Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Nisan saat 13:00, Bakırköy Adliyesi'nin önü

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

aris said:

Çok basit. Çünkü bir basın kuruluşu olarak ortaya büyük bir iddia atıyorsun ama delilin yok. Bir günlük varmşta orada yazıyormuşta ama günlük yok? 3 bavul kağıdın var ama o günlük yok? Kısaca iftira atıyorsun.

Bu yüzden kapatıldı.

Mahkeme araştırsın, mahkeme neyi neden araştırsın? Ben gidip gazetede X kişi katildir yazayım ama delilim dayanağım yok. Mahkemede araştırsın işi gücü bırakıp sabah akşam X katilmidir diye? Bende yan gelip yatayım X'in adı kötüye, katile çıktığı ile kalsın?????

hadi ordan.hukuk devleti denen bişe var neyi araştırsınmış mahkemenin işi ne araştırcak tabi yargı süreci olmadan kime nasıl ceza veriyosun sen?

iftira diyosun onunda yargı süreci var.

İFTİRA KAPAYIN BURAYI!1!!
diye bişe yok cnm benim yok öyle bi dünya yok öyle bi hukuk devleti

ediT:anlatamadığım nokta zaten yargı kararıyla kapatılmıyo dergi baskından bahsediyorum ben.sonra zaten kapatılmaya zorlanıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Darbe ihtimallerini ve bunların hazırlıklarının birzaman yapılmış olmasını. Bu şekilde deneme olduğunu ama başarısızlıkla sonuçlandığını küçümseyip eee ne olmuş gibi tavırlar takılanlara çok şaşırıyorum.

Siz darbe olduğunda şu anki rahatlığınız olabilcekmi sanıyorsunuz ? Ekmek yiyebilceğinizimi sanıyorsunuz ?

Bazı insanlar başlarına gelmeden hiçbirşeyi anlamazlar gerçekçi düşünemezler , Allah korusun ama böyleleride ancak gerçekten olursa kafalarını taşlara vururlar sanırım. Tabi başkası onları içeri tıkmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Darbe ihtimallerini ve bunların hazırlıklarının birzaman yapılmış olmasını. Bu şekilde deneme olduğunu ama başarısızlıkla sonuçlandığını küçümseyip eee ne olmuş gibi tavırlar takılanlara çok şaşırıyorum.

Siz darbe olduğunda şu anki rahatlığınız olabilcekmi sanıyorsunuz ? Ekmek yiyebilceğinizimi sanıyorsunuz ?

Bazı insanlar başlarına gelmeden hiçbirşeyi anlamazlar gerçekçi düşünemezler , Allah korusun ama böyleleride ancak gerçekten olursa kafalarını taşlara vururlar sanırım. Tabi başkası onları içeri tıkmazsa.

olmasın yemiyim internete de girmiyim sokağa da çıkmiyim gerekirse, bu şerefsizlerin memleketi satmasına göz yummaktan daha iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar hakikaten anlatamıyorum durumu sanırım?

Yok darbe girişimi fln????? Var diyen çıkıp kanıtlasın.

Delinin biri kuyuya taş attı, milletin yarısı atlıyor kuyuya.

Adamın biri çıktı "darbe planladılar!" dedi sadece orduya çamur atmaya, bir kanıt görmeden hemen inandınız.

Zep said:

hadi ordan.hukuk devleti denen bişe var neyi araştırsınmış mahkemenin işi ne araştırcak tabi yargı süreci olmadan kime nasıl ceza veriyosun sen?

Bende diyorumki mesela ülkemizi yıkmayı planlayan Tanzanyalı kağıt helva üreticilerinin kurduğu bir şebeke var. Ama kanıtım yok. Aha hadi bunada inanın? Bunuda mahkemeler araştırsın? Ne farkı var ha adamın biri delilsiz şunu demiş ha ben delilsiz bunu söylemişim?

Ama hayır, ordu kötü adam sizin için değil mi? Kesin hainlik planlıyordur sizlere göre, kanıta delile ne ihtiyaç var?
Sosyal ağlarda paylaş

Nokta dergisinin anında görüntü şeklinde kapanmasına sebep olan yaptığı haberdeki günlüklerin , söylenen emekli askere ait olduğu kanıtlanmadı mı ? Yoksa benmi farklı biyerde yaşıyorum ?

Bir de eklemeden geçemeyeceğim , bir gazetecenin göz altına alınma şeklinden dolayı koparılan kıyametler nokta dergisinin beraat ettiği bir suçlama nedeniyle veya başka bir nedenle pat diye kapatılmasına neden suspus kesiliyor ?

Tarafsız medya nerede ?
Sosyal ağlarda paylaş

Anlayamamış bazıları sanırım olup biteni.
Alper Görmüş'e zaten iftira davası açılıyor. Türk hukukunda iftiranın cezası vardır.
Alper Görmüş, iddialarının iftira olmadığını, gerçeklere dayanarak bunları yazdığını kanıtlıyor dava dahilinde ve soruşturulmasını talep ediyor.
Mahkeme bu talebi geri çeviriyor, Alper Görmüş beraat ediyor.
Yani bir yandan Alper Görmüş doğruyu söylüyor diyorlar, yaptığı iftira değil diyorlar, ama iftira olmasa bile biz bunu soruşturmayacağız diyorlar.
Yani olay bazılarının dediği gibi "ben x dergisine şu adamı bu kişi öldürdü desem mahkeme onu niye araştırsın?" tarzında değil. Somut kanıt olduğu için Alper Görmüş ceza almadı o davadan.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Asker sevmiyorum ben kusura bakma. İdeolojim müsade etmiyor. Zaten askerde bizi sevmiyor.

ne saçmalıyosun sen ya? ne demek asker de bizi sevmiyor?
senin gibi ön yargılı ve düşüncesiz birine asker sevdirmek yakışmaz tabi de rejimi kimin korudugunu düşünsen iyi edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

andıçlar hazırlayıp STK'ları fişleyen, kurumlara, gazetelere ve sivil hayata doğrudan karışan, haraç kesen, aşırı imtiyazlı bir sınıf haline gelmiş, topluma ve hukuğa hesap vermeyen, cuntalarla, örgütlerle, hukukdışı yöntemlerle adı geçen bir iktidarımız da olsun istemiyoruz.

güzel, ben de istemiyorum. bunu yapmayacak olan partilere oy verelim öyleyse di mi?

lathspell, tecavüz gibi bir sapkınlığı ve suçu bütün bir halka mal ederek gözlerimi yaşartıyosun.

bu toplum değişiyo arkadaşlar, değiştikçe de daha rahat, daha özgür bir ortamda yaşamak istiyo. ama korku siyaseti yapanlar, rejim bekçiliği yapanlar gücü ellerinden bırakmak istemiyolar tabi. o yüzden ver gazı, ver provokasyonu girsin millet birbirine sonra herkes askere muhtaç olsun..

bu sefer sökmez bu numara çünkü hem dünya hem de türkiye çok değişti/değişiyo. şu an olmak istediğimiz yerde değiliz ama bi gün oraya da gelicez İNŞALLAH ALLAHIM SANA İNANCIM TAM ÜMMETİMİZE SAF DEMOKRASİNİN DUHUL ETTİĞİ BİR YER VE YURTTA YAŞAMAYI NASİP EYLE YARABBİ fsdfds
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
Bone said:

andıçlar hazırlayıp STK'ları fişleyen, kurumlara, gazetelere ve sivil hayata doğrudan karışan, haraç kesen, aşırı imtiyazlı bir sınıf haline gelmiş, topluma ve hukuğa hesap vermeyen, cuntalarla, örgütlerle, hukukdışı yöntemlerle adı geçen bir iktidarımız da olsun istemiyoruz.

güzel, ben de istemiyorum. bunu yapmayacak olan partilere oy verelim öyleyse di mi?

lathspell, tecavüz gibi bir sapkınlığı ve suçu bütün bir halka mal ederek gözlerimi yaşartıyosun.

bu toplum değişiyo arkadaşlar, değiştikçe de daha rahat, daha özgür bir ortamda yaşamak istiyo. ama korku siyaseti yapanlar, rejim bekçiliği yapanlar gücü ellerinden bırakmak istemiyolar tabi. o yüzden ver gazı, ver provokasyonu girsin millet birbirine sonra herkes askere muhtaç olsun..

bu sefer sökmez bu numara çünkü hem dünya hem de türkiye çok değişti/değişiyo. şu an olmak istediğimiz yerde değiliz ama bi gün oraya da gelicez İNŞALLAH ALLAHIM SANA İNANCIM TAM ÜMMETİMİZE SAF DEMOKRASİNİN DUHUL ETTİĞİ BİR YER VE YURTTA YAŞAMAYI NASİP EYLE YARABBİ fsdfds

carpilcaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...