Tron Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 herkeze merhabalar, hemen konuya girmek istiyorum! biz bir grup arkadaş live for speed diye online bir otomobil yarışı oyunuyoruz ve ufak çapta bir sunucuda açtık. Lakin bazı türk oyuncular gear veya benzeri programlar kullanarak hile yapıyorlar ve bunun önüne nasıl geçiceğimizi bilemiyoruz. Eskiden ben bir uo oyuncusuydum ve bazı sunucularda speed yapanlar bir script sayesinde sunucudan atılabiliniyordu diye hatırlıyorum. ...ve kibarcı sizden bu scripti nereden nasıl temin edebilirim diye sormak istiyorum. Bizim oyunda da lfs lapper diye bir program bulunmakta. on elinde on maririfet olan bu programın(scriptin) kullanım amacı yapılan zamanları hafızasında tutmak ve bilimum aklınıza ne gelirse büyük ölcüde yardımcı olabiliyor. ...ve bu unti speed hack scriptini bizim kullandığımız lfs lapper programına yedirebilirim diye düşünmekteyim. teşekkür ederim.
Mike Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Speedi sphere.iniden buffer ve regenle oynayıp, daha fazla adım atılabilme olayını 0 yapınca engelleyebiliyorsun, çok profesyonel olanlar dışında acamıyolar. Zaten speed pc yi "hört"leten bi program maximum zarar veriyor. Gerekli ayarları yaptıktan sonra, speedli ve speedzsiz yanyana koşun herşey okey, acıp kapayıp sürekli +- yaparsa speed kullanan birazcık öne geçecektir, bunuda bufferle dusurebilirsin. ps: Biri çıkıp normal koşanda etkilenir zart zurt demesın okadar , hızlı koşan bir player görmedim okadar shard yönettim. Ha en kolay yolu connector, auto update sistemli şık bişey, gerçekten uo için çok güzel bi olay. birde 4x client gerisi fasofiso. Ama şu saatte açılan uo sunucularının oyuncuları "yeni" ve istekleri çok farklı. Gerçi kime sorsak "sananeciyiz" ayagında ya neyse.
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 mike, adam ne sormuş sen ne anlatmışsın :D ha bu arada speed scripti vardı bir tane elimde ama herkese aynı anda check yapınca server göçüyordu. ayrıca o scriptin sana nasıl yardımı dokunacak onu da anlamış değilim.
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 56b'de speedhack ile karşılaşmadım hiç.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 herkes farklı bi şeyler söylüyor, adamın dediği de tamamen başka bi şey sdfjsh
Öne çıkan mesajlar