roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bugğn vatanın kampanyadan bir adet Canon A550 kaptım. Daha doğrusu zorla aldırdı annemler :) Kendisi yaklaşık 7.1 megapiksel ve 4x optik zumcağızı var. Ayrıntıları araştırıverin Bir de evde Nikon Coolpix 2100 vardı. 2 Megapiksel, 3x optik zoomlu ufacık bir makina. 2003 te 500 liraya falan almıştım. Çok efsane bi aletti çektiğim resimleri görseniz inanamazsınız öyle diym. Neyse. Bana bu Canon Nikon kadar iyi çekemiyormuş gibi geldi, özellikle evde loş ışıkta yaptığım çekimlerde. Psikolojik mi, ayarları mı yanlış (auto) yoksa bende mi bi yanlışlık var? Bu makinalarla alakalı fikirlerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 nikonun problemi kapanmaması. daha doğrusu kapanınca tekrar açılması. kapanmıyo alet. servise yolliycam da 2003 te aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 5 senedir açık mı alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Pili bitince kapanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 nikon > canon mercekten fark ediyo olabilir kalite hissi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ben Canon`cuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ginaly said: 5 senedir açık mı alet? yok abi. geçen istanbula kar yağınca iki manzara fotosu çekem diye dışarı çıkardım, iki gıdım kar değdi diye hastalandı. kapanmama falan değil olay. şöyle ki, aç diyorum açılıyor, kapat diyorum kapanıyor. fakat alet tekrar açılıyor problem o :) kapatma tuşuna basıyorum kapanıyor, sonra birşey yapmıyorum hemen açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar