Konn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Abi başlayalım dicemde buranın okundugundan dahi şüphe ediyorum, ne bir kural teklif eden oluyor ne bişey. Bu ligde oynamak isteyenler en geç yarın akşama kadar bana pmden ulaşsınlar lütfen, eğer 5 farklı kişiden gelirse pm başlatalım. Ayrıca takımları da random belirlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Evet gerçekten sadece 4 kişiyiz su anda, diger arkadaslar neden ilgili değiller anlamyıorum. Bilhassa hergün girip bakıyorum emsaj atan varmı, konuya post atan varmı diye ama nafile. Hadi başlayalım demekle olacak bişey olsa başlayalım dicem ama öle de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben pm attım konn sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi ne kadar iğrenç bi oyunmuş bu fifa 2008 yaa. ok tuşlarıyla oynanmıyomu bu oyun illa analoglamı oynucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Aiko said: abi ne kadar iğrenç bi oyunmuş bu fifa 2008 yaa. ok tuşlarıyla oynanmıyomu bu oyun illa analoglamı oynucaz bende çok kıl oldum ona ya. yukarı pas vercem aşağı veriyor, saçma sapan yerlere dönüyor. çok hassas yani kontrolü zor. ama oyun fena değil, iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar