Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok mu yaşlıyım?

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

89 doğumluyum 2 yıl fenerbahçede miniklerde 3 yıl trabzonsporda oynadım trabzonsporda 3. senemde alt yapıya çağrıldım ki bu sırada(orta 1 e yeni başlamıştım)okul durumlarıdan dolayı falan gidemedim sonrasında pro.olarak futbolu bıraktım ben bunların hepsini hava atmak için söyledim...ahfuahfa:D

neyse sorum şudur ki futbolcu olmak için çok mu yaşlıyım?

1 yıl kasıp kondisyon yapsam ki teknik zaten var o kısmı sorun değil düzgün bi takıma girebilirmiyim?
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
sana şöyle diyim benim herhangi bi takıma girme şansım olsun o göt öyle bi kalkarki uzaya çıkan ilk türk olurum.

bana deseler barcelonada oynican 5dk o gazla oole bi futbol oynarim ki (mahalleye iner) aboww... sonra odama cikar pc yada ps nin basina gecerim... uzun lafin kisasi bende kalkmio be haci :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 9 yaşına kadar eski mahallede orta sahaydım, kötü geçen bir sezon sonunda diğer mahalleye transfer oldum sağ kanat oynadım 13 yaşına kadar ve son 1 yıl içerisinde oynadığımız mahalle maçlarında güzel performans sağladım 11 gol ile mahalleme destek oldum. Ama çok uzun sürmedi bacağım kırıldı bende Playstation aldım WE kapışmalar, Fifa oynamalar. Yaş ilerledi CM oynamaya başladım. Benden süper printer olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...