tnsn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Merhaba arkadaşlar, Cuma gecesi bir arkadaşım 4 günlügüne ingiltereye gidecek ve bir adet iphone aldırmayı düsünüyorum. Fakat kararsız kaldım. Forumları araştırdım biraz ve kafama takılan bazı sorularım var: 1) 16GB ile 8GB arasında lcd ekran farkı var diyorsunuz. Renk olarak soluk bitanesi, diğeri de daha canlıymış. Almışken 16GB alayım diyorum (8GB ile fark sadece 130ytl cunku) fakat ekranın soluk olmasından dolayı telefondan sogurmuyum? 2) Aldıktan sonra türkiyeye getirince, unlock edince telefonu, kitlenme olasılığı varmıdır? Bundan cok korkuyorum.. 3) Kırdıktan sonra yeni sürümlere geçiş yapılamıyormuş sanırım. Yani yeni çıkan şeyleri ve apple tarafından yayınlanan güncellemelerden yoksun mu kalacağım? Sorularım bunlar ve acil cevap arıyorum dostlar :) En önemlisi 16GB ve 8GB arasında kaldım. Ekran farklılık olayı beni bayagı dusunduruyor.. 3 senedir samsung e730 kullanmaktayım artık degisiklik yapmak istiyorum :) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sırayla cevap veriyorum hayır hayır hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 iphone hakkındaki sorularını burada sorabilir veya zaten olan cevaplarını oradan öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar