BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 1.5 milyon dolarin warsa bankaya koy ya ne franchisei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 1.5 milyon doların mı var lan sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 iddaa oyna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Voys said: yeşil sermaye değil mi kahve dünyası (tu)evet yeşil sermaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 dallmyr cafe bizim kiracimiz cepa da, cok is yapmiyorlar. yapiyorlarda dierlerine gore kotu. cafe crown var, deli iş yapiyor ama veriyorlarmi franchise bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Taco Bell var, hiç gelmeyen franchise olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kahve dünyası artık vermio die biliorm bn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 1 milyonunu ver benim adımı al, kalanla da adımı iyi temsil et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 mADmaXimus said: 1.5 milyon dolara gece kulubu acarsin en kralindan antalyada, koseyi donersin Gece kulupleri Antalya'da mafya sistemiyle calisiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Waqas said: Baluu said: Elit mekan nedir ? Neye göre elit ? İstanbuldaki irish pub'i acana selam ederim, bir kere girdim bir daha girmem.. Her şekliyle elit, ama bir irish pub degil orasi. Muhim olan açtığın şeyi yansıtabilmendir. Elit felan birakin bunlari, bunlar türkiye'de kendini bir şey sanan iki üç kanaatimce 5 para etmeyen ama cüzdani kalin kravati sarar olan adamdir. Çok mu ağir oldu, her parası olan oyle değildir tabi. Ozet olarak, açtığın şeyi yansıtmaktır güzel olan. Ha bana de ki ne açayim, istanbul nişantaşına çak bi puro club, özel üyelik sistemi felan, içini de daya döşe, böyle olabildiğine mis.. İş adamlarinin toplanti yapabileceği, türk ürünlerini faiş fiyatlara pazarlayabileceğin bir alan olsun. Ne lüzum var, gidip elalemin markasini işletmeye, 1,5 milyon dolar var ortada, sen ne açayım diyorsun, bu da garip.. Ama franchise a o kadar para yatirmak saçmalıktan öteye gitmez. Biraz olaya realistik bakmak lazim, hangi dunya markasinin i$ yapmadigi bu Turkiye'de i$ yapmami$? Avrupadan, Amerika'dan adamlar geliyor adlari bilinmese dahi, 2-3 hafta boyunca billboardlari kiraliyorlar reklam yapiyorlar, 4. hafta baktiginda dolu. Sen ne kadar kisisel olarka o irish pub in yapmacik oldugunu ve kotu oldugunu dusunsen de emin ol senin tersine dusunen 10 kat insan vardir. Gloria Jeans ten bir ornek vereyim sana. Ek$i de bilmem nerde, kendisine cok laf atan insanlar var. Yok pahali yok hizmet, yok cok tikky , yok cok su ,yok cok bu. Ama insanlar kazaniyor mu ? Kazanmasalar emin ol bu kadar cok yer acmazlar, onlar da gelip gecici kahveci kervanlarina girerler. Evet dedigin gibi verdigin hizmet onemli dir. Fakat, benim verdigim hizmet ne kadar iyi olursa olsun , trend de olan birsey dunya capinda daha cok tercih edilir turkiye dahil. Cunku insanlar onlara daha cok guveniyorlar ve de istesen de istemesende "Avrupalila$ma" terimini cok sevdigimiz icin boyle yerleri daha cok tercih ediyoruz. He dediklerine kar$i miyim? Tabii ki degilim ama gunumuz $artlari boyle. Bende isterim en iyi hizmeti veren , kendi stilini gosteren daha fazla kazansin. Ama bir toplumun icinde para kazanmayi goze aliyorsan bu dediklerimi yapmak zorundasin. tespitlerin çok yanlış... gloria gibi tutan franchise ların arkasında holdingler var. 40 şubeyi bi anda açıp hepsinin 1 sene zarar etmesini karşılayabilecek sermayli kuruluşların elinde tutar tabii ki.. ayrıca tutmayan tonla franchise da sayabilirim sana second cup popeye's dunkin donuts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Zegna said: dallmyr cafe bizim kiracimiz cepa da, cok is yapmiyorlar. yapiyorlarda dierlerine gore kotu. cafe crown var, deli iş yapiyor ama veriyorlarmi franchise bilmem Zeg, dedigim gibi dallmyr a bende sicak bakmiyorum dedigim gibi ne kadar guzel kahve yaparlarsa yapsinlar, bir trend de degiller. $imdi bir cocugunuz diyordur "Bir trenddir tutturmu$sun gidiyorsun" diye, ama arastirmalara gore Turkiye'deki cogu insan gosteri$e ac olarak yeti$iyor. Neyse onu gectim, Cafe Crown veriyor franchising ve de 200k$ gibi bir$ey, ama burdaki Cafe Crownlar mesela cok dolu oluyor mu falan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 MrMarvelous said: Waqas said: Baluu said: Elit mekan nedir ? Neye göre elit ? İstanbuldaki irish pub'i acana selam ederim, bir kere girdim bir daha girmem.. Her şekliyle elit, ama bir irish pub degil orasi. Muhim olan açtığın şeyi yansıtabilmendir. Elit felan birakin bunlari, bunlar türkiye'de kendini bir şey sanan iki üç kanaatimce 5 para etmeyen ama cüzdani kalin kravati sarar olan adamdir. Çok mu ağir oldu, her parası olan oyle değildir tabi. Ozet olarak, açtığın şeyi yansıtmaktır güzel olan. Ha bana de ki ne açayim, istanbul nişantaşına çak bi puro club, özel üyelik sistemi felan, içini de daya döşe, böyle olabildiğine mis.. İş adamlarinin toplanti yapabileceği, türk ürünlerini faiş fiyatlara pazarlayabileceğin bir alan olsun. Ne lüzum var, gidip elalemin markasini işletmeye, 1,5 milyon dolar var ortada, sen ne açayım diyorsun, bu da garip.. Ama franchise a o kadar para yatirmak saçmalıktan öteye gitmez. Biraz olaya realistik bakmak lazim, hangi dunya markasinin i$ yapmadigi bu Turkiye'de i$ yapmami$? Avrupadan, Amerika'dan adamlar geliyor adlari bilinmese dahi, 2-3 hafta boyunca billboardlari kiraliyorlar reklam yapiyorlar, 4. hafta baktiginda dolu. Sen ne kadar kisisel olarka o irish pub in yapmacik oldugunu ve kotu oldugunu dusunsen de emin ol senin tersine dusunen 10 kat insan vardir. Gloria Jeans ten bir ornek vereyim sana. Ek$i de bilmem nerde, kendisine cok laf atan insanlar var. Yok pahali yok hizmet, yok cok tikky , yok cok su ,yok cok bu. Ama insanlar kazaniyor mu ? Kazanmasalar emin ol bu kadar cok yer acmazlar, onlar da gelip gecici kahveci kervanlarina girerler. Evet dedigin gibi verdigin hizmet onemli dir. Fakat, benim verdigim hizmet ne kadar iyi olursa olsun , trend de olan birsey dunya capinda daha cok tercih edilir turkiye dahil. Cunku insanlar onlara daha cok guveniyorlar ve de istesen de istemesende "Avrupalila$ma" terimini cok sevdigimiz icin boyle yerleri daha cok tercih ediyoruz. He dediklerine kar$i miyim? Tabii ki degilim ama gunumuz $artlari boyle. Bende isterim en iyi hizmeti veren , kendi stilini gosteren daha fazla kazansin. Ama bir toplumun icinde para kazanmayi goze aliyorsan bu dediklerimi yapmak zorundasin. tespitlerin çok yanlış... gloria gibi tutan franchise ların arkasında holdingler var. 40 şubeyi bi anda açıp hepsinin 1 sene zarar etmesini karşılayabilecek sermayli kuruluşların elinde tutar tabii ki.. ayrıca tutmayan tonla franchise da sayabilirim sana second cup popeye's dunkin donuts Ilk acildiklarinda yaptiklari cirolara falan bakarsan hicbirisinin (gloria jeans vsvs nin) zarar yapmadiklarini aksine kahve sektorunu Turkiye'ye yeni bir ekonomik ciki$ yolu oldugunu gorursun. Ayrica "Second Cup, popeye's , Dunkin donuts" gibi $irketlerin neden tutmadigina bir aciklama getirirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Memlekette bu sıralarda revaçta olan iki tür franchise var Kahve ve pizza. Herkes aynı şeyleri önermiş zaten. Ben farklı bir fikir olsun diye Subway'i önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ombakkombak said: Memlekette bu sıralarda revaçta olan iki tür franchise var Kahve ve pizza. Herkes aynı şeyleri önermiş zaten. Ben farklı bir fikir olsun diye Subway'i önerebilirim. Subway Antalya'da acilmi$ti fakat cok rehabet gormedigi icin kapandi bildigim kadariyla. Ama onerin gercekten guzel bir yer gerek yemekleri gerek mekani cok guzel bir yer, tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Waqas said: Hmmm, benim de bildigim kadariyla Kahve Dunyasi franchising vermiyor, nitekim acilacak yer zaten Antalya ve 1 tane Kahve Dunyasi var ne kadar mantikli olur bilmiyorum. Dallmayr Coffee var turkiyede acicak franchisor lar ariyor ama ne kadar tutar karamsarim 8-) antalyaya starbucks açılıyor.antalya lisesinin karşısına. dalmayr cafe migrosta var tutmuyor bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Fistan said: Waqas said: Hmmm, benim de bildigim kadariyla Kahve Dunyasi franchising vermiyor, nitekim acilacak yer zaten Antalya ve 1 tane Kahve Dunyasi var ne kadar mantikli olur bilmiyorum. Dallmayr Coffee var turkiyede acicak franchisor lar ariyor ama ne kadar tutar karamsarim 8-) antalyaya starbucks açılıyor.antalya lisesinin karşısına. dalmayr cafe migrosta var tutmuyor bana göre. Evet biz almaya calistik fakat adamlar nuh diyip peygamber demiyorlar. Kendileri aciyorlar $u anda Shaya $irketinin kendisi aciyor, zaten Turkiye'deki butun Starbuckslari franchising vermedikleri icin kendileri aciyorlar. Bildigim kadariyla bunlar distributor olurken yilda $u kadar Starbucks Coffee acicaz demi$ler, yillik ona gore yatirim yapiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bizde alacaktık starbucks şubesi aynen dediğin gibi yapıyolar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 antalyada kahveci gitmez zaten. KFC vardı kapandı tekrar bi araştırın derim. bi de pizza hut yok antalyada o da acayip tutar ama franchise verselerdi şimdiye kadar kesin açılırdı bunlar antalyaya diye düşündük araştırmak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 tanesi 150.000$ dan 10 tane ev al 1.000 ytl den kıraya versen aylık 10000 ytl eder hemde yattıgın yerden temız para (gercı yenı uygulama yaptılar ev vergılerı konusunda ama vergıye gore kıra ayarlanır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sbarro var, enfes. pizzalari ozellikle makarnalari cok tutuyor. baked ziti vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Masakari said: tanesi 150.000$ dan 10 tane ev al 1.000 ytl den kıraya versen aylık 10000 ytl eder hemde yattıgın yerden temız para (gercı yenı uygulama yaptılar ev vergılerı konusunda ama vergıye gore kıra ayarlanır) Ya da YTL ye çevir bankada faize koy gene 10.000 YTl civarı aylık faiz getirsin... hiç yorulmadan temiz para. herkes aptal o zaman bu kadar iş kuran didinen çabalayan... ev alıp kira yersen 10.000 YTL de çakılır kalırsın. İş kurarsan büyütme şansın var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sağlam bi fotoğrafçı bulup Kadıköy'de Zümrüt şubesi açabilirsin. Ya da Anadolu yakasında Cadde harici işlk bir yerde. Deli para basarsın valla ;) Tabi yaptırmazlar muhtemelen de yaptırıyorlarsa iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Fistan said: antalyada kahveci gitmez zaten. KFC vardı kapandı tekrar bi araştırın derim. bi de pizza hut yok antalyada o da acayip tutar ama franchise verselerdi şimdiye kadar kesin açılırdı bunlar antalyaya diye düşündük araştırmak lazım =) Antalya'da Pizza Hut vardi , cok tutmadigindan dolayi ve bir ara pizza hut ekonomik krizde tutunmak icin i$yeri kapatma eylemine gittiler , Antalya'dakini kapattilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 MrMarvelous said: Masakari said: tanesi 150.000$ dan 10 tane ev al 1.000 ytl den kıraya versen aylık 10000 ytl eder hemde yattıgın yerden temız para (gercı yenı uygulama yaptılar ev vergılerı konusunda ama vergıye gore kıra ayarlanır) Ya da YTL ye çevir bankada faize koy gene 10.000 YTl civarı aylık faiz getirsin... hiç yorulmadan temiz para. herkes aptal o zaman bu kadar iş kuran didinen çabalayan... ev alıp kira yersen 10.000 YTL de çakılır kalırsın. İş kurarsan büyütme şansın var... +rep ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Subway Türkiye pazarına yanlış zamanda girdi ve çuvalladı maalesef. Şimdi yeniden franchise veriyorlar zannediyorum ama tutar mı tutmaz mı bilmem:D Yalnız Antalya'ya yolum düşünce ben uğrarım çok seviyorum çünkü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar