Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu oyun neyin nesi

Necromancery

Öne çıkan mesajlar

said:
AssassiN, 21 Mart 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
ya black ben bole threadleri okumaktan sIkIldim sen okuyup ustune aciklama yapmaktan sIkIlmadin :)

Black aslında okumayı sevmeyen ülkem vatandaşına amme hizmeti veriyor. O yüzden onun bu sabrına aslında hayranlık duymuyor da değilim yani.

Son iki-üç haftadır Eve-online'dan ışıktan hızlı yolculukla ilgili 6 sayfalık bir çeviri yapıyorum. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorum da sonra düşünüyorum; "Yahu nasıl olsa çoğunun z...de bile değil. Okuyucu olmayan(Sadece Eve için değil herşey için geçerli bu) bir kitle için özel hayatımdan çalmaya hakkım var mı?" diye.

Sonuç-1 : Günde iki cümleden sonra canım sıkılıyor. Gidiyorum Oracle veya Eve'in beta sitesine okumaya veya yazmaya ve oralardaki insanların katılımcılığına ve araştırmacılığına bir kez daha hayran oluyorum. Adamlar/kadınlar cidden zaman harcıyorlar ve diğerleri de bunu gerçek anlamda destekliyorlar.

Mesela elimde 5 küsür Mb'lik bir Eve haritası var ki bunu yapmaya çalışsam en azından 70-80 adam/saat uğraşmam gerekir. Hadi uğraştık yaptık diyelim burada dolananların %95'i bakmaz bile. Bir post atar, Black gibi amme hizmeti veren birinin cevaplamasını bekler.

Sonuç-2 : "Neyin nesi kimin fesi." türünden anlam ve içerik yüklü sorulara böyle sabırla cevap verecek adamlara da ihtiyaç var doğal olarak.

Sonuç 3 : BlackRose kardeşimi bu hizmeti en ufak bir karşılık beklemeden canı gönülden yaptığı için doğal sabır taşı ilan ediyorum.

Not : Kimse üstüne alınıp darılmasın. Sadece içimi dökmek istedim. Zaten bu bile bir kısmınız için o kadar uzun bir yazı oldu ki, buraya kadar bile gelebildiğinizi sanmıyorum. :-)

Biçimlendi (aka edit :-)) : istek üzerine "bir kısmınız" olarak değiştirildi.

[hline]Oracle: Deli Minmatarlının kanlı şirketi. :-)

[Bu mesaj turkuoise tarafından 22 Mart 2003 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eve online homeworld e cok benziyor sayet oynanisida onlar kadar kolay yapabilirlerse(kolay oynanabilirlik)basarili olurlar ama daha cikmamis bi oyun icin bunu konusmak dogru degil sadece adamlarin daha cok satmak icin reklam vari yazilarini ozel pozlanmis resimlerini incelemek zorundayiz ve en iyisini umit etmeliyiz.Bu olayi butun firmalar yapiyorlar kotu birsey degil ama hangi bekledigimiz oyun hayallerimizde yarattigimiz oyuna benzediki.
ceviri yapan arkadasim yaptigin isi taktir ediyorum cunku ceviri olayini bende bir donem yaptim ama masaustunde yani herkesin olayi farkli okuyan okur okumayan o konuda zayif kalcaktir halkimizin olayi bu maalesef...

Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...