pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paso sevgilisi olan kızlara aşık oluyorum ya allah belamı versin benim, gebersem de kurtulsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Parmaklarında yüzük, boyunlarında yiyişme izi var mı diye kontrol et bir daha ki sefere, sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 1 kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır diye bi ata sözü var gerçekten aşık olduysan kıza peşini bırakma çıktığı var diye öylence durup onlarımı seğrediceksin yada ayrılmalarını bekleyip yedek kulübesindemi takılacaksın 90lı yıllardan kalma bi ihtiras filmi seğret kendine özgüvenin artsın aşk entrika ihtiras bunlar gençlikte çekilir bide osbir gençlikte çekilir genelde kızı gördüğün ilk yerde yavşa ya hoşuna gider yada kovar seni dayak falen hiç bişey yıldırmasın seni herşeye rağmen o kızı elde edesen birdaha seni bırakamaz benim başımdanda böyle bi olay geçti lise son sınıftan çok hoşlandığım bi kız vardı o benim farkımda değildi bi türlü yanına gidemiyodum kızdan hoşlandığımı bi arkadaşım biliyodu şerefsiz gitmiş kıza çıkma teklif etmiş kızda bunun teklifini kabul etmiş bu duruma çok içerledim okul çıkışında kızın yolunu kestim tuttum kolundan kızın (tabi kız şok olmuş bi halde suratıma bakıyor ne diyicemi merak ediyor) senden ben hoşlanıyodum sen o piçin teklifini kabul etmişin ayrılacaksınız senide onuda döverim dedim kızın o anki tepkisi hiç abartısız sadece mutlu bi gülümseme oldu birbirimizi çok sevdik arkadaşıda affettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 AHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bosver yaw ne takıosun ask ne ki takıl gec :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 aahaha porsun nasıl hikaye abi o :) impasibıl. hatta ss or didnt happen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 porsuk said: senden ben hoşlanıyodum sen o piçin teklifini kabul etmişin ayrılacaksınız senide onuda döverim dedim kızın o anki tepkisi hiç abartısız sadece mutlu bi gülümseme oldu birbirimizi çok sevdik arkadaşıda affettim vohehey. huahahah. ohaheheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 porsuk said: tuttum kolundan kızın (tabi kız şok olmuş bi halde suratıma bakıyor ne diyicemi merak ediyor) senden ben hoşlanıyodum sen o piçin teklifini kabul etmişin ayrılacaksınız senide onuda döverim dedim kızın o anki tepkisi hiç abartısız sadece mutlu bi gülümseme oldu birbirimizi çok sevdik arkadaşıda affettim başta senin arkadaşına kafa atman gerekirdi bu olaydan sonra da arkadaşının sana kafa atması gerekirdi biz böyle gördük sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 pekaziz said: Paso sevgilisi olan kızlara aşık oluyorum ya allah belamı versin benim, gebersem de kurtulsam. her boyle olana allah belasini verirse, dunyada kimse kalmaz ;) Takma kafana =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Allahı karıstırma kızın cıktıgına sole o senın ıcabına bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 keyife gelmion diye hep böle oluyor biliosun di mi? : ). gel secrets of the black arts dinleyelim : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Slat said: Parmaklarında yüzük, boyunlarında yiyişme izi var mı diye kontrol et bir daha ki sefere, sorun olmaz. :) +1 tek derdiniz bu olsa keşke.. ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Masakari said: Allahı karıstırma kızın cıktıgına sole o senın ıcabına bakar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar