Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druaga no To: the Aegis of Uruk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Senarious elf değil o abla arkadan öyle görünüyor. Kafasının yanından fışkıran o sivri zımvırtılar kulak değil yaka. Bende önce elf sanmıştımda ondan =) O abla sanırım istarmıdır nedir onun uyanmış hali.
Mesaj tarihi:
11 gonzo'dan çıkmış da kibrit kutusu formatı nanay, bekliyorum hi-no-ka filan yapsın diye. ama arşivlik adamakıllı bir grubun iyi görüntü kalitesiyle yapmasını bekleyeceğim heh

çok güzel gidiyor, beklentilerimin hepsini karşıladı ve hatta daha fazlası şu ana kadar.

yalnız thief kardeşin bir dönüş yapmasını bekliyorum hani çok pisi pisine gitti.

peh şimdi gördüm, 12 bölümmüş toplam. son bölüm ayın 20'sinde. keşke 24 bölüm filan olsaydı. :(
Mesaj tarihi:
2009 da çıkıcak mmorpg için adam toplama amaçlı birşeydi bu zaten. Ciddi anlamda yapılmış, üstünde kafa patlatılmış bir yapım değil yani. Çok da popüler değil, DVD satışları da düşük. Normal yani >:
Mesaj tarihi:
Kaede said:
2009 da çıkıcak mmorpg için adam toplama amaçlı birşeydi bu zaten. Ciddi anlamda yapılmış, üstünde kafa patlatılmış bir yapım değil yani. Çok da popüler değil, DVD satışları da düşük. Normal yani >:

Ben sevdim o zaman populer (tu)
Mesaj tarihi:
OFFF 11. BÖLÜM OFFF CİDDEN :(((((((((

11

AHMEY-DONOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! :( :( :(

favori karakterimdi ya ühüh yapılır mı buuuuuu

pfff bütün tadım tuzum kaçtı şimdi be, boğazıma yumru indi.. :(

böyle mmo reklamına can kurban, böyle reklam yapsınlar ciğerimi yesinler. muhteşem ya, 12 değil 1200 bölüm olsa gene izlerim kana kana.
Mesaj tarihi:
üç kere tekrar seyrettim. :(

üreşiii.......

dediği yerde dağıldım yani, her ne kadar klişe görünse de kullanılan sözlerin iyi seçilmesi ve performans sayesinde etkileyici olmuş çok. rod'u almadığı halde dileğin gerçekleşmesi olayı iyi düşünülmüş çok, dileğin kendi de güzeldi zaten.

AKİRAMERUNA!!! :(
Mesaj tarihi:
Cancel recurring subscription
Yeni mmorpg buldum >:
http://img258.imageshack.us/img258/2969/1214023669722cy8.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/2098/1214024678206qh2.jpg
Mesaj tarihi:
ben hi-no-ka seyrediyorum zaten o nedenle, arşivlik değil ama yani. 12 çıkaramadılar hala o ayrı.

yok be farkediyordu bayağı. bu arada 12 çıkmış hi-no-ka'dan şimdi tekrar baktım.
  • Yeni Oluştur...