wEll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 taksiyle ne kadar tutar tahminen? bide daha önce istinyeye hiç gitmedim. bi tekneye gitmem lazım adam benzincinin karsısında dedi.:S istinyede bi tane mi benzinci var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 15 20 yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Çok uzak deil istinye, 15 20 dediği gibi, sadece dikkat et sahilden götürmesin. Tekneye gidiosan eğer istinyenin sahil kısmı zaten ufak bi yer, çok rahat bulursun ve evet orda bitane benzinlikçi var. Küçük bi koy düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 minibüse binsene taksiye o kadar para verilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bi soru da ben sorayım. beşiktaştan arnavutköye yürünür mü? kaç dakika sürer? şöyle sahilden manzara göre göre yürüsem diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Alcadras said: bi soru da ben sorayım. beşiktaştan arnavutköye yürünür mü? kaç dakika sürer? şöyle sahilden manzara göre göre yürüsem diyorum. düz yol yürürsünde. ondan sonra bi yere yürüyemezsin ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 otobus olmasi lazim oraya besiktastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 beşiktaş iskelesinin ordan istinyeye giden otobüslere bin üstünde yazar istinye. istinyede indikten sonra sora sora gidersin yakın zaten. beşiktaştan arnavutköy biraz zor olur, ortaköy arnavutköy ya da bebek arnavutköy falan daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ortaköy - arnavutköy arasında falan yürümen daha mantıklı, çünkü zaten kuruçeşmede deniz falan görme şansın yok, sonrasında görebiliyorsun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hazır konusu açılmışken bende soriyim bostancıda oturuyorum ve cuma günü amerika konsolosluğunda görüşmem var ve terbiyesiz empreyalistler sabahın 7sine verdiler görüşmeyi ben saat 7de istinyede olmak için nasıl bi yol izlemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sabah sahilde trafik olmaz. direk istinyeye vapur yoksa sabah kadıköyden beşiktaşa git. orda istinye otobüsüne bin. aslında istinye-dereiçi direk alcatraz'ın (amerikan konsolosluğu, görünce anlayacaksın ben her gün görüyorum) önünden geçiyor ama sabahın o saatinde bulamayabilirsin dereiçi otobüsü. istinye geçer ama. istinyeye geldikten sonra, istinye-dereiçine ayrılan yolda ineceksin eğer dereiçi otobüsüne binmediysen. Ordan içeri 15-20 dakka yürüyerek varabilirsin alcatraza. tabi nasıl olsa bunların hiç birini hatırlamayacaksın yarın sen beşiktaştan istinye otobüsüne bin şöför'e sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 gitmek istediğin yer burası (büyük resmini bulamadım). ben fotoğrafını çekmeye kalksam keskin nişancılar vurabilir sanırım tabi sözler de yeterli olabilirhttp://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=amerikan+konsoloslugu evet sevmiyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 minibüse bin git rahat rahat manyak mısın taksiyle gidecen? beşiktaşta yıkılan tansaşın yanında 2 tane durak var, bi tanesi maslakta sarıyer istikametine dönüyor, bi tanesi de istinye-yeniköy'e devam ediyor. istinye olanına atla git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar