtımı için bir talk show tarzı programa katılmıştı. Bu sebeple portekizden iyi puan alırız diye düşündüm ama 0 puan geldi. Buda şarkının veya sahne şovunun kötü olduğunu gösterir... Şarkı bence hoş ancak böylesine pop kültürü bulunan yarışmaya rock parçasıyla katılıpta iyi derece almayı beklemek saçmalıktır. Tek iyi tarafı Türkiye'de kara çarşaflı kadınlardan ziyade rock müziğinde ön planda olduğunu göstermek oldu. Bu arada youtube dan Kenan doğulunun eurovision performansını seyrettim.Oradaki sahne şovuyla bu senekini karşılaştırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Teey teey ! Postu felan boşver de , Rusya Nasıl birinci olur ya.. Seneye ya tarkan ya da hepsi istiyorum.. Hatta, Sebnem Scheffer bile gidebilir abi. Bu ne yaa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ShadowFury said: Ya şu puan dağıtılırkenki görüntüleri nereden bulabilirim? Azerbaycan bize 12 puan verdiğinde bizimkiler hiç böyle istiflerini bozmadan ağır abi modelinde takılıp kameraya "tikerim lan politik yarışmanızı" bakışı atıyolardı ya, onun resmi lazım:) Çok mu dokundu sana bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mayhem said: bidaha tanga olmassa izlemem zaten bu yarışmayı, olmas böyle. olur elbet ya yurvizyon bu tanga olmazsa meme olur bacak olur yalnız aklıma hürriyetin manşeti geldi eurovisionla ilgili "SEKS ŞOV" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hadise gitsin seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 HARİKAŞARKIYAHASTASIOLDUMABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Maytap yakmışlar yaa. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 thasaad said: ShadowFury said: Ya şu puan dağıtılırkenki görüntüleri nereden bulabilirim? Azerbaycan bize 12 puan verdiğinde bizimkiler hiç böyle istiflerini bozmadan ağır abi modelinde takılıp kameraya "tikerim lan politik yarışmanızı" bakışı atıyolardı ya, onun resmi lazım:) Çok mu dokundu sana bu olay ? Evet hüngür hüngür ağlıyorum azerbaycan bize 12 puan verdiğinden beri la havle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 GAY HALİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cidden ama adam takım elbise içinde insan gibi duruyor.. 2. video harbi gay hali. Bi foto vardı yaa... Dur bulcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ya aslında sırf gay oyları olsaydı izlandanın alması gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Earenwen said: neyse ben komşuya vermeye gidiyorum iyi akşamlar ???!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Eurovizyon böyle kazanılır abi. Komşu oyu falan olmadan söke söke http://www.youtube.com/watch?v=xzbxizbc0bQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hard Rock Hallelujah diorm o vakit : ) o adamlar süper götürdüler bence de, ve çok kral haketmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar