Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(PS3) Fifa 2008 Online Lig

Konn

Öne çıkan mesajlar

Buraya yazıyorum, burda insan beklemek uzun sürecek çünkü.

Lig ismi: Patiligi
Abbreviation: PCL <----- EDITLENDI !!
password: paticik

bu lige katılın, istekliler az oldugu için şimdilik düşük sayıda takımla yapar sonraları 2. 3. seferlerde arttırabiliriz ilgiye göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar Abbreviationda bir problem oldu 2 harfli olamadıgından;

Abbrv: PCL

olarak degistirildi. Katılmak isteyenler ellerini cabuk tutsunlar, 6 takımlık yerimiz var şimdilik. Her takım birbiriyle 3 er maç yapacak (malesef 2 olmuyor). Eger ligi tamamlamyı başarırsak bir sonrakini düzenleriz.

Yarı süresi: 5dk
Sakatlanma: Açık
Kart Cezaları: Açık

Hadi patileeeer FIFA'ya !!
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen daha önce bir lig içerisinde bulunmadı, yani amatör sayılırım. Ama tahminimce belli bir maç takvimi mevcut degil.

Örnek vermek gerekirse; A B C D E F G olarak 6 kişi bir ligde ise, A kişisi online oldugu bir vakit Lig menüsüne giriyor ve diger kişilerin online olup olmadıgına bakıyor. Sonrasında Online gördügü bir arkadasına maç teklifinde bulunuyor.

Bu şekilde her oyuncu diger oyuncularla belirlenen miktar kadar maç yaptıgında lig sonlanmış oluyor. Lig açılırken Booking secenegi mevcut ama bu maç içi Booking mi (yani kart cezaları) yoksa kümülatif kart cezası sistemi mi bilmiyorum.

Şunu da eklemek gerekli, ligi kurarken seçeneklerimiz az da olsa, Paticik bazında bir organizasyon sayesinde forumları kullanarak belli bir maç takvimi bellirlenebilir. Bu ligi düzenleyenlere kalmış bir durum zannedersem.

UEFA 2008 için de şunu söyleyebilirim, malum her Fifa'sı olandan UEFA 2008 almasını bekleyemeyiz. Eğer şahsen oyunu edinirsem ve bu lig denemelerimiz Fifa ile bir yerlere varabilirse, UEFA içinde milli takım bazında aynı organizasyonları yapmayı deneriz.

NOT: Şimdi bakma fırsatı buldum hala lige kaydolan kimse yok, hadi Fifa'cılar az canlanın.
Sosyal ağlarda paylaş

Birsey daha onereyim o zaman haddime dusmez ama deneyimli biri olarak onerim budur:

Oyun icindeki lig cok basarili degil maalesef, galibiyete 2 puan falan veriyor, buglanabiliyor lig ve herseyden once karisik olabiliyor..

Kurulduktan sonra Ligin konu basligin altinda sozlesip orada kendi aranizda mac yapip sonra o sonuclara gore birinizin oturup ligin tabolusunu cizmesi falan daha guzel ve eglenceli olur ben dize diyim... Herkes sadece macin skorunu yazacak ve kim yonetiyorsa o ligi iste buraya tablolari falan koyacak.

Bizim lig bitti iste UEFA 2008 cikmadan onceki son hafta olarak kendi aramizda bir euro 2008 turnuvasi duzenledik, su anda ceyrek finaldeyiz (Bana cekilisten yunanistan geldi ve ceyrek final macim Ispanyaya karsi :( )
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.. Bu arada forumdan hesabı yapılacak bir ligin daha tutarlı olacagını bende düşündüm ama önce şu dandirik lige olan ilgiye bakmayı planlıyodum. Lakin pek ilgilisi cıkmadı su dakikaya kadar :)

Harika oynadıgımı söyleyemem ama Yunanistan o kadarda kötü degil yahu.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Katılım istegi sınırlı oldugu için Azmodai'nin önerdigi şekilde yapılacak ligi de 8 kişiyle sınırlı tutalım şimdilik. Olağan üstü kuvvetli takımlar olmasa iyi olur. Acaba önceden takımlarıbelirlesek insanlarda o takımlardan mı seçse?

Siz takım işini kafaya takmadan bu post altına takımınızla birlikte katılımak istediginze dair bir mesaj ve banada bir öm atarsanız, 8 kişiyi bulunca bu ligi başlatır puanlaması, skorları vs. de buradan yayınlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

@nileppe: abi ben de senin gibi pes fanboydum pes2008 de var elimde, ama arkadaslar o kadar tavsiye ettiki dayanamadım fifa aldım. Neyse şunu diyim genel anlamda pes daha arcade, ama 2009 için en basitinden sunu diyebilirim; Fifa pesden iyi olacaktır, bunu da UEFA Euro cup 2008 oyunun gördükten sorna söylüyorum.

Bunun dışında Ligi güncelliyorum;

- Minerva (Chelsea*)
- Sputzké/Konn (Man utd.*)
- Newdonis (Inter*)

*: Olası bir takım kısıtlamasında takımlar değiştirilecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:
@nileppe: abi ben de senin gibi pes fanboydum pes2008 de var elimde, ama arkadaslar o kadar tavsiye ettiki dayanamadım fifa aldım. Neyse şunu diyim genel anlamda pes daha arcade, ama 2009 için en basitinden sunu diyebilirim; Fifa pesden iyi olacaktır, bunu da UEFA Euro cup 2008 oyunun gördükten sorna söylüyorum.

hehe good joke
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...