Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

hayal kırıklıgına ugrattı beni acıkcası. yada bilemiyorum cod4 den sonra artık oynayacagım oyunlar pek etki bırakmayacak gibi ustumde. ubisoft un neden grafik olarak asama kaydetemedigini anlamıyorum acıkcası. crysis ve cod4 den sonra gorsel acıdan bukadar kotu bir oyun beklemezdim. ozelliklede bu seri icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski serileri oynamadığımdan bilemiycem. Hatta ilk Vegas oyununu da oynamadım.

Oynanış güzel, fakat yapay zeka'dan hiç memnun değilim. Karşındakiler terorist değil de sanki SWAT'mış gibi nişan alıyor. Eğer ki zorluğu filan Hard'a aldıysan, saç baş yolduruyorlar. Ama Casual'da zevkli oyun. Bir de Co-op oynuyorsan çok daha zevkli oluyor. Çoğu yerlerde 2-3 tane giriş noktaları var. Single-Player Co-Op çok zevkli oluyor.

Oyun zaten cover üzerine kurulmuş. Eğer ki bölgeye dalıyım, sessizce silencerları takıp bölümü fark edilmeden bitiriyim filan gibi bir amacın varsa, unut şimdiden. Oyunun 5/3'ünde sıcak çatışma var.

Ekipmanlara gelince, epey bir seçenek var. XP aldıkça yeni ekipmanlar açılıyor. COD4 gibi. Ben single-player'ı bir kere bitirdim, ekipmanların 4/1'i filan açılmıştı sadece. 2 tane ağır silah(assault rifle/shutgun filan) ve 1 tabanca taşıyorsun. Bunlara ayriyetten 2 türde el bombası filan(c4, flashbang, smoke granade, breach charge, handgranade).

Karakterinin kullanıcağı zırhtan, takıcağı güneş gözlüğüne kadar seçebiliyorsun.

Ben olsam 100 üzerinden 80 veririm oyuna. Güzel oyun fakat eğer serinin fanı değilsen, yada oynuycak MP community'in yoksa, orjinalini almak için biraz ucuzlamasını beklemek en iyisi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

venom said:
Eee abartmışsın ama yani nesi kötüyüş grafiklerin?Oyunda eline gerçek silah tutuşturmalarını mı bekliyordun yani nedir?

cod4 yada crysis oynadıysan rainbow six vegas 2 nin grafik acısından nekadar vasat oldugunu gorursun. ozellikle cod4 de o atmosferi yasıyorsun eline silah vermelerine gerek olmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
Eğer ki bölgeye dalıyım, sessizce silencerları takıp bölümü fark edilmeden bitiriyim filan gibi bir amacın varsa, unut şimdiden. Oyunun 5/3'ünde sıcak çatışma var.

Rainbow Six seri olarak ghost recon biraz daha sessiz ama yine çatışma var, splinter cell komple gizlilik.
hepsinide büyük zevkle oynadım oynuyorum.
special thanx to tom
Sosyal ağlarda paylaş

beklediğimden daha iyi olmuş oyun. öyle mükemmel grafikler yok ama iyi.
klasik checkpoint tarzı
zırh vs modifiye olayı iyi
özellikle karakter yüzü seçerken cart diye webcam ile fotoraf çekip kendinize benzer bi yüzle oynamak güzel fikir
takım elemanlarımız artık kapıda open&clear olayını çözmüşler. verilen hedefleri kapı açılır açılmaz tak diye indiriyolar saolsunlar.
konu olarak zaten kendi standartlarını yaratmış bir oyun.
sıkmıyor insanı rahat oynanıyor.

eksi olarakta
seste bi bug oluştu sanırım. sesler aşırı ekolu geliyordu düzeldi.
düşman hala "who is with me" diyor.

8/10 verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

enfes olmuş bence, ilk vegas'ı oynamamıştım nasılsa 2 çıkacak diye. o nasıldı bilmiyorum ama bu benim çok hoşuma gitti. realistic'de oynuyorum, cidden saç yolduruyor ama. ilk bölümü bir saatte bitirdim yani heh

kendi avatarımı koydum, (10 puan bunun için) full plate + tower shield geziyorum. değmeyin keyfime! B)-

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şunu söyleyeyim, oyun inanılmaz kastırıyordu öldürdüğüm birinden kalkan alana kadar. şimdi cidden full plate + shield laylaylom geziyorum neredeyse realistic'de. eğer çok dibinde değilseniz adamın tutturamıyor kalkanın korumadığı yerlere. 1-2 tuttursa da anında ölmüyorsunuz en ağır zırhlarla. desert eagle ile ufuktaki adama hekşat kasıyorum o bana şarjör boşaltırken. kaplumbağa gibi yürüyorum resmen ama devamlı cover, hatta cover bile bu kadar korumuyor ve rahat ateşe imkan vermiyor.

cidden nasıl keyifli anlatamam böyle, tam terminator modunda geziyorum. uzaktan yakından 10 mermili desert eagle tak tak tak indiriyor. güya realistic diyor ama kurşunu da bitmiyor meretin. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bu mudur beğendiğiniz oyun?

cidden çok arcade olmuş. eski rainbow six serisinin hayranı olarak burdan ettiğim küfürleri montreal dekiler duymuştur.

böyle ciddi operasyonlara katılan bi timin yerden malzeme toplaması saçmalığı apayrı bi komedi. quake mi oynuyoruz.
takım emirleri kısıtlı ve nası derler...küt. gamepad için direk.

A.I. ayrı bi berbat

biraz daha kassalar tony hawks pro skater a döncekmiş oyun. allah belanızı versin ubisoft.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...