Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeterin artık - 5 yaşında çocuktan tahrik! -

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

konuyu okumadığın her halinden belli. biz burada kadınlar adamı tahrik eder diyoruz yok siz yobazsınız diyenlere karşı. bu doğa da var freudu hümanisti hepsi de bunu temel taş alır ve destekler. evrimde destekler. erkekte her zaman hormon üretimi var ve kadınlardan tahrik oalcak şekilde yaratılmış. bu normal birşey ve yanındaki bikinili kızdan tahrik olana ben insan demem gibi laflar da yanlış.

sizin anlamadığınız asıl konu şu. erkek tahrik olur dediysek gidin kızlara kadınlara tecavüz edin laf atın sarkın demedik.

bir de şu feto olayına gelelim. evlenmiş evlenmemiş gözümde değerini yükseltmiyor da düşürmüyorda. gay olduğunu düşünebilirim hemen ilk başta da. yanlız yanlış yapmış. kadınsız hayat mı olur ya. hem peygamberimiz de evlenin diyor. yani yaratılışta var erkeklerde abazalık olmasa nasıl ürer insanlar. evrimde dinde bunu böyle der.

bir de islam fethullahcılık değil ya fetonun yaptığı olumsuz şeyleri din e maaal etmeyin. ayrıca tayyibin de veya onun da bunun da . ben yaparsam beni de. çünkü islam garip geldi garip gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Çekici bulmak ayrı şey, tahrik olmak, akla gelen 100 düşüncenin 95 inin cinsellik olması ayrı şey. Evet, çekici bulunabilir, hoşlanılabilir de ama insanın kendi nefsine hakim olup bu düşüncelerini sınırında tutmayı bilmesi lazım. Bilmeyen de kendisine insan demesin zaten.

Demek istediğim buydu.
Sosyal ağlarda paylaş

tahrik olmakla çekici eseksi bulmak arasında ne fark var.

aradaki fark anladığım kadarıyla uçurumlarla ölçülüyor sizde sanırım. ama ben bikinili bir kız gördüğümde büyük bir ihtimal hem tahrik olurum hem çekişci bulurum hem de seksi. bu sapıklık değildir ve kapansınlar. burda yaratılış itibariyle kızlara zaafımız var sa. bunu kullanmasınlar. bu açılana tecavüz edelim sarkalım değil. zor durumlarda bırakmasınlar bizi demek. normal giyinenlere laf etmiyorum. anlayanlar anladı. köpek kuyruk sallamayınca misali. 6 yaşındaki kızın tüm vucudunu görüp te azan sapıklar tamamen konumun dışındadır ve bahsettiğim kızlar olgun nikah geçen arkadaşlık duyguları tavanda olmayan kızlardır.

şimdi ben öyle yapmam diyen yemesin bizi. ben de en yakın kız arkadaşımı görmedim ama bikini ile görsem birşey hissetmem sanırım. ama bahsettiğimiz kızlar arkadaş değil nikah geçen olgun dolgun güzel manken tarzmsı kızlar. yukarda arkadaşında ve benim de dediğim gibi önemli olan azgınım yallah hurra değil kendini kontrol. işte bu noktayı karıştırıyorsunuz. karıştırmasanız ortalama 4 günde bir boşalmazsınız. bu boşalmalar işi de çok karışık beyin bilmem ne bilincine giriyor ki bu düşünceler insan rüya da veya kendi kendine boşalıyor. kendine kendine yaptığınının fazlalığını işin içine katmazsak ruyada olan ne demem o ki erkek bir boşalma makinası. ve kuyruk sallamada üreme reaksiyonları atmaya başlıyor. kimisi normal cinsel ilişki kimisi tecavüz sarkıntılık sapıklık la sonuçlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu "yemeyin beni", "hadi itiraf edin" ayaklarını bırak, sorun hakkaten sende çünkü;
Bizim uçlarda olduğumuzu söylüyorsun ama sana kalsa bir kıza karşı ya hiçbirşey hissetmiyorsun ya ereksiyon oluyorsun. Güzelliği takdir etmek başka, azmak başka. Sen karşındakini birey olarak değil çiftleşilebilir veya çiftleşilemez diye sınıflandırıyorsan sorun sensin kızların güzellikleri değil. Ayrıca kolayca baştan çıkarılabiliyorsan, aklın çelinebiliyorsa sorun yine sende, git iradeni geliştir öyle gel, bikinili kızları seviyoruz biz.
Güzel vücutlu kadınlar bir erkeğe nasıl çekici geliyorsa güzel vücutlu erkekler de kadınlara çekici geliyor, erkekler güzelliklerini sergileyebiliyorken kadınlar da gayet sergileyebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

evet farklı anlamdalar ama ben ce tahrik etmek çekiciliği kapsıyor bence. ney se ufak bir ayrıntı ile konu değişmesin. en baştan bu yana tahrik diyordum ben zaten.

ben ya hep ya hiç demiyorum. ama siz tahrik olmadığınızdan bahsediyorsunuz. bu gerçek se korkularım la yüzleşmeye az kaldı. ya da hala o maskelerden kurtulamıyorsunuz. itiraf edemiyorsunuz. ve yiyorsunuz adamı. burada başlığa da bakarsan konumuz tahrik yazıyor orada bak. kızları güzel çekici bulmak değil.

yani tahrik eden ve etmeyen kızlardan bahsediyorum konumuz çünkü bu ve bu ya hep ya hiç demem anlamına gelmiyor. yani kızı görünce ya azarsın ya birşey hissetmezsin anlamına taşıman konuyla alakasız olduğunu gösterir. sorun ben de değil. burada tıp biliminin temel taşlarından olan freud diğeri taraftan hümanistler in görüşleriyle besleyerek yazıyorum yazılarıma yani bilimsel hepsi de bunların.

6 yaşındaki kızı kapatan zihniyeti yanlış buluyorum ve onlarda tahrik olanları kınıyorum ama şu var. o kınadığım zihniyeti karşımıza alırken tutup ta kadınları erkekleri tahrik edecek şekilde açılmamaları lazım bunları anlatoyırum
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç fikirler savunuluyor.Eğer içgüdülerimizi kontrol edemiyorsak insan sayılmayız ki zaten,hayvanız.Ama gelip zaten insan=hayvan derseniz ben de insan,içgüdülerini kontrol edebildiği için hayvanlardan farklıdır derim.Kişilerin libido düzeyine göre de bu etkilenme-tahrik olma durumu değişir (gaylik ne alaka lol) Bu güdüleri kontrol eden de süperegodur,bilinçaltının isteklerini kontrol edemiyorsa kişinin psikolojik problemleri vardır bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

hamam giren terler. denize gidersem. mecbur o ortamı da çekeceğim ama anlamdığınız konu şu. ve sorunumuz

"alkollü namaza yaklaşmayın" cümlesini tutup ta "namaza yaklaşmayın " gibi kesmenizden kaynaklanıyor. lütfen laflarımı baştan sona okuyun.

tutup iş yerinde gibi yerlerde kızların bu zaafımızı kullanmaya hakkı yok. kuyruk sallamasınlar diyorum. yoksa inanaın ki bir kız sahil de kuyruk sallamayacak ondan tahrik olmam ben. ama kuyruk sallr ve o politikalırını kullanır sa kapalı bir kızdan bir tahrik olurum.

önemli olan zihniyet
Sosyal ağlarda paylaş

ben ce önemli olan zihniyet. her zaman uyarılıyorsun. bunları saldırıya dökmemek için bilinçlenme lazım. her insan uyarılır. eğer cinsel yönden bir sorun yoksa. ve uyarma şekilleri erkeklerin çok bariz yerin altındaki solucanların dahi bildikleri şeylerdir.

işte bu zaaflardanda faydalanmamak lazım. 6 yaşındaki çocukta azanları kınıyroum ve karşı çıkıyorum ama erkeklerin böyle zaafları var diye de kuyruk sallamamak lazım.

daha açık ve damdan düşer gibi konuşursam. iş yerinde benimle aynı ortamda çalışan bir kız tutup bacaklarının %5-10 nu örten veya örtme imajı verilmiş bir etekle sütyenle gelmemesi lazım. hadi geldi diyelim bunu tutup ta hal ve hareketler ( ona atalarımız kuyruk sallama demiş) süslememesi lazım.

iki ucu boklu sopa bu ortadan tutulması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

@sir

arkadaşm Aleviler Demokrasi için bir yaradır türkiyede çünkü kendilerini azınlık olarak görüyorlar ve diğer T.C. kimligi taşıyanlardan bir farklılıklarının olmamasını istiyorlar bu görüşe sahip tüm topluluklar Demokrasiye zarar verir... konu bireysel yapmak istemiyorum ama bir şey yazacaksan özelden yaz azınlık ve demokrasi adına daha geniş bilgi verebilirim. tşkler
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
O etegi giymek, o dekolteyi giymek onun bilecegi is. Sen karisamazsin.

DoGMeaT said:
belmondo beni çok tahrik ettin senle sevişmek istiyorum

saygılar.

al işte

S_h_a_D_o_W said:
Durmak yok,Yola Devam,5 yaşından tahrik olan kitle 7 yaşına kadar kendini geliştirmiş,başbakanın söylediği gibi durmadan yola devam ederlerse 10sene içerisinde ilkokullulardan tahrik olmaz hale gelirler

Tirajikomik;Kıyafetleri açık bulan müdür gösteriyi kesti

Kartal Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki 23 Nisan gösterilerinde, okul müdürü dans eden kız öğrencilerin gösteri kıyafetleri açık diye gösterilere son verdi.

Okul bahçesindeki törenlerde, ilk olarak öğrenciler Çanakkale Savaşı piyesi sahneledi. Üzerlerinde asker kıyafeti bulunan bir öğrenci ezan okudu, diğer öğrenciler de topluca namaz kıldı. Piyesin ardından ise kız öğrenciler göbeklerini açıkta bırakan kıyafetler giyerek, şarkı eşliğinde dans etmeye başladı. Bu sırada okul müdürü Mehmet Kahraman müziği kestirerek gösterilere son verdi.

Ps:diğer başlığın altından vermeyi düşündüm ama böyle daha çok kişiye ulaşabilir diye böyle veriyorum

adamlar siz böyle dedikçe yeni doğmuş bebeğide kapatacaklar

iki ucu boklu sopa bu banane ne yaparsanız yapın. ülke deekonomi- şu bu da ileriyiz. terör falan yok.
bi kapanma -kapanmama derdi kalmıştı sağolun o da hallediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...