Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giseler Sorunsali

Quibble

Öne çıkan mesajlar

s.a. simdi ben dun ankaraya gidip geldim.( dundu sanirim ) gidiste benzin olmadigi icin son kurusa kadar benzine verdim. bolece gecise para kalmadi. bende ogs den "kacis" yaptim.

kacista neyse artik cok komik yaziyor ya ahuaha..

neyse.simdi bunun cezasi kac para olcak ? :(:( gidip ozur dilesem el opsem kabul ederler mi ?

ayrica 11.50 ytl ne demek ya?

saygilar sevgiler..
Sosyal ağlarda paylaş

karayolları genel müdürlüğü demiş ki said:
Elektronik Etiketsiz olarak OG Şeridinden çıkış yapmak: Otoyolda; en uzak mesafeye aracın sınıfı için karşı düşen standart geçiş ücretinin 10 katı, Boğaz Köprülerinde; aracın sınıfına karşı düşen standart geçiş ücretinin 10 katı, tutarında ücreti öngörür.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen dokum gelmıs aracta ogs oldugu halde bazen okuyamıyor (kendı plakası degıl yanlız Acıklıycam ) 40 ytl 40 ytl 115 ytl gıbı cezalar gelmıs
ısın komıgı hepsı ayn yer kozyatagı gırıs kurtkoy cıkıs anlamadık mecbur odedık

sımdı acıklıycam yer .Onceden aracın plakası ustune Ogs var ıse gecıs yapsanda Ayda 3 kez olmak sartı ıle aynı mıktar alınıyordu.Yenı sıstemmı ne yapmıslar Plaka ıle ogs yı karsılastırıyor sanırım (Cok abartı geldı bana da ) eger plaka ustunde ogs kayıtlı yok ıse kacak gecıs yazıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten köprü mantığını anlamıyorum, bi insan köprüden geçmek için neden ücret öder ?
Hesaplandığı zaman acayip fazla para eder bu olay, ki baktığın vakit, köprü'ye harcanan paralar felan diye girersen olaya, köprü amortisini en az 100 kez çıkarmıştır arkadaş.

3.köprü diye geziyor millet, zaten istanbul hayvani para kırıyor bu köprüden +vergiler vs.. nereye gider bu paralar arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
ben zaten köprü mantığını anlamıyorum, bi insan köprüden geçmek için neden ücret öder ?
Hesaplandığı zaman acayip fazla para eder bu olay, ki baktığın vakit, köprü'ye harcanan paralar felan diye girersen olaya, köprü amortisini en az 100 kez çıkarmıştır arkadaş.

3.köprü diye geziyor millet, zaten istanbul hayvani para kırıyor bu köprüden +vergiler vs.. nereye gider bu paralar arkadaş.

ingilterede trafiğe çıkma ücreti var bu gene köprü için kullanılıyor...

millet trafiğe çıkmasın diye günlük para ödüyor congestion charge adı altında...
Sosyal ağlarda paylaş

kopru parali diyen arkadaslar, siz gene dua edin kopru en azindan sadece tek yon para aliyor.

bu memleket karsi tarafa gecen adamin eninde sonunda geri donmek zorunda kalacagi gercegini kac yil sonra kesfetti kopruden. jeton ancak dustu.

sivrizekalar onceleri cift tarafli gise denemisler. taki birisi "yahu bunlar zaten gittiler mi geri donuyorlar" diye uyanana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

ingilterede trafiğe çıkma ücreti var bu gene köprü için kullanılıyor...

millet trafiğe çıkmasın diye günlük para ödüyor congestion charge adı altında...

nasıl bir karşılaştırma?
londra'da istanbul'un tamamını kapsayacak metro hattı var ondan yapıyorlar trafiğe çıkışı paralı...

istanbullı için böyle bir alternatif yok:
londra'da araba ile gideceğin yere metro ile daha çabuk gidiyorsun
istanbul'da otobüs'e atlasan 45dk geç gidersin gideceğin yere, bir de ayakta gidersin; üstüne bir de sabah ve akşam 7 gibi gidiyorsan sıkış pıkış gidersin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...