Konn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bir miktar ps3 kullanıcımız var, acaba fifa08'i olupta online olarak oynayan cok insan var mı? Diyorumki bir lig yapalım patiler arasında, şöyle hafta sonları mac falan yaparız belli saatlerde. Ne dersiniz, var mı ilgilenenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ben katilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Buraya yazıyorum, burda insan beklemek uzun sürecek çünkü. Lig ismi: Patiligi Abbreviation: PCL <----- EDITLENDI !! password: paticik bu lige katılın, istekliler az oldugu için şimdilik düşük sayıda takımla yapar sonraları 2. 3. seferlerde arttırabiliriz ilgiye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Katılım yoğun olursa başlığı askıda tutarım; güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ya bırakın fifayı, gelin cod4 kapışalım aslanlar gibi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Arkadaslar Abbreviationda bir problem oldu 2 harfli olamadıgından; Abbrv: PCL olarak degistirildi. Katılmak isteyenler ellerini cabuk tutsunlar, 6 takımlık yerimiz var şimdilik. Her takım birbiriyle 3 er maç yapacak (malesef 2 olmuyor). Eger ligi tamamlamyı başarırsak bir sonrakini düzenleriz. Yarı süresi: 5dk Sakatlanma: Açık Kart Cezaları: Açık Hadi patileeeer FIFA'ya !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Uefa 2008 cikiyor bu hafta, onu beklemenizi oneririm, son bir kac aydir baska bir sitenin bir Fifa 08 ligindeyim 360 ta ve Uefadan sonra oyun cok dandik geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Lig nasıl oynanıyor bir kaç bilgi verebilir misiniz? fikstür var mi, yoksa invite ile mi maclar organize ediliyor? Yani hamachi network gibi birsey mi yoksa daha interaktif mi? Sakatliklar, kart cezalari, yorgunluk falan gibi olaylar var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Şahsen daha önce bir lig içerisinde bulunmadı, yani amatör sayılırım. Ama tahminimce belli bir maç takvimi mevcut degil. Örnek vermek gerekirse; A B C D E F G olarak 6 kişi bir ligde ise, A kişisi online oldugu bir vakit Lig menüsüne giriyor ve diger kişilerin online olup olmadıgına bakıyor. Sonrasında Online gördügü bir arkadasına maç teklifinde bulunuyor. Bu şekilde her oyuncu diger oyuncularla belirlenen miktar kadar maç yaptıgında lig sonlanmış oluyor. Lig açılırken Booking secenegi mevcut ama bu maç içi Booking mi (yani kart cezaları) yoksa kümülatif kart cezası sistemi mi bilmiyorum. Şunu da eklemek gerekli, ligi kurarken seçeneklerimiz az da olsa, Paticik bazında bir organizasyon sayesinde forumları kullanarak belli bir maç takvimi bellirlenebilir. Bu ligi düzenleyenlere kalmış bir durum zannedersem. UEFA 2008 için de şunu söyleyebilirim, malum her Fifa'sı olandan UEFA 2008 almasını bekleyemeyiz. Eğer şahsen oyunu edinirsem ve bu lig denemelerimiz Fifa ile bir yerlere varabilirse, UEFA içinde milli takım bazında aynı organizasyonları yapmayı deneriz. NOT: Şimdi bakma fırsatı buldum hala lige kaydolan kimse yok, hadi Fifa'cılar az canlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Birsey daha onereyim o zaman haddime dusmez ama deneyimli biri olarak onerim budur: Oyun icindeki lig cok basarili degil maalesef, galibiyete 2 puan falan veriyor, buglanabiliyor lig ve herseyden once karisik olabiliyor.. Kurulduktan sonra Ligin konu basligin altinda sozlesip orada kendi aranizda mac yapip sonra o sonuclara gore birinizin oturup ligin tabolusunu cizmesi falan daha guzel ve eglenceli olur ben dize diyim... Herkes sadece macin skorunu yazacak ve kim yonetiyorsa o ligi iste buraya tablolari falan koyacak. Bizim lig bitti iste UEFA 2008 cikmadan onceki son hafta olarak kendi aramizda bir euro 2008 turnuvasi duzenledik, su anda ceyrek finaldeyiz (Bana cekilisten yunanistan geldi ve ceyrek final macim Ispanyaya karsi :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Azmodai'nin dediği oldukça mantıklı; bu lig ile ilgilenecek varsa bana OM atabilir ama elbette öncelik olarak lige katılıma bakmam gerekiyor; gereken kişi sayısı toplanırsa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ben fazla oynamıyorum da kardeşime bi sorayım eve gelince o katılabilir benim yerime. istemezse ben oynarım ama ezmek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ispanyaya karsi 90. dakkada david villanin torres'in sutundan sekan topu gol yapmasiyla yenildim :( Cok uzucu bir durum ama Yunanistan da takim degil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Geçmiş olsun.. Bu arada forumdan hesabı yapılacak bir ligin daha tutarlı olacagını bende düşündüm ama önce şu dandirik lige olan ilgiye bakmayı planlıyodum. Lakin pek ilgilisi cıkmadı su dakikaya kadar :) Harika oynadıgımı söyleyemem ama Yunanistan o kadarda kötü degil yahu.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 karsinda ispanya varken imkansiz ya... Torres tek basina herkesi geciyor, kabus gibi bir adam... C.Ronaldo 2 herif. ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Katılım istegi sınırlı oldugu için Azmodai'nin önerdigi şekilde yapılacak ligi de 8 kişiyle sınırlı tutalım şimdilik. Olağan üstü kuvvetli takımlar olmasa iyi olur. Acaba önceden takımlarıbelirlesek insanlarda o takımlardan mı seçse? Siz takım işini kafaya takmadan bu post altına takımınızla birlikte katılımak istediginze dair bir mesaj ve banada bir öm atarsanız, 8 kişiyi bulunca bu ligi başlatır puanlaması, skorları vs. de buradan yayınlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ben lige katılrım takım olarak 5 yıldızlılar olacaksa chelsea düşük seviye takımlar alınsın denirse ona da uyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Playstation 3'üm olsa bende katılırdım ama ne yazik ki hala alabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Şimdilik; - Minerva (Chelsea*) - Sputzké/Konn (Man Utd*) *: Olası bir takım kısıtlamasında takımlar değiştirilecekler. Ya bu arada kusura bakmayın Sputzke ben oluyordum. Söylemeyi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 RabbiT said: Playstation 3'üm olsa bende katılırdım ama ne yazik ki hala alabilmiş değilim. Ben katılmazdım mesela çünkü PES owns FIFA. Hadi 2008 PS3'te fiyaskoydu biraz da 2009 FIFA'yı yine ezip geçecek inancım tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 @nileppe: abi ben de senin gibi pes fanboydum pes2008 de var elimde, ama arkadaslar o kadar tavsiye ettiki dayanamadım fifa aldım. Neyse şunu diyim genel anlamda pes daha arcade, ama 2009 için en basitinden sunu diyebilirim; Fifa pesden iyi olacaktır, bunu da UEFA Euro cup 2008 oyunun gördükten sorna söylüyorum. Bunun dışında Ligi güncelliyorum; - Minerva (Chelsea*) - Sputzké/Konn (Man utd.*) - Newdonis (Inter*) *: Olası bir takım kısıtlamasında takımlar değiştirilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 4 yildiz alin bence. daha zevkli :P biz 5 yildizla denedigimizde fiyasko ile sonuclanmisti... C.Ronaldo hangi takimdaysa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Evet dedigine ben de katılıyorum, zatenm şimdilik yazdım takımları. Muhtemelen değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Up! Hiç mi adam yok bu işe gönüllü olacak yahu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konn said: @nileppe: abi ben de senin gibi pes fanboydum pes2008 de var elimde, ama arkadaslar o kadar tavsiye ettiki dayanamadım fifa aldım. Neyse şunu diyim genel anlamda pes daha arcade, ama 2009 için en basitinden sunu diyebilirim; Fifa pesden iyi olacaktır, bunu da UEFA Euro cup 2008 oyunun gördükten sorna söylüyorum. hehe good joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar