Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 facebookta bir oyundur bu kendisi burda seferler varmı bakayım rekorum şuan için 80 bi arkımın ki 113 şuana kadar gördüğüm en yüksek skor etrafımda ... oynayan varmı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 biz urmesque ile sardık sonra bıraktık :P bakıyım kaçmış rekor 78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Lan ben ona sırf pruyu geçmek için oynadım biraz uğraştıktan sonra geçtim pruyu, site saylamadı, bende kızdım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 merak edip yükledim deniycem =) eklendi ama 7 kere denedim açmıyor error verip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Facebook'taki applicationlar sürekli yapıyor aynı kıllığı. Error üstüne error, fenalık geçirip sildim hepsini sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 açtım oynadım 48 civarı bir şey yaptım sanırım..hiç düşürmeden yamuk yumuk 47lik bi arkadaşın skorunu gçtim ve ardarda 3 tane devirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 düşürünce düşenler yanında götürdükleri kadar eksiltiyormuş,o kötüymüş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 26 mı ne yaptım ama zevk alamadım devam etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 CthuLhu said: düşürünce düşenler yanında götürdükleri kadar eksiltiyormuş,o kötüymüş =/ evet yanında götürdükleride gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 PrudenT said: biz urmesque ile sardık sonra bıraktık :P bakıyım kaçmış rekor 78 heaa benimde 71di sanırım (= bi süre sonra beşik gibi sallanıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar