SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 R2 13. bölümü yeniden izledim ve yeniden rage girdim... olmamalıydı, yapılmamalıydı bu shirleye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 noldu şimdi geliyo mu geldi mi çıktı mı bitirdiniz mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 isyanlarin lulusundan sonra surgunlerin akitosu geliyor, r1 ile r2 arasinda geciyor http://www.youtube.com/watch?v=IMN0VMJfRxA#! guess who is back... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ne ki bu ki http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8914 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 fap material Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Cok salak bi parodi iste, wakamoto iki bogurmese izlerken harcadigim zamana aciycaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bunu da bitirdim. bi' bolum iyiydi, yalniz hangi bolum oldugunu hatirlamiyorum. demek ki cok da iyi degilmis fjsldkfjsd. geri kalani yine ortalamaydi. ilkinden farksiz. sonu da bayagi tahmin edilebilir bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bende sonuna geldim,2 bölüm kaldı. Cidden R1'den daha kötü ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bitti benim de, R2 neredeyse normal bölümlerde hiç tatmin edememiş olmasına rağmen beni de niyeyse finali az biraz tatmin etti :) eh işte ortalama üstü seriydi cidden, çok daha iyisi yapılabilirdi belki şu karakterlerle yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 10 uzerinden 6 falan. karakterler cesitliydi bayagi ama, hicbirinin background'u yoktu. sadece bol bol karakter vardi. tek artisi kaede'nin dedigi gibi seslendirmesi. ha hic bayarak izlemedim. ilerleyen bir hikayesi var. o bakimdan guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bunun zevki /a/ ile beraber izlenip her bölüm animeyle dalga geçince çıktı ilk defa şimdi izlesem imkanı yok bitiremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Code geass wakamotodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 basyapıt şu anıme http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/knight-jeremiah-gottwald_code_geass_orange_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://local-static0.forum-files.fobby.net/forum_attachments/0006/2317/Chess.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahaha yarildim. cok iyi surat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 endingi bilerek görüp, spoilerı yiyince seriyi bitireyim dedim, bitti. zaten sonu tahmin edilebilirdi. ilk sezon iyiydi baya. normalde orjinal izlerim ama eng dub baya iyiymiş bunda öyle izledim. japonlar konuşurken japoncaya çevirdim falan eheh. bazı flawlar, yok daha neler artık denilen anlar vardı özellikle ikinci sezonda ama birkaç bölüm dışında sürekli aynı çizgide devam etti ama zaman kaybı değil, sürükleyici bir anime. c.c (tu) beslerim ben bunu ya. bunun üzerinde death note'u bitireyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kaede said: bunun zevki /a/ ile beraber izlenip her bölüm animeyle dalga geçince çıktı ilk defa şimdi izlesem imkanı yok bitiremem şu doğru galiba.. ben sıkıldım bıraktım.. yani olmadı.. olamadı, saramadı belimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aynı çizgide ileriliyor işte bayabilirsin ama ilk sezonun sonuna doğru birkaç bölüm kaliteliydi. ikinci sezonu beğenmedim o kadar sonunu göreyim diye devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bence kaliteli bir kisim yoktu. stadyum bolumu iyiydi bi' tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar