veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ahahah Anron sendemi kardeş FrF Crom server ında senin gibi bir dostu herhalde aramızda görmek FrF yi mutlu eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yav anlamıyorum. Önceden beri forumlara giemiyorum. Kayıt olmak için çok uğraştım, olmadı. Oyunda guilde girdim. Sonra Guidl yeniden oluşaacak çıkın guil den dendi. Çıktım . Şimdi de guilde alan kimse yok. Oylama yapacakmısınız. E yapın. ama forumalrda kyıt ol demeyin. Giremiyorum. ! "anladığım kadarıyla benim gibi yaşlı jedi leri aranızda istemiyorsunuz" Bu gidişle yeni Star Wars mmo su çıkana kadar bırakacağım bu oyunuda! Önemli deği. Zaten dediğim oyun çıkana akdar (inşallah çıkar) takılmak için bu oyuna başladım. WoW u zaten bırakacaktım. Olmadı Guild Wars a yeniden başlarım. Nasılsa free :) May the force be with us Ulubatli Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 veliaht34 said: Ahahah Anron sendemi kardeş FrF Crom server ında senin gibi bir dostu herhalde aramızda görmek FrF yi mutlu eder. Benide çok mutlu eder FrF'de olmak :) Crom'da Anron olarak ortalarda geziyorum :) Biri bir tell bir bişi yollasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 biri beni guilde alsin ya :S Anron - Zanakdorufen - Deardevil ==> 3 chardan birinde onlineimdir kesin! ( genelde anrondayim.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 panik yok beyler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben ujmerleku bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Qintus olarak girdim bende. Gerçi oyuna giremiyorum şu günlerde. Atacaklar beni devamsızlıktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hergün imza alıyoruz, çok önemli, aman sakın kaçırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Arkadaslar guild hala aktif mi yoksa diger guildler gibi bug vb. sorunlardan millet in-aktif takilip bekleme moduna mi aldi? Butun basligi okuyamadim ama eger ciddi bir olusum varsa, ve hala oyuncu kabul ediliyorsa, server adi ve ihtiyac gorulen class adini yazarsaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sufi said: hergün imza alıyoruz, çok önemli, aman sakın kaçırma :D Yerime imza attırabilirmiyim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ne oldu guilde? Max 1-2 kişi online oluyor haftalardır. Hayat kalmadı. Geçici bir durummu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 durum geçici tatilde herkes şuanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aoc herkesi tatile yolladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 çalışmalar tatil vs. bitti tekrar oyun oynayabilirim kim kaldı frf'de? oyunda kalan varmı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Qui said: Ne oldu guilde? Max 1-2 kişi online oluyor haftalardır. Hayat kalmadı. Geçici bir durummu bu? LOL oyunu kim oynuoki guild de adam olsun .. evet gecici bi durum 230 sene sonra age of conan yeni expansion cıkaracakmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yok yok korkmayın yeni peç çok konuşuluyor. altın çağa girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sanıyorum. Herkes offline :) swtor u bekliyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bi deneyim diyorum da insan yokki geçen girdim 1 kişi bulamadım quest yapacak yeni quest seriden 1 level alabildim zar zor sonra çıktım geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 4-5 gün önce yeni aldıgım parçaları denemek için girdim baktım guildde bir kişi bile online degil ve en yakın zamanda online olan kişide 30 küsür gün önce girmiş.Failcomun söz verdigi contentleri hemen eklemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 aquilonia anatolian hun guildinde herşey normal hatta server aşırı kalabalık:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar