bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Laptopın güç kablosu bozuldu daha doğrusu bilgisayara girişteki o uç koptu. Laptop ın markası dell bayiye gittim 150ytl istedi bunu daha ucuza halletmenin bi yolu var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Aynı şey bi arkadaşımın da başına geldi. Kablonun kopan kısmından biraz öncesini kesti. Sonra o bilgisayara giren metal kısmı bağlantı biçimine dikkat ederek kablonun açık kısmına bağladı. Burdan sonra zaten çalışması lazım kablonun. Ama güvenlik amacıyla da (çarpmasın falan) bi miktar plastiği kablonun o kısmına kapladı. Onu nası yaptı, şöyle: koydu kabloyu bi yere, biraz plastik alıp üstünde eritti, iyice kaplandıkça kabloyu döndürdü. Bunu böyle kablonun o kısmı tamamen kapancak şekilde devam ettirdi. Sonra pürüzleri kaldırmak için zımparaladı; al sana yeni kablo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ankara konya sokak istanbul bilmiyorum ( yazıcı filan diyolar ) eski modelse paşa paşa vericen o parayı çünkü bulunmuyo. bi de eminmisin güç kablosu olduğundan. çünkü benim laptop da şarj almıyodu. güç kablosu sandım, power jackmiş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 türkiyeden alımış olduğu için garanti kapsamında olmayan bir hp'de benzer bir olayla karşılaştır yakın bir arkadaşım, hiçbir soru sormadan yenisini kapısına getirdiler. tabii bu olay hollanda'da oldu, orada nasıl olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu gun kablosu dediğin adaptorun dahil olmadığı adaptorden fişe kadar giden yer dimi? yoksa tumu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ya burası bilgisayara giren ucu <----[[[[]]]]-----> burasıda fişe giren bozuk olan bilgisayara giren ucu <(burası koptu)---- Daha öncesinde orası kırılmıştı bantla falan tutuyodu yada bükünce güç geliodu ama şimdi koptu hiçbişey yapılmıyor. metalle falan yapıyım dedim olmadı. Şimdi kabloyu fişe takınca o adaptörün üzerindeki ışıkta yanmıyor. Acaba adaptör yanmış olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tuh yaw fişe giren yer olsaydı wardı bi yontemim ama onun için gidip orjinal almak lazım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar