Valeron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Arkadaşlar sosli dediğimiz gıda ürününü şahsen bizzat çok severekten tüketmemin yanı sıra bi çok insanında sevdiği düşüncesindeyim.Tabi Sosisli her yerde yenmez böyle ki Kadıköy'de Beşiktaş iskelesinin orda ki Park Büfe sosisli tüketimi için tek geçilebilecek bi mekandır.Buranın Sosislisi öle diğer büfelerdeki gibi ketçap mayonez ile verilmiyor.İstersen hardal koyuyolar ve turşu koyuolar sadece.Fiyat olarakta sosisli 1.5 amerikanlı sosisli 1.75 dediğim gibi sadece içine hardal turşu ve sosisn suyundan koyuolar.Ayrıca mekanın açık ayranı da süper 75 YKr onun fiyatıda.Açıkca sölemek gerekirse bol sulu ve turşulu sosisli için sırf 15 dk erken kalkıp gidebiliyorum okula :) sırf bunun için yolumu değiştirip gidip sosisli yiyebiliyorum yani : ) şiddetle öneririm. Ayrıca mekanın tavuk ve et döneride çok lezzetli gerçi 1-2 sefer yedim onları ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 nefret ediyorum sosislilerden! kokuları bile bayılmama yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 aa abi yapma etme göznü seviim ya : )) ciddi sölüyorum yıkabilirsen kafandaki ön yargıyı Park büfe'de tatmanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Kadıköy Park Büfe ve Yıldırım Büfe sosisli konusunda efsanedir efendim. Ayrıca Park Büfe'nin tavuk döneri ayrı bir candır. Gidip yiyin, pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sosis + döner gıda olayında en çok hile karıştırılan şeyler ha zehirlenmezsiniz, ama yediğiniz şeylerin içeriğini de merak etmeyin sakın.. yiyin sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ben bizzat Park Büfe'nin önümde Pınar paketini açıp koyduğunu gördüm salçasıda o demir konserve olanlardan markasını hatırlamıyorum şimdi.Dönerin içeriği için bişi söleyemicem,ama lezzeti süper biliorum onu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yok park büfeden ben de yiyiyorum da bilmediğimiz bir büfe olsa yenilecek en son şey tavuk döner + sosis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 döner için duydum onu abi direk adamı mahvedebilio özellikle tavuk döner,ama sosisli için ilk defa duyuyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Hadi keyfinizi kaçırayım, sosiste, tavuk dönerde filan öğütülmüş hayvan kemiği dahi bulmanız mümkün. Kıyma bazlı yapılan şeyler olduğu için bunlar, hayvanın ne kadar kullanılmayan yeri varsa öğütüp, çekip sosis, döner diye piyasaya gömüyorlar. Birde tavuk döner niyetine martı döner satan yerler var tabii, onlar bu durumda daha masum bile kalıyor :) Üstelik hiç Pınar'mış şuymuş buymuş güvenmeyin derim, bir kaç kere televizyona çıktı, fabrikanın müdürünün elinde herşey. Adam kötü niyetli çıktıktan sonra marka fark etmiyor. Gizli kamera görüntüsünde açık açık diyordu abi biz sana markayıda basarız rahat ol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bütün lezzetli şeyler zararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sosis ülkesinden selam ediyorum sevgili patiler. Bu almanlar akşam yemeğinde bile sosis yahnisi falan yedirdikleri için sosisten nefret etmiş bulunmaktayım. Ama siz bir sosis severseniz; Münchener Weisswurst tavsiye ederim bulup yiyiniz. Ayrıca helal gıdadır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bostancı üçel büfe;ilk olarak yarım koko o sırada bi limon,koko bitince biraz midye dolma o sırada sosisliyi söylüyosunuz (tabi limonda bitti tazeletmek lazım)sosisliyi yiyoruz sonra biraz daha midye dolma sonra yak bi cugara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Antalya'da da Işıklar Evren Büfe'de yenir sosisli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Selamon said: Hadi keyfinizi kaçırayım, sosiste, tavuk dönerde filan öğütülmüş hayvan kemiği dahi bulmanız mümkün. Kıyma bazlı yapılan şeyler olduğu için bunlar, hayvanın ne kadar kullanılmayan yeri varsa öğütüp, çekip sosis, döner diye piyasaya gömüyorlar. Birde tavuk döner niyetine martı döner satan yerler var tabii, onlar bu durumda daha masum bile kalıyor :) çok olmamakla birlikte bende yerim bazen ama yazılanlarda doğrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 öğütülmüş hayvan kemiğinde ne varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 büyükçekmece'de bizim sokağın önünde var sosislici. hayatımda yedigim en iyi sosislileri ordan yedim. 3 ytl idi geçen sene bu sene dhaa sezonu açmadı. sosisi zaten inanılmaz kalın bişi, gelin deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar