lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ewt oyun tam bir hollywood aksiyon filmi gibi olmuş eski rb6'lerin havasından eser yok ama ilerleme liner gibi de değil cod 4 sizi kesmedi ise bu oyundan baya zevk alıcaksınız ama fanatik rb6'i iseniz dokunmayın derim (aksiyon arıyorsanız o ayrı) bu arada nasıl kendi resmimizi koyuyorum CAM lazımmış oyun içerisinde kendisi otomatik bir tanımlıyor?
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 webcam takılıyken oyuna girdiğinde reset diyceksin karakterine, suratların olduğu yerde altta ikonu çıkıyo. reset diyince rank gitmez bu arada
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 steam'de 5$, alın gitsin. 2 gündür multisini oynuyorum, çok keyifli. :) alanlarla da buluşalım edelim, oynayalım. beni steam'de xm214 olarak bulabilirsiniz, ekleyin oynamak isterseniz.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 zamaninda cok oynadigim icin saygidan aldim bende duruyor oyle. basimi su sp oyun ruzgarindan kaldirabilirsem bulasicam tekrar vegas a . mp deneme sansim olmamisti co op disinda.
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 geçnlik hayırlı olsun bende aldım xsenko steam benimde.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ubisoft klasik oyunların içine scmakta ustadır. bkz. HoMaM V
Öne çıkan mesajlar