adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 89 doğumluyum 2 yıl fenerbahçede miniklerde 3 yıl trabzonsporda oynadım trabzonsporda 3. senemde alt yapıya çağrıldım ki bu sırada(orta 1 e yeni başlamıştım)okul durumlarıdan dolayı falan gidemedim sonrasında pro.olarak futbolu bıraktım ben bunların hepsini hava atmak için söyledim...ahfuahfa:D neyse sorum şudur ki futbolcu olmak için çok mu yaşlıyım? 1 yıl kasıp kondisyon yapsam ki teknik zaten var o kısmı sorun değil düzgün bi takıma girebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 http://www.footstar.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Sanal değilde gerçek olursa daha bi mutlu olurum hani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hiç bir şey için geç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 girersin girersin... bak bana bende 89 dogumluyum... istesem yuzmeye, aikidoya, karateye, eskrime, baskete, futbola (bunlari hava atmak icin sooleeedim zuahahaha :D :D :D :D ) geri donerim ama (arkadasiminda sooledii gibi) o got kalkmio be haci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sana şöyle diyim benim herhangi bi takıma girme şansım olsun o göt öyle bi kalkarki uzaya çıkan ilk türk olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 gidersin. 18 ne ki. ben şimdi bile düşünüyorum. 34 yaşındayım evli ve iki çocuk babasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 pek ikna edici olmadı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 adamınbiri said: sana şöyle diyim benim herhangi bi takıma girme şansım olsun o göt öyle bi kalkarki uzaya çıkan ilk türk olurum. bana deseler barcelonada oynican 5dk o gazla oole bi futbol oynarim ki (mahalleye iner) aboww... sonra odama cikar pc yada ps nin basina gecerim... uzun lafin kisasi bende kalkmio be haci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 halısaha maçlarında çağırırız bu yaştan sonra (YUH!) şaka bi yana ben anlamam ama biraz geç gibi sanki. üni.ye girdin mi? girmediysen gir, sonra bak. garantiye almış ol kendini. girdiysen git dene. max. okulu dondurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ünide 2. senem hatta üni. hazırda ama işte şimdi gidip misal istanbulspor'a bak bu yaştan sonra alıyosanız 1 yıl koşup gelcem denmez hazır gitmem lazım ama hazırlanıp gittikten sonrada ohooo git sen alman kale oyna derlerse yıkılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 universite takiminda falan oyna... baktin iyi gidion oole bi yerlere basvur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 git kasımpaşaspor'a de o zaman.. en azında illaki birileri ile temasa geçersin fikir veren çıkar. olmadı hakem olursun. oda güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 eregorn said: universite takiminda falan oyna... baktin iyi gidion oole bi yerlere basvur... bizim okulun yarısından coğu senegalli oyuncu var:D (yeditepe) geri kalanlarsa cidden çok iyi oyuncular şuan kondisyon eksiğim var giremem zaten oraya bile 1 yılım var benim kendimi düzene sokmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 dasaaa said: olmadı hakem olursun. oda güzel bişi ilk ehliyetimi aldiimda annem dediki: bak olum genellikle kufurler analara yoneliktir. lutfen dogru duzgun kullan su arabayi... yolda 2 yada bilemedin max 5 araba...hakemlikde 70milyon kufreder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ben koyu fenerliyim hakemlik yapamam valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 o zaman mülakat yapmaya ikna et adamları. ikna edici bi konuşma yap. olmadı bi yerden tanıdık hoca bul 3 ligten filan 1 sene oyna orda ondan sonra satsınlar seni iyi bi kulübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Tanıdıkların hepsi fenerbahçe de acaba olur mu orası hımm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 fenerim afiliatted clublarına yollasınlar seni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bende 9 yaşına kadar eski mahallede orta sahaydım, kötü geçen bir sezon sonunda diğer mahalleye transfer oldum sağ kanat oynadım 13 yaşına kadar ve son 1 yıl içerisinde oynadığımız mahalle maçlarında güzel performans sağladım 11 gol ile mahalleme destek oldum. Ama çok uzun sürmedi bacağım kırıldı bende Playstation aldım WE kapışmalar, Fifa oynamalar. Yaş ilerledi CM oynamaya başladım. Benden süper printer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ben yatak sporu yapıyorum heheheheHEHEHEHEheheheheHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEheheheheHEHEHEHEhehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 çok mu kaslıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Sly-One said: çok mu kaslıyım? gazdir o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 la git biraz kondisyon yap.. ondan sora bi takımın seçmelerine gir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 çok mu paslıyım? imza:ironman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar