Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 7-8 de yayınlanmış kaçırımışım arada çektim izledim hemen. Çok eğlenceliydi. Özellikle 8. bölüm yardı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 heyecanla bekliyorum 11 çok güzelleşecek bu seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Son bossta ekran dursa sonra YOU HAVE BEEN DISCONNECTED FROM THE SERVER dese ne gülerim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o değilde kapanışta ilk çıkan elf tipli abla ile halatanışamadık topu topu 13 bölüm olmayacak mı bu hikaye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Senarious elf değil o abla arkadan öyle görünüyor. Kafasının yanından fışkıran o sivri zımvırtılar kulak değil yaka. Bende önce elf sanmıştımda ondan =) O abla sanırım istarmıdır nedir onun uyanmış hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 LAN 11. BÖLÜM LAAAAAAAAN LAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN Ahmey Y_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 11 çıktımı ki? Gerçi ben daha 10u izlemedim ama göremedimde 11i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 11 gonzo'dan çıkmış da kibrit kutusu formatı nanay, bekliyorum hi-no-ka filan yapsın diye. ama arşivlik adamakıllı bir grubun iyi görüntü kalitesiyle yapmasını bekleyeceğim heh çok güzel gidiyor, beklentilerimin hepsini karşıladı ve hatta daha fazlası şu ana kadar. yalnız thief kardeşin bir dönüş yapmasını bekliyorum hani çok pisi pisine gitti. peh şimdi gördüm, 12 bölümmüş toplam. son bölüm ayın 20'sinde. keşke 24 bölüm filan olsaydı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Zaten konu çok hızlı ilerliyor cart diye son katlara geldiler.Bukadar çok kat için daha fazla bölüm yapabilrlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çok hızlı ilerledi be.daha baya bi bölüm çıkardı arada halbuki bu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 2009 da çıkıcak mmorpg için adam toplama amaçlı birşeydi bu zaten. Ciddi anlamda yapılmış, üstünde kafa patlatılmış bir yapım değil yani. Çok da popüler değil, DVD satışları da düşük. Normal yani >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 mmo da party kurup kuleye çıkarız artık çok süprizi olur lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kaede said: 2009 da çıkıcak mmorpg için adam toplama amaçlı birşeydi bu zaten. Ciddi anlamda yapılmış, üstünde kafa patlatılmış bir yapım değil yani. Çok da popüler değil, DVD satışları da düşük. Normal yani >: Ben sevdim o zaman populer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Kaede said: LAN 11. BÖLÜM LAAAAAAAAN LAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN Ahmey Y_Y Kafam gözüm girsin hemi jile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 OFFF 11. BÖLÜM OFFF CİDDEN :((((((((( 11 AHMEY-DONOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! :( :( :( favori karakterimdi ya ühüh yapılır mı buuuuuu pfff bütün tadım tuzum kaçtı şimdi be, boğazıma yumru indi.. :( böyle mmo reklamına can kurban, böyle reklam yapsınlar ciğerimi yesinler. muhteşem ya, 12 değil 1200 bölüm olsa gene izlerim kana kana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 üç kere tekrar seyrettim. :( üreşiii....... dediği yerde dağıldım yani, her ne kadar klişe görünse de kullanılan sözlerin iyi seçilmesi ve performans sayesinde etkileyici olmuş çok. rod'u almadığı halde dileğin gerçekleşmesi olayı iyi düşünülmüş çok, dileğin kendi de güzeldi zaten. AKİRAMERUNA!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 buna bi 10 bölüm daha yapmalılar bence. Birde final bölümü normal 24dk olursa kesmez. Çok kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Allah belanı versin Gonzo. 11 bölüm yüz yüz, kıyıya o kadar yaklaşmışken batır. Çok lanet bitirdiler. Şimdi otur 1 sene bekle 2. sezon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ulan bi erkeğe yapılır mı bu ya... Ulan yapılır mı ya öyle el ele falan kralda kötü kralmış a.q. ohoo şimdi yiyosa bekle 1 sene... Neyse güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Şerefsiz neeba!!1111 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Cancel recurring subscription Yeni mmorpg buldum >: http://img258.imageshack.us/img258/2969/1214023669722cy8.jpg http://img258.imageshack.us/img258/2098/1214024678206qh2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 1sene bekleyecek olmasak süper olacakmış. Loading new instance please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Nova Furukawa sanirim en son 8 i yapmis 720p olarak, gerisi Hinoka dan dusuk kalite seyredebiliriz, dogru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben hi-no-ka seyrediyorum zaten o nedenle, arşivlik değil ama yani. 12 çıkaramadılar hala o ayrı. yok be farkediyordu bayağı. bu arada 12 çıkmış hi-no-ka'dan şimdi tekrar baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 720p gerçek HD değil zaten, upscale. Farketmez hangi fansubdan izlersen izle sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar