lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ewt oyun tam bir hollywood aksiyon filmi gibi olmuş eski rb6'lerin havasından eser yok ama ilerleme liner gibi de değil cod 4 sizi kesmedi ise bu oyundan baya zevk alıcaksınız ama fanatik rb6'i iseniz dokunmayın derim (aksiyon arıyorsanız o ayrı) bu arada nasıl kendi resmimizi koyuyorum CAM lazımmış oyun içerisinde kendisi otomatik bir tanımlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 webcam takılıyken oyuna girdiğinde reset diyceksin karakterine, suratların olduğu yerde altta ikonu çıkıyo. reset diyince rank gitmez bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 steam'de 5$, alın gitsin. 2 gündür multisini oynuyorum, çok keyifli. :) alanlarla da buluşalım edelim, oynayalım. beni steam'de xm214 olarak bulabilirsiniz, ekleyin oynamak isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 zamaninda cok oynadigim icin saygidan aldim bende duruyor oyle. basimi su sp oyun ruzgarindan kaldirabilirsem bulasicam tekrar vegas a . mp deneme sansim olmamisti co op disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 geçnlik hayırlı olsun bende aldım xsenko steam benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ubisoft klasik oyunların içine scmakta ustadır. bkz. HoMaM V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar