adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sen bağaa bişi mi didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 spadina said: ...ara verelim dedim ve biz ara verdik. "ömründe karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, çeker vururum seni. vururum ve dönüp arkama bile bakmam" münir özkul (83) sanatçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 malik said: ilk defa kendine garip diyen bir erkek gördüm. benim en sevdiğim kelimelerdendir garip, karşılığını strange olarak düşünürsek. pek de sıradan olmayan kişiler/şeyler için kullanıldığını düşünürsek ben de garibimdir biraz. herkesin bi garipliği vardır belki. ama konuyu okumadan atıyorum bu mesajı, aquilaya da hak veriyorum bir yerde. garip de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar