Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-shirte Baskı Yapma Tutosu ( İstek )

JD

Öne çıkan mesajlar

bende vardı o kağıtlardan..hala var bi yerlerde..
şimdi olay şu.
gidiyosun iyi bi teknomarketten yada nerden bulursan hp nin baskı kağıtlarından alıyosun.a4 büyüklüğünde olarak satılıyorlar.
bi de fazla koyu renk olmayan bi tshirt alıyosun-açık renklerde daha iyi sonuç veriyo-
kağıdın üzerine yapacağın baskıyı bilgisayarda ayarlarken kağıda aynaya tutulmuş gibi ters olarak bastırıyosun-ki tshirte geçerken düz olsun-

sonra ütülüyordun yanlış hatırlamıyorsam ,ama zaten o kağıdın içinde bulunduğu kartoncukta instructions vardı.
Dışarda yapılanlardan biraz daha kalitesiz ama idare eden bişeyler çıkacaktır ortaya..
Sosyal ağlarda paylaş

kartuş filan yemesin dersen office 1 superstorelarda da yapabilirsin orda hem düzgün press ütüleri de var hemde hemde bu transfer kağıdın a3 boyutuda var, ama renkli tshirtlere basarken sorun yaratabilir kağıdın üstündeki pigmentle kumaşın pigmenti farklı olduundan farklı tonmuş gibi gözükebilir, onu geçtim rengi tutturması baska bi dert zaten. onun için ben şöyle yaptım hazırladığım şeyin a4 ortasında bi kare olduğunu düşün, o kareyi düzgünce kesip çıkardım sonra pressledim. presslerken kaymamasına dikkat etmek gerekiyo ama sonuçta iyi oluyo.

ofis teki maliyeti 5-10 ytl arası bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
Sosyal ağlarda paylaş

ankara tunalıdaki office de var, kesin olarak onu biliyorum bi tek orda bi kaç tane yaptırdığım için, armadayı hiç bilmiyorum, bilkente yeni açılana da gelcekti ütüsü ama geldi mi gelmedi mi bilemiyorum. ayrı olarak bi de karum un 2. katında mı 3. katında mı ne bi yer var tam girişin üstünde kalıyo, hem orda düz tshirt filanda var galiba ama kalitesi nedir ne değildir pek bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...