yahþibey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 amazon yolluyor mu mesela istesek? yollamıyorsa hangi site yolluyor güvenli bir biçimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sendit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 www.gamesek.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kutulu oyun dedigin monopoly, tabu falan gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben de direk bana soruluyor sandım =) tabu falan da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bende sana soruyo sandım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kutulu oyun dediğin eski tip big box kutularsa, satılmıyor. şimdi artık oyunlar dvd case içinde satılıyor, kutuda değil. gerçi ebayde eski 2. el big box oyunlar bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 www.sendit.com fiyatlar iyi, kargo makul, 1 haftada kapında... orijinal oyun almam gerektiğinde kullandığım tek adres.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sendit.com çok fazla abartılıyor. hiç de öyle "tek adres" felan değil çünkü arşivi aşırı kıt. istediğim oyunları bulmakta zorlanıyorum. gameseek.co.uk ve game.co.uk sitelerine bakmanızı öneririm. amazon.com ve amazon.co.uk bildiğim kadarıyla pc oyunu göndermiyor da, .co.uk'tan kitap almıştım birkaç tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 amazon.co.uk u tavsiye ederim.. fakat kutulu oyun nedir ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kutulu oyun kutuda satılan oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 CthuLhu said: ben de direk bana soruluyor sandım =) tabu falan da değil. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Bone said: sendit.com çok fazla abartılıyor. hiç de öyle "tek adres" felan değil çünkü arşivi aşırı kıt. istediğim oyunları bulmakta zorlanıyorum. gameseek.co.uk ve game.co.uk sitelerine bakmanızı öneririm. amazon.com ve amazon.co.uk bildiğim kadarıyla pc oyunu göndermiyor da, .co.uk'tan kitap almıştım birkaç tane. ne arşivi ya yeni oyunların hepsi var ellerinde... eski oyunu orijinal alan adam olduğunu bilmiyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kolleksiyoncular alır? şahsen ben leeroy u orjinal bulsam alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar