maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mokoko said: vay be frf he bende bi aralar wowda frf guildindeydim hey gidi gunler bea belki hatırlayan wardır nickim vaqtaydı ne warrior olarak oynuodum. Brawler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 4 gün beklenir mi şimdi yahu, verseler nolurdu hafta içinde oyunla haşır neşir olur hafta sonuna tam gaz girerdik işte bir de acaba 17 si dediğimiz 17. sinin hangi saati kardeşim cumayı cumartesiye bağlayan 17 mi cts yi pazara bağlayan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 SeSSiZz said: Sufi said: vay sessiz kardeş :) hoşgelmişsin. hafta içi frf istanbul buluşması olabilir. ayağının tozuyla foruma da bi göz atmayı unutma. hosbulduk Sufi abicim, SeSSiZ'siz bi FrF olabilir mi yaa :) Olur abi , vallahi olur. Bio Engineer yok oyunda hem , niye geliyon ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 +19 Mayıs tatil : ) hem doğum günümü AOC oynayarak kutlarım.. Aceh çalışır muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Frf olarak pvp serverında mı olacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 rp-pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 -Deno- said: SeSSiZz said: Sufi said: vay sessiz kardeş :) hoşgelmişsin. hafta içi frf istanbul buluşması olabilir. ayağının tozuyla foruma da bi göz atmayı unutma. hosbulduk Sufi abicim, SeSSiZ'siz bi FrF olabilir mi yaa :) Olur abi , vallahi olur. Bio Engineer yok oyunda hem , niye geliyon ki ? Sırf Deno'yu kesmek için PvP serverinda oynamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sen buralarda takılacağına bizim sitenin forumuna gelsene , orda atışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ayrıca balonun da çok güzelmiş , aldım SS'yi ilerde aleyhine kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yeniden frf ye katılayım, dark side varmı peki bu oyunda :P fallen jedi dan sora fallen ranger yaparım bide hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 aha ugurda geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kizimiz 1.5 ay once anneler gununde suprizi yapip dunyaya geldi 1 haftadir hastanedeyiz. oyunu trye gelince alabilicem sizden gec olucagi icin yardim edersiniz umarim. svg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 allah analı babalı büyütsün. sağlıklı ve mmo sever olsun :) yeni anne babamızı da kutlarız :) fotoraf isteriz ama hehe , öle baba oldum diye kurtarmak yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Sen yardım istersin de biz etmez miyiz camoka=) Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim ve evet foto da isteriz senin-eşinin-bebeğin-swg karakterinin bakalım kararlaştıralım hanginize daha çok benziyo heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Analı babalı büyütsün allah ( klişe olmasın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 allah analıo babalı büyütsün. oğluma istiyorum. şimdiden talibim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 daha oyniyacagimiz server turune karar vermedik. oylama devam ediyor basa bas sekilde. pvp-rp ile pve arasindayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 allah hayırlı uğurlu etsin camoka, bahtı açık olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 cok ufak oldugu icin hastanedeyiz pda dan yaziyorum eve gidince eklerim kusura bakmayin hepinize cok tsk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Allah analı babalı büyütmek nasip eylesin Çok şanslı bir kızın var bir dünya amcası, teyzesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 PR-PVP olsun. hem dalalım hemde kasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ffa pvp ye gelin, biz de keselim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ben de sadece bunun için istiyorum FFA yı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar