Quibble Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 s.a. simdi ben dun ankaraya gidip geldim.( dundu sanirim ) gidiste benzin olmadigi icin son kurusa kadar benzine verdim. bolece gecise para kalmadi. bende ogs den "kacis" yaptim. kacista neyse artik cok komik yaziyor ya ahuaha.. neyse.simdi bunun cezasi kac para olcak ? :(:( gidip ozur dilesem el opsem kabul ederler mi ? ayrica 11.50 ytl ne demek ya? saygilar sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 karayolları genel müdürlüğü demiş ki said: Elektronik Etiketsiz olarak OG Şeridinden çıkış yapmak: Otoyolda; en uzak mesafeye aracın sınıfı için karşı düşen standart geçiş ücretinin 10 katı, Boğaz Köprülerinde; aracın sınıfına karşı düşen standart geçiş ücretinin 10 katı, tutarında ücreti öngörür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ne ?!?! hadi caniiim.. en uzak mesafe kac kurus bilen var mi ? oha.. yapma etme. caresi vardir di mi ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ilk 24 saat ceza ödemiyorsun sonrasında 10 katini ceza olarak ödüyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Benim konum biraz farkli, ben bu olay olmadan once arabami istanbula goturdum orada maslakta biraktim. Yaklasik olarak 2 hafta sonra arabami almaya gidicem fakat ben istanbuldan nasil cikicam? kartim yok ogsm yok ankaraliyim ne arar bende bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 2. köprüde hala paralı gişe olması lazım! Kaldırıldı mı ki? OGS var uzun zamandır dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 adam da para yokmuş ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 2 hafta sonra olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bu ay 2. koprude parali gecisler kalkacakti ertelenmediyse. bugun hala nakit giseler duruyordu bu arada. her gun kopruyu gecen birisi olarak soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 28inde kalkiyor parali gecisler yamulmuyorsam. merak ettigim, tek seferlik gelenler napacak? bir de ozellestirecekler yakin zamanda, o zaman nolur hic bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Evet çok saçma bir karar olmuş! Yurtdışından gelen araç gidip Kart mı alıcak? En azından tek bir gişe bırakmaları lazım 2 köprüdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 gecen dokum gelmıs aracta ogs oldugu halde bazen okuyamıyor (kendı plakası degıl yanlız Acıklıycam ) 40 ytl 40 ytl 115 ytl gıbı cezalar gelmıs ısın komıgı hepsı ayn yer kozyatagı gırıs kurtkoy cıkıs anlamadık mecbur odedık sımdı acıklıycam yer .Onceden aracın plakası ustune Ogs var ıse gecıs yapsanda Ayda 3 kez olmak sartı ıle aynı mıktar alınıyordu.Yenı sıstemmı ne yapmıslar Plaka ıle ogs yı karsılastırıyor sanırım (Cok abartı geldı bana da ) eger plaka ustunde ogs kayıtlı yok ıse kacak gecıs yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben zaten köprü mantığını anlamıyorum, bi insan köprüden geçmek için neden ücret öder ? Hesaplandığı zaman acayip fazla para eder bu olay, ki baktığın vakit, köprü'ye harcanan paralar felan diye girersen olaya, köprü amortisini en az 100 kez çıkarmıştır arkadaş. 3.köprü diye geziyor millet, zaten istanbul hayvani para kırıyor bu köprüden +vergiler vs.. nereye gider bu paralar arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kopruden ucret alinmasinin mantigi korpunun bakim upkeepnin odemek kadar oldgu gibi ayrica milleti kopruden uzxak tutmak kullanmamaarini saglamak trafigi azatmak bu arada en yuksek masraf ben 9.5 odemistim bu kasimda ankara istanbul gitmistim otobandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ankara istanbul artik 11.50 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Baluu said: ben zaten köprü mantığını anlamıyorum, bi insan köprüden geçmek için neden ücret öder ? Hesaplandığı zaman acayip fazla para eder bu olay, ki baktığın vakit, köprü'ye harcanan paralar felan diye girersen olaya, köprü amortisini en az 100 kez çıkarmıştır arkadaş. 3.köprü diye geziyor millet, zaten istanbul hayvani para kırıyor bu köprüden +vergiler vs.. nereye gider bu paralar arkadaş. ingilterede trafiğe çıkma ücreti var bu gene köprü için kullanılıyor... millet trafiğe çıkmasın diye günlük para ödüyor congestion charge adı altında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Ank-İst 13 olması lazım, daha geçen hafta geldik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kopru parali diyen arkadaslar, siz gene dua edin kopru en azindan sadece tek yon para aliyor. bu memleket karsi tarafa gecen adamin eninde sonunda geri donmek zorunda kalacagi gercegini kac yil sonra kesfetti kopruden. jeton ancak dustu. sivrizekalar onceleri cift tarafli gise denemisler. taki birisi "yahu bunlar zaten gittiler mi geri donuyorlar" diye uyanana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 geçen ağustos'ta ben de arkadaşla gidiyordum istanbula bi baktık paralı gişenin önü ana baba günü 2 saatte sıra gelmeyecek bize, dedim " ko gitsin geç boş yerden" sonra ceza geldi ödedik. sen de öyle yap, nakit paraya dokunma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bence yakında gişelerde elinde kgs olan adamlar türeyecek. 3 YTL karşılığı kart okutacaklar. Böylece KGS'nin işlevselliği gidecek köprülerde yine para ödeme kuyrukları oluşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Süper iş fikri aslında! Helvacı sucular bu forumu okusa paraya para demezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Tabi zaruri durumları es geçelim, KGS'si olmadan köprüye gelen kaç moltofon olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 köprüden para alınmasının mantığı yok: 1. köprü yapıldıktan sonra paralı olucak dendiğinde çok büyük olay olmuş: 10 sene masrafını çıkaralım sonra hep ücretsiz olucak demişler... sonra kriz vs. olunca sıcak para kaynağı diye kaldıramamışlar gişeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 MrMarvelous said: ingilterede trafiğe çıkma ücreti var bu gene köprü için kullanılıyor... millet trafiğe çıkmasın diye günlük para ödüyor congestion charge adı altında... nasıl bir karşılaştırma? londra'da istanbul'un tamamını kapsayacak metro hattı var ondan yapıyorlar trafiğe çıkışı paralı... istanbullı için böyle bir alternatif yok: londra'da araba ile gideceğin yere metro ile daha çabuk gidiyorsun istanbul'da otobüs'e atlasan 45dk geç gidersin gideceğin yere, bir de ayakta gidersin; üstüne bir de sabah ve akşam 7 gibi gidiyorsan sıkış pıkış gidersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Geçen gün arabayı boyaya bıraktım. Dönüştede otobüse bindim 1.50 YTL Ben okula gitsem gelsem 3 YTL ve 2x1 saat Benim araba zaten yakıyo 4.50 YTL ve 2x25dk. Hangi güç beni toplu taşımaya yönlendirebilir ki bu durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar