CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 PCmden wowu silmiştim. bugun oynayasim geldi ewdeki diger pcden yukledim. çaliştirdigimda connecting de takildi. diger pcde sorunsuz açiliyo( ayni modeme ethernetten bagli ). 10gun önce emule icin modem ayarlarini portlarini fln degiştirmiştim, onlari eski haline getirdim kar etmedi. wowu repair dedigimde '' cannot connect to the server to download repair information. please try again later. '' diyo. sorurunun çözümünde yardimci olabilicek var mi ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 firewall felan engelliyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Diger Pc den copy paste mi yaptin ? Eğer öyle yaptiysan sebebi bu olabilir. CD den kurmayi dene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Normal kur sonra calısan baska PCden wow klasörünü direk kopyala sorun oolmaz ama ilk önce bir kere kur fakat patchleri nidirmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 evet direk copy paste yapmiştim diger pcden. tüm firewall ivir zivirida kapadim yinede fayda etmedi. patchler haricidne baştan kurmayi denicem artik. : Not : daha öncede diger pcden bu şekilde copy paste le almiştim sorun çikmamişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 wtf, wdb ve interface klasörlerini sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sildim ama hiçbi fark yok. neyse vazgectim zaten. format aticaktim pcye. buda sebebi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 saçma ama realmlistde patch dow url yi falan düzgün dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com bi eksik yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar